D.I.E.G.O. Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Uwajcie na ciemnoniebieskiego nowego focusa na świdwińskich blachach- miśki sie wycwaniły i nie dość że blacha inna to jak sie podejdzie i looknie do środka to nic nie widać- radio jest w schowku a koguta mają na magnes. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dzieki SzymonKA i Robuś za dzisiejsza jazde mam nadzieje ze jutro uda nam sie wyskoczyc do tej trzebiezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Hallo :clap: Teraz taka mala zmiana tematu: Przede mna pierwszy przeglad. Zapytuje wiec: na co mam zwrocic uwage zanim do przegladu sie zamelduje?? Gdzie robia przeglady bez nadgorliwego wnikania? Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Hallo :clap: Teraz taka mala zmiana tematu: Przede mna pierwszy przeglad. Zapytuje wiec: na co mam zwrocic uwage zanim do przegladu sie zamelduje?? Gdzie robia przeglady bez nadgorliwego wnikania? Pozdrawiam Wszystkich Jak przegląd to tylko Smolańska!!!! Szybko i zero stresu. Nawet silnika nie włączają nie mówiąc już o światłach. Koszt to 64zł ;) ps. Również dzięki za dzisiejsze polatanko. Było zacnie, jak zawsze z ekipą Halo :D No i miło było poznać nowego "bandita" w szczecińskiej ekipie. Pozdrawiam serdecznie i do jutra :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Hallo :clap: Teraz taka mala zmiana tematu: Przede mna pierwszy przeglad. Zapytuje wiec: na co mam zwrocic uwage zanim do przegladu sie zamelduje?? Gdzie robia przeglady bez nadgorliwego wnikania? Pozdrawiam Wszystkich W Pyrzycach. Jak masz motocykl na którym przyjechałaś :flesje: i nie boisz sie ryzykować tej przejaźdzki własnym życiem :D to napewno jest wporzo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Dobra koleżanki i koledzy!Do zobaczenia za ponad dwa tygodnie.Bawcie się dobrze na zlotach i uważajcie na siebie.Do nowych forumowiczów: spotykajcie się z tymi staruszkami, jeździjecie-oni nie są źli :D Do starych wyjadaczy: przyjmijcie miło nowych użytkowników forum i nie tyrajcie ;) .Aha i macie dwa tygodnie bez strażniczki więc pewnie jak wrócę to spamu będzie tu do kasowania wiele :biggrin: ...chyba że nie wytrzymam i dorwe jakąś kafejke.Nereczki P.S. Sorki za kulfony Kota nie ma - myszy harcują :flesje: Wracajcie szybko bo już tęsknimy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Hallo! :flesje: Dziekuje za rady. Ta z Pyrzycami przebiegla jest..... :biggrin: Sprobuje na Smolanskiej. Jak nie pomoze pojade dalej. A potem moze w koncu polatam z Wami... :D Moze juz koniec jezdzenia od mechanika do mechanika, moze ta peknieta felga to ostatnie nieszczescie jakie spotkalo mojego konika? Do zobaczenia.... soon :clap: I jeszcze jedno. Niedlugo zabieram sie za aktualizowanie strony Halo szczecin. Jak macie jakies fajne zdjecia - przesylajcie. Jesli trzeba zmienic czyjes dane - dajcie znac. Wszystkie uwagi przesylajcie na prv lub [email protected] Beda to moje pierwsze kroki ze strona Halo szczecin, grupe tez dopiero poznaje, wiec badzcie wyrozumiali - prosze ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 A tak z innej beczki ..... lece zaraz skatowac motura , jak ktos ma ochote na pare szybszych kolek po okolicy to ede na pasie gdzies za godzinke, a potem sie zobaczy :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 No to jade, do zobaczyska za jakis tydzien :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 A tak z innej beczki ..... lece zaraz skatowac motura , jak ktos ma ochote na pare szybszych kolek po okolicy to ede na pasie gdzies za godzinke, a potem sie zobaczy :)Szkoda że dopiero teraz przeczytałem..................... Może jutro? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ale zesemy dobrze pokatowaly z chlopakami :) Nowe oponki daja rade ;) 105 km/h na rondzie Hakena i oba slidery przytarte ;) To luuubie, a jutro chyba uderzam DR na lasy, sa jacys chetni endurowcy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 kolega widział jak śmigałeś i że żarówka ci się przepaliła po jednej stronie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ale zesemy dobrze pokatowaly z chlopakami ;) Nowe oponki daja rade ;) 105 km/h na rondzie Hakena i oba slidery przytarte ;) To luuubie, a jutro chyba uderzam DR na lasy, sa jacys chetni endurowcy ?? Tak my też widzieliśmy Cie ale juz w autku. Ale fajnie dzisiaj było Kudłatego tez widziałam, -nowego buta sobie kupił -ciekawe kiedy go zeszlfuje na koniku. A i Kopernika tez widziałam i dziekuje za fajny wypad Niedzwiedziowi+Misia, Carioce +Michał, i Makak-owi za super duuuzeee loooody mniam mniam. Fajnie było zobaczyć wasze mordki- super :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jo je tu .... czyli wróciłem z wypadu na Śląsk.Pokonane 1004km.Trasa : Szczecin - Wrocław - Brzeg Dolny - Lubiąż - Sobótka - Zamek Książ - Brzeg Dolny - Szczecin. Fartem sobota uraczyła mnie świetną pogodą i wszystkie zaplanowane punkty programu wypaliły.Było super.Gorzej dzisiaj bo jechałem prawie 7h w deszczu (bez kombinezonu przeciwdeszczowego).Worki na śmieci w butach i rękawiczki do tankowania z orlenu pod rękawicami zdały egzamin :). Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 JOU! :) wrocilem. zrobione prawie 1800km, z czego wczoraj 540. potem skapitulowalem, pomagal didzej przez nastepne 170 km. CHCIALBYM BARDZO SERDECZNIE PODZIEKOWAC: NEVRE, PLAKATUFCE, i ich TACIE, MARCINOWI, ANI CARIOCE, A TAKZE DEEJAYOWI ZA POMOC I DOBRE SLOWO W PIATEK ORAZ WCZORAJ. NIE SPOSOB WAS PRZECENIC. :flesje: :) w skrocie: piatek pyrzyce - baba wjechala mi w dupe. powazniejszych konsekwencji brak, ale pyrzycka brygada zjawila sie gotowa do niesienia wszelakiej pomocy, łącznie z lawetą i przyrzadami do laparoskopii :biggrin: wczoraj - jakies zatrucie pokarmowe spowodowalo, ze zarzygalem calą poludniowo - wschodnią Polskę ;) od piły gixera ujarzmial didzej, a Ada w aucie wysluchiwala moich żab w brzuchu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi