buddha Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Postaramy sie byc. Bo jutro o 11 to raczej malo mozliwe.Jak cos do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 o 11.00 mam exam z metrologii (shit na maxa),dojade pozniej, ale czy jeszcze tam bedziecie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 o 11.00 mam exam z metrologii (shit na maxa),dojade pozniej, ale czy jeszcze tam bedziecie...? Jak chcesz to pojedziemy na exgazmin i ci pomożemy go zdać.Na Piastow WM?A tak mysle ze jeszcze bedziemy jak przyjedziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 heh - bylo by fajnie - (WE - 26 kwietnia)gosciu ponoc dopiero za 4tym razem "puszcza";-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja miedzy innymi wczoraj wieczorem przelecialem sie z Kudlatym (chyba ;-)) po Szczecinie,bylo very OK, choc krotko; Tak, tak .. tu zem ja byl..... krotko bo ja wtedy juz mialem prawi 3 h latania po miescie za soba i prawie koniec wachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Jutro znaczy się sobota na Wałach o godzinie 11:00 lecimy na chociwelską.Pierwszy raz będę ujeżdzała czopa:D No to jutro chyba też dołączę ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Jutro znaczy się sobota na Wałach o godzinie 11:00 lecimy na chociwelską.Pierwszy raz będę ujeżdzała czopa:D jak sie nic nie zchrzani to zglaszam swoj udzial!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Po długiej podrózy chcialbym powitac cała motorodzinke i zaprosic do wspolnej zabawy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Dziekujemy wszystkim ktorzy byli na walach o 18 (no moze nie wszystkim sie udalo o 18 :cool: ). Polatanka byla super. Do nastepnego spotkania :biggrin:Ana mowi ze po szpitalu wlasnie tego bylo jej trzeba :cool:Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 No to ja idę do garażu zaraz sprawdzic czy powietrze jeszcze mam a jak mam to wzium lecimy. Pogode bedziemy mieli dobra wiec do zobaczenia:)))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaTL Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 No my wlasnie wstalismy :biggrin: Dolaczymy sie na pasie bo motorek i tak jest w Dabiu. Do zobaczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ale wam dobrze. Ja jestem w pracy. Teoretycznie do 14.00 ale pewnie i tak o tej godzinie nie wyjdę. Szkoda. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 A czy to oferta dla samych Panów czy kobiety (znajome kobiety zaznaczam) również mile widziane?? Bo jeśli tak to Ja i Miki też się dołączymy chętnie, podajcie tylko kiedy dokładnie!!! A Batman niech weźmie koleżankę obowiązkowo :cool: pewnie ze dla wszystkich a dla pań przedewszystkim:] wczoraj niewypalióło bo miałem dzisiaj z rana exam wiec moze dizisaj lub jutro jakos lepiej to zorganizujemy i pojdizemy na jakas potupajke :] :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Ale wam dobrze. Ja jestem w pracy. Teoretycznie do 14.00 ale pewnie i tak o tej godzinie nie wyjdę. Szkoda.Miłosz jutro tez mozna leciec na pas:) My np sie wybieram :biggrin:Musisz przeciez pokazac jak slychac wydech po tunningu :cool:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Dobrze wam ja siedze w pracy i dzisiaj i jutro wiem fajnie mam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi