kermadec Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zaraz sie zrobi 8 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ***cztery konie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :lalag: ***2 zlote nie bedzie za wolno???a czas to chyba 17:52, skoro o 17 wyjezdzamy, nie??? :cool: ;) No o 17:00 wyjezdzamy z Pogodna- nie pozniej.Nadal nie wiem gdzie wy się do nas dołączycie?Czy umawiamy się że wy nas dogonicie po pół godziny od naszego wyjazdu?Czy tez twoje 2 złote oznacza dogonicie nas;) Zaraz sie zrobi 8 :P No jak widzę powiększa się grupa wyjadowa.Przelotowa to 110-120 km/h. To z uwagi na obecność "arbuza" Szachciorwego,który ma już swoje lata :P Przyjezdzamy kolo 21-22 do Wrocławia.Tam piwkujemy,kimamy i z rana rozpoczynamy zwiedzanie i aż do nocnych godzin. W niedziele o 6 rano plan wyjazdu do Oświęcimia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zwiedzanie Wrocka na piechote ?Nocleg na polu namiotowym ?Ja chce wieczorem na piwko do Spiża :icon_mrgreen: ( mniam mniam mniam :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Zwiedzanie Wrocka na piechote ?Nocleg na polu namiotowym ?Ja chce wieczorem na piwko do Spiża :icon_mrgreen: ( mniam mniam mniam :lalag: ) No Spiż haha piwo dobre- czyści flaki:DZwiedzanie z kapcia bo Rynek i inne atrakcje są w pobliżu. Nocleg na własną rękę. Czy ktoś z was może na gg dokladnie napisać dla Szachciora droge do sklepu Louis i Polo w Berlinie?Chodzi dokładny dojazd.Sorki za kulfony :icon_mrgreen: Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No Gitta, jak ty sie za cos zabierasz, to zaraz sie z tego robi impreza na skale europejska niemalze. :cool: Zycze Wszystkim fajnej wycieczki :lalag: , smacznego pifkowania :icon_mrgreen: i dobrej zabawy :icon_mrgreen: Uwazajcie na siebie. I duzo zdjec przywiezcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 No Gitta, jak ty sie za cos zabierasz, to zaraz sie z tego robi impreza na skale europejska niemalze. :cool: Zycze Wszystkim fajnej wycieczki :lalag: , smacznego pifkowania :icon_mrgreen: i dobrej zabawy :icon_mrgreen: Uwazajcie na siebie. I duzo zdjec przywiezcie ;) Nie no bez przesady.tak jakos wyszlo.A czy dzisiaj ktoś reflektuje na śmiganie?Jak cos to o 20:00 na Wałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ty, Gitta, chyba na zlośc mi to robisz :icon_mrgreen: Wiesz, ze mam sprzęt niesprawny i pod moim postem o śmiganiu piszesz??? A jak mój motór bedzie na chodzie to Ciebie nie bedzie :icon_mrgreen: I tak w kółko... Ale i tak dobrej zabawy Ci życze. Pojezdzimy jak wrocisz a mojej er-ce nic wiecej sie nie przytrafi (tfu, tfu przez lewe ramie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) No Spiż haha piwo dobre- czyści flaki:DZwiedzanie z kapcia bo Rynek i inne atrakcje są w pobliżu. Nocleg na własną rękę. Czy ktoś z was może na gg dokladnie napisać dla Szachciora droge do sklepu Louis i Polo w Berlinie?Chodzi dokładny dojazd.Sorki za kulfony :icon_mrgreen: Witam! Gitta trochę ciężko bez planu przed oczami i w ogóle bo to Louis w dwóch różnych miejscach jest lepiej by bylo razem pojechać . Pozdrawiam Ps: Jak w czwartek to ja chętnie , bo mój krzyż już w porzo będzie . Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Plakatufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Witam,Czy ktoś z szanownych koleżanek i kolegów wie może gdzie w Szczecinie można pospawać troche plastiku i metalu. Potrzebuje takowej pryjemności a nie wiem gdzie u nas można z niej tanio skorzystać :icon_twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No mi też by sie przydał namiar na spawanie plastików, najlepiej żeby w tym zakładzie też mogli z żywicy epoksydowej czy z czego oni tam używają uzupełnić braki w owiewkach :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Osiedle słoneczne-zachod, na ulicy jasnej w ciagu garazy, zaraz za MZK swoja kanciape ma pan Kaziu (alias Magik) Tanio i bardzo fachowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Osiedle słoneczne-zachod, na ulicy jasnej w ciagu garazy, zaraz za MZK swoja kanciape ma pan Kaziu (alias Magik) Tanio i bardzo fachowo. Dzieki wielkie. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś propozycje to czekam. W sobote będę jeździł i szukał więc lepiej mieć kilka miejsc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 czy ktoś zna sprzęta? szukam właściciela http://tulecki.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M194201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Czy ktoś mógłby mi pożyczyć na weekend przeciwdeszczówke jakąś ? Sam sie jeszcze nie dorobiłem,droga do Wrocławia dalega a pogoda nie nastraja optymizmem :/ Pozdrawiam ALL P.S.Gitta - jaaaaaaaaaaaade :crossy:.Zgadajmy się co do miejsca spotkania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Polatanka w duzym gronie, deszcz, piwo po polatance - czego chciec wiecej. Pzdr Ps ilosc osob ktore dzis przyjechaly milo mnie zaskoczyla, moze jutro powtorka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi