mikitl Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 My również wpadniemy ale tylko na 2h bo do Berlina trza jechać:) Wieczorem albo opijam moją dzisiejsza obronę, albo upijam się ze smutku ;) W każdym razie trzymać kciuki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Tzn. ja mam obronę nie Miki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) to nas masz już z głowy hahaha Taaaa... Dzięki, tak w ogóle za wspaniałe imieniny dla wszystkich, którzy tak piknie dla mnie śpiewali Kasia! Trzymamy kciuki! Edytowane 6 Września 2006 przez Vizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Kasiu ja też trzymam kciuki połamania języka na obronie ;) ja własnie "ucze" się do mojej więc może w czwartek lub piątek będę się bronić... Powodzonka :) ps. Spóźnione życzonka dla Ciebie Vizka :) :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Kasiu jestesmy wszyscy z tobą. dasz rade. dzis za to wypiujemy wieć bedzie dobrze. ;) :) :) :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Kasiu jestesmy wszyscy z tobą. dasz rade. dzis za to wypiujemy wieć bedzie dobrze. ;) :) :) :biggrin: :bigrazz: Juz pijemy za Kasie bo wiadomo że się uda :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 NO TO PIJEMY DZISIAJ MOJA DROGA MOTO RODZINKO :) OBRONA ZALICZONA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Gratulacje :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 NO TO PIJEMY DZISIAJ MOJA DROGA MOTO RODZINKO :) OBRONA ZALICZONA ;) oj wielgachne gratulacje Kasiu :biggrin: :bigrazz: :icon_question: oj bedzie się dzis działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Zaczynamy sezon „sportowy” W każdy czwartek (także jutro) w godzinach 19:30 – 21:00 dla wszystkich zainteresowanych krzewieniem kultury fizycznej została wynajęta sala na ulicy Czorsztyńskiej w szkole podstawowej. Opłata za 1 ˝ h to 38 złotych dzielona na wszystkich uczestników naszych treningów.Zajęcia prowadzone są z następujących dyscyplin: siatkówka (mix) , koszykówka na dwa kosze, dwa ognie z dwiema matkami, palenie głupa i inne.Strój obowiązujący: gacie na wacie, koszulka niekoniecznie „Halo” , para chińskich tenisówek, uśmiech od ucha do ucha i napoje (mogą być wyskokowe).Mile widziany sprzęt : piłki do siatkówki, kosza, baloniki, konfetti i otwieracz do butelekSerdecznie zapraszam wszystkich chętnych do „ wspólnej zabawy” .Dziękuję za uwagę. ;) Edytowane 6 Września 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 O ja pitole zaczyna się sport zimowy!!!!Szachiorek i Gitta obecni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 O ja pitole zaczyna się sport zimowy!!!!Szachiorek i Gitta obecni!!!!aaa... jakby co, to mnie oczywiście nie będzie ;) :) a tak w ogóle to jestem chora i będę dzisiaj zarażać, jak ktoś chce pierwsze jesienne przeziębienie, oddam gratis!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 aaa... jakby co, to mnie oczywiście nie będzie ;) :) a tak w ogóle to jestem chora i będę dzisiaj zarażać, jak ktoś chce pierwsze jesienne przeziębienie, oddam gratis!!! Moze wpadniesz na salke nam pokibicować?Aha przeziębienie pierwsze jesienne już za mną.Został tylko katar:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Witam I mam zamiar się podzielić niefajna informacją. Dziś w godzinach porannych nasz Kołchoźnik Kudłaty miał wypadeczek Naszczęście nic mu nie jest ale sezon dla niego już się skończył;)moto w proszku Piszę to z jego polecenia bo mu neta wyłączyli Szac-un Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 not nie zazdroszcze Kudłatemu. :bigrazz:Kudłaty głowa do góry poskładasz i dalej na droge ale ostrożniej.a tak na marginesie to witam wszystkich często tu zaglądam ale nie pisałem do zobaczenia juz niedługo gitta bedziemy z Asią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi