Kudlaty Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Jakbys u nas zapierdzielal tirem i trabil to moze tez by zjechali ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Jantarski czy ty robisz prawko "A"?Jak tak to czy jechales eLką dzisiaj w okolicy Zakola?Zajebunda czy znalazłeś spółdzielnie?Czy to chodziło o tę o której ci mówiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Pochwale się świerzo umieszczonymi fotkami na forum o SVkach: http://www.socalsvriders.org/modules.php?s...=view_album.phpFotki zrobione podczas naszych wygłupów na pasie jak łatwo poznać.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Macie tak różne nicki a najbardziej zainteresował mnie Kermadec'a.Czy wiecie co to znaczy?A ja z ciekawosci poszukałam na necie http://pl.wikipedia.org/wiki/Kermadec Byc moze sie myle?!?!?! A Buddha?Buddha Yodfa Chulaloke lub Rama I Wielki, był królem Tajlandii od 1782 do 1809 i założycielem dynastii Chakri, która do dzisiaj panuje w Tajlandii. Edytowane 4 Lipca 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Macie tak różne nicki a najbardziej zainteresował mnie Kermadec'a.Czy wiecie co to znaczy?A ja z ciekawosci poszukałam na necie http://pl.wikipedia.org/wiki/Kermadec Byc moze sie myle?!?!?! A Buddha?Buddha Yodfa Chulaloke lub Rama I Wielki, był królem Tajlandii od 1782 do 1809 i założycielem dynastii Chakri, która do dzisiaj panuje w Tajlandii. a gitta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) MAM PYTANKO CZY KTOS MOZE SIE PRZYZNAC KTO WZIĄŁ POZYCZYŁ I JESZCZE NIE ODDAŁ MOJE PASY DO SPINANIA MOTORKOW (KOLORU CZERWONEGO -SZEROKIE)w zielonym brezentowym worku.JAK COS TO PROSZE O ICH ZWROT :icon_mrgreen: juz temat nie aktualny bo juz zostały zwrucone -jak super,ale fakt ze pamiec mam krotka :icon_mrgreen: Edytowane 5 Lipca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 (edytowane) Gitta. Czytaj tutaj: http://pl.wikipedia.org/wiki/R%C3%B3w_Kermadec Do wysp bym sie nie porównywał (ale czemu do "rowa" :icon_mrgreen:??). A tak naprawde to podoba mi sie ta nazwa i tyle :icon_mrgreen: Edytowane 5 Lipca 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 a gitta?? ...w googlach nei znajdziecie.Gitta to imię duńskie.Kiedyś pracowałam u takiej dunki i bardzo mi się spodobało.A ze jest wyjątkowo mało znane i do tego nie mialam jak sie zalogowac to byl dobry pretekst zeby uzyc zwyczajnego imienia z innego jezyka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Zapomniałem spytać: gdzie sie dzisiaj spotykamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Jantarski czy ty robisz prawko "A"?Jak tak to czy jechales eLką dzisiaj w okolicy Zakola? To już wszystko wiesz, czyli tak, tak to byłem ja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Zapomniałem spytać: gdzie sie dzisiaj spotykamy? No gdzie!?!?!?Barka!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 OK.Będe chwile po 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 OK.Będe chwile po 21. no tak myslimy -tyklo nie zapomnij konia zabrac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Spoko,spoko :D. Tylko żebym jeszcze kogoś zastał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Kibice z Was jak z koziej d**y trąby :biggrin: Mecz przecież o 21-ej. PÓŁFINAŁ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi