kamila23 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 o ja j...ie, Konrado czy my o czymś nie wiemy :icon_mrgreen: ;) :notworthy: :Dto jest moj kolega ktory pokazuje mi jakie zycie jest na motorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 to jest moj kolega ktory pokazuje mi jakie zycie jest na motorze A szybkie jest oj szybkie..................... :icon_mrgreen: ;) :notworthy: Jak znam Konrada rzecz jasna. :D :biggrin: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 to jest moj kolega ktory pokazuje mi jakie zycie jest na motorze Witam! Może bardziej przeżycie. :icon_mrgreen: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamila23 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 A szybkie jest oj szybkie..................... :icon_mrgreen: ;) :notworthy: Jak znam Konrada rzecz jasna. :D :biggrin:ja go dopiero poznaje :biggrin: i mam nadzieje ze poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Jejku no normalnie ,,Love Story,, tu widze:) tylko dlaczego sam zainteresowany sie wogole nie udziela :icon_mrgreen: Konrado!!! kiedy poznamy nowa kolezanke ?? no i oczywiscie pozdrawiam Kamilę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Konrado,ale Ci pojechały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Konrad a ja myslałem ze po tym wszystkim Ty i Ja..... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 hola hola ja nie chce nic mówic ale chyba bijecie sie o konrada a to ja w złociencu dzieliłem z nim namiot i moge troche wiecej Wam o nim poopowiadac :flesje: :D ostro wróc popraw2ka on dzielił ze mna namiot a dokładniej to "przygarnął kropka" :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 ja go dopiero poznaje :wink: i mam nadzieje ze poznamKamila Ty sie zastanów, on straszny fetor i rozrabiak, w ostatnia sobotę taki wyrywny był że , aż cała Małkowskiego się zleciała. :smile: :lalag: Mam nadzieję, ze spotkamy sie w sobotę. Konrad trzeba Kamili urodziny wyprawić..... :D :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Właśnie widziałem taką piękna bandę 10 kooni jak darli po europejskiej. Wyglądało pieknie. Szkoda tylko, że na Ku Słońcu nie czekali na zielone światło i pojechali sobie na czerwonym. PKP (pięknie k... pięknie) :flesje: Tylko czekać na następna dziwną akcję policji... Który(a) to :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Prowokacja i tyle. Dziekuje za uwage!!!! Staszku przeciez Ty i ja, przeciez obiecalismy sobie cos w karetce :D :flesje: :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Właśnie widziałem taką piękna bandę 10 kooni jak darli po europejskiej. Wyglądało pieknie. Szkoda tylko, że na Ku Słońcu nie czekali na zielone światło i pojechali sobie na czerwonym. PKP (pięknie k... pięknie) :smile: Tylko czekać na następna dziwną akcję policji... Który(a) to :D Taaaaja tez ich widzialam z okien samochodu jadacych w strone ronda... zaiste piekny widok.... :icon_razz: zanim sie tam doczlapalam tam na moim koniu juz ich nie bylo... ale poczekalam i znow zawitali (choc w mniejszym gronie). A na dzis jakie plany? :wink: Elo wszystkim, Coraz wiecej ludkow przyznaje sie do Gumieniec... :icon_razz:Madriana, a Ty z ktorej czesci Gumieniec jestes? ps. "wszystkie Kamile to fajne chlopy";p :flesje: A tak sobie mieszkam w polowie dlugosci Okulickiego..... :lalag: i kilka dni temu sie zastanawialam ile koni jest pochowane po garazach na Gumiencach... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Staszku przeciez Ty i ja, przeciez obiecalismy sobie cos w karetce :D :flesje: :smile: Wiedzialem ze na Ciebie mozna liczyc i mnie nie zdradzisz.... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Wiedzialem ze na Ciebie mozna liczyc i mnie nie zdradzisz.... :flesje:O rany !!! mój mąż został poturbowany ale nie wiedziałam , że aż tak. Prześwietlenie głowy go nieominie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Coraz wiecej ludkow przyznaje sie do Gumieniec... To Ja także wyjde z ukrycia wprawdzie to już krańce Gumieniec ale zwasze... Obstawiam Cmentarz Centalny od strony Ku Słońcu. :D Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi