Sylwek Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Super sprawa ten tor. Szkoda tylko ze tak pozno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Na ten tor to mozna skuterem wjechac, supermoto juz ma problemy z miejscem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuxix Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 witam powrocilem z wakacyjnych wojarzy za granica tym razem juz zmotoryzowany :)i od razu chcialbym wyskoczyc z nastepujaca propozycja :), szczegoly nizej proponuje wypad koniami nad morze w niedziele 26.11.2006 konkretnie do kolobrzegu,miejsce i czas podyktowany jest tym ze i tak tam jade a zapowiada sie ladna pogoda z temperatura przekraczajaca 10 stopni, proponuje zbiorke o godzinie 11:00 na walach w miejscu gdzie zawsze sie spotykali motocyklisci,plan dnia nie jest zorganizowany wiec prawdopodobnie po dotarciu na miejsce gdzies sie wybierzemy, tzn proponuje jakis pub albo pizzerie, tak zeby bylo mozna pogadac, posmiac sie no i oczywiscie poznac (bo wiekszosci ludzi nie znam :)),powrot do szczecina wedle wlasnego uznania, ewentualnie wyjdzie w praniu (oczywiscie najwiecej zalezy od pogody;p) w razie gdyby w dzien wyjazdu padalo badz tez temperatura spadlaby poniezej 10 stopni, kazdy podejmie decyzje sam czy jedzie czy nie(mnie moze jedynie deszcz wystraszyc ;p) zachecam jeszcze raz bo jak by nie patrzal to moze byc ostatni w tym roku ladny weekend :) pozdro i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Na ten tor to mozna skuterem wjechac, supermoto juz ma problemy z miejscem ... ...tja, albo stworzyć jakąś fajną ekipę mini bike'ów. :biggrin: ...kilku chętnych już chyba jessst. :banghead: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 kto sie jescze wybiera na te bunkry??Ja jade :) mam nadzieje ze nie bede sam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 kto sie jescze wybiera na te bunkry??Ja jade :biggrin: mam nadzieje ze nie bede sam :crossy: Szachcior, Gitta i Ann juz są gotowi i jadą. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Ale pozwiedzalismy dzisaj :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Na ten tor to mozna skuterem wjechac, supermoto juz ma problemy z miejscem ... Z tego co rozmawiałem i słyszałem... tor ma zostać poszerzony i rozbudowany... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Sie ma ludziska co tu taki spokój piszta cóś bo nudy Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 rzeczywiscie cos zastuj... Jak tam organizacja wypadu na bunkry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Wczoraj była wspaniała niedziela na motur i ja sobie posmigałem :icon_razz: Ładne tereny sa jak sie jedzie na banie przez gryfinko.Swobnica, grzybno, strzeszów trzcińsko zdrój, Chojna i spowrotem szczecin . Polecam jak ktos ma chęci posmigać. To sa wioski ale takie spokojne o tej porze roku.Najbardziej mi sie spodobały mieściny jak trzcińsko zdrój ładnie odnowione miasteczo jak i chojna dość fajna. Trasa 170 km :crossy: :crossy: POzdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Trasa do Chojny przez Gryfino jest dobra do pona…nia ale tylko w sezonie. Tak to za mokro i za dużo liści na drodze. Można się wiele nauczyć na tej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Trasa do Chojny przez Gryfino jest dobra do pona…nia ale tylko w sezonie. Tak to za mokro i za dużo liści na drodze. Można się wiele nauczyć na tej trasie. I tutaj sięz kolegą zgodzę :D Ja sobie z Dareckim w niedzielę nieco ponap................ ale nie za szybko, bo okazało się że Pilot Race jak się nie nagrzeje to się ni cholery trzymać asfaltu nie chce, i kilka uślizgów (na szczęście kontrolowanych) załapałem.Pocieszającym jest fakt iż pomimo miesięcznego postoju VTR nie zapomniała jak się "koła" stawia i piękne 300m na pasie poszło :P Pozdrówki Mikoch. P.S. Jak mnie tu dawno nie było :P Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Dobrze , że to forum istnieje bo bym nie wiedziała co ten mój mąż wyprawia :) :) Edytowane 27 Listopada 2006 przez Skolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Jak jeszcze nastepny likend bedzie ok to moze wyprowadze GSX-R ''Dezel Machine'' na pas i polatamy na ktoryms kole ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi