Maja Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Cześć wszystkimJestem z Gryfina (jak widać w opisie :) ) oczywiście śmigam razem z Krisem' date=' no ostatnio troche mniej wyjeżdżam ale jakoś tak wychodziło ;) Do zobaczenia na szlaku Pozdro4all[/quote'] Cześć Stivi :-)) Kojarze Cię z ksiegi gosci u Krisa na stronie , witamy w forumkowej paczce :-)) Czy Ty tez byłes na zlocie na Junaczku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivi Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Na junaku niestety nie byłem ;) . A u Krisa na stronce jest napisane dlaczego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Cześć wszystkimJestem z Gryfina (jak widać w opisie :P ) oczywiście śmigam razem z Krisem' date=' no ostatnio troche mniej wyjeżdżam ale jakoś tak wychodziło :D Do zobaczenia na szlaku Pozdro4all[/quote'] HEHE Heja Stivio... no i dałeś się namówić na forum ;):) no i gucio... zawsze więcej będzie poscików... Pisz tu wszystko co ci ślina na język przyniesie... [ Dodano: Dzisiaj, 7:13 ]Ps. A przyszła mi na myśl taka myśl :):) Może by gdzieś takie nasze forumowe spotkanie zrobić.. może by się udało zgadać na jakiś termin i gdzieś na ognisko ugadać.. mogło by być super... a jak każdy jeszcze kilku kolegów na kunikach weżmie to prawie mały zlocik wyjdzie :evil::)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amerykanin Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Można by po prostu na ognisko sie zebrac . .. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Maja Ty szłaś od swojego namiotu a za Tobą dosłownie kilka kroków poszedł Tubik a co do godziny to nie pytaj bo szczęśliwi czasu nie liczą a ja na zlotach jestem zawsze happy ;) HeHeHe Misio zabezpieczał tyły :-DD No ale jesli bym była juz nabzdryngolona to bys zauważył bo ja mam wtedy kłopoty z pionem :-DDD Poprostu Cie nie zauwazyłam ale musisz mi wybaczyć bo ja Cię widziałam raz w zyciu na żywo :twisted: Wybaczam :) i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Można by po prostu na ognisko sie zebrac . .. :)A z tym spotkaniem przy ognisku to nie taki zły pomysł!jeszcze tylko piękną pogodę zamówić i pełnia szczęścia. ;) Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 A z tym spotkaniem przy ognisku to nie taki zły pomysł! jeszcze tylko piękną pogodę zamówić i pełnia szczęścia. Pozdrowienia Od zamawiania dobrej pogody jestem ja.C było widać na zlocie prawda Marek S.???????Tak więc kiedy proponujecie te ognicho?Czy same ogrono forumowiczów w celu zapoznawczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziejas Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Od zamawiania dobrej pogody jestem ja.C było widać na zlocie prawda Marek S.??????? Tak więc kiedy proponujecie te ognicho?Czy same ogrono forumowiczów w celu zapoznawczym?Fakt pogoda była piękna, tylko kiedy opuściłaś zlota radykalnie pogoda się załamała ;) Proponuję żeby Gitta wyjężdżała ostatnia ze spotkań gdzie jest mile widziama piękna pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Kriso to był mój pomysł , tylko go troche zmieniłeś ;) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Tak więc kiedy proponujecie te ognicho?Czy same ogrono forumowiczów w celu zapoznawczym? No myśle że na początek to w sumie można by zrobić spotkanie samego grona forumowiczów... tak sobie wszyscy tu piszemy... fajnie było by się razem spotkać i ponawijać "na żywo" ... i nie trzeba by było się szukać jak na zlocie ;):) :twisted: Kriso to był mój pomysł ' date=' tylko go troche zmieniłeś[/quote'] Maja... Już nie bądź taka samolubna... możemy uznać że to nasz wspólny pomysł :):) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Maja... Już nie bądź taka samolubna... możemy uznać że to nasz wspólny pomysł Ehh... cio mi pozostalo jak zgodzić się ;) :) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Maja... Już nie bądź taka samolubna... możemy uznać że to nasz wspólny pomysł Ehh... cio mi pozostalo jak zgodzić się :evil: :D :P Ehh... jak ja lubie ugodowych znajomych ;):):) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Fakt pogoda była piękna' date=' tylko kiedy opuściłaś zlota radykalnie pogoda się załamała Proponuję żeby Gitta wyjężdżała ostatnia ze spotkań gdzie jest mile widziama piękna pogoda.[/quote'] Ok macie to jak w banku-będę wyjeżdzała ostatnia.Pogoda się zbuntowała bo nie miała z kim popić a ja już zdrowie straciłam;) Słuchajcie w sobote część z riders.szczecin.pl ludzi chce pojechać ze spożnionymi odwiedziami do Domu Dziecka.Czy byłby z was ktoś chętny żeby dołączyć i spóżnioną frajdę dzieciakom sprawić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Fakt pogoda była piękna' date=' tylko kiedy opuściłaś zlota radykalnie pogoda się załamała Proponuję żeby Gitta wyjężdżała ostatnia ze spotkań gdzie jest mile widziama piękna pogoda.[/quote'] Ok macie to jak w banku-będę wyjeżdzała ostatnia.Pogoda się zbuntowała bo nie miała z kim popić a ja już zdrowie straciłam;) Słuchajcie w sobote część z riders.szczecin.pl ludzi chce pojechać ze spożnionymi odwiedziami do Domu Dziecka.Czy byłby z was ktoś chętny żeby dołączyć i spóżnioną frajdę dzieciakom sprawić???? Cześć witam wszystkich, dopiero teraz bo trochę zaspałam po tym zlociku, musiałam rękę wyleczyć po tym wielkim siłowaniu. Coś pogada niedopisuje w żadną niedzielę aż strach się umawiać w ten siódmy dzień tygodnia. Witaj Dziejas na forum, fajnie że jesteś. Mam nadzieję, że konia doprowadzisz szybciutko do używalności. Gitta chętnie się wybierzemy do Domu Dzieka z Twoją paczką. Powiedz więcej gdzie i kiedy start. Buziaki - najsilniejsza baba Jaga Junaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Od zamawiania dobrej pogody jestem ja Nie da się ukryć. Co do wyjazdu do Domu Dziecka to ja się deklaruje , ale tak na 99,9%. Mam pytanie: Do którego, o której godzinie i gdzie zbiórka przed wyjazdem. Boje się, że do 14:00 będę zajęty tak na 99,9%.Pozdrawiam. Przepraszam za powtórkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi