kermadec Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ViperPL - wszystkiego naj naj naj (i tej Kawy wymarzonej :icon_mrgreen: ).Żyj nam sto lat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Jakby ktoś z was chciał wybrać się z nami (Dizel,Szachior i Gitta znaczy ja) na traske w strone Polic do fabryki benzyny syntetycznej to zapraszam. Spotykamy sie o 11 na ul.Łukasińskiego.W razie "W" dzwonic do mnie na komoorofon.A ja to co? hahah :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Ej!!! A ja??? Dobra, żartuje, ja siedzę w pracy... :icon_mrgreen: a taka fajna pogoda... Miłego pomykania po winkielkach wszystkim, którzy ruszają w trasę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Hello Witam drużyne ! Już dotarłem do Tej wyspy ... Od Szczecina do wybrzerza Francji Calaise w 11 i pół godziny- mówcie mi dupa ze stali, hehe Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ViperPL - wszystkiego naj naj naj (i tej Kawy wymarzonej :) ).Żyj nam sto lat:) Dołączam się do zyczeń :lapad: Wszystkiego naj naj naj :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Hello Witam drużyne ! Już dotarłem do Tej wyspy ... Od Szczecina do wybrzerza Francji Calaise w 11 i pół godziny- mówcie mi dupa ze stali, hehe Pozdrawiam wszystkich.Szkoda ze nie wiedzialem ze jedziesz... bym sie podpial i pojechal z toba... a tak sam bede chyba zpainal (okaze sie w przyszlym tyg.) A wlasnie.. jakie sa koszty promu na wyspe ? .. Podeslij trase jaka jechales.. moze mi tez podpasuje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Dla tych ktorzy by chcieli kiedy pojechac do ruin fabryki benzyny syntetycznej polecamy http://www.fabryka.police.info.pl >Zostalismy najpierw przez ciecia opiórkani(tak go Dizel okreslil)a potem jego kolezka ze stowazyszenia oprowadzal nas opisujac co gdzie kiedy i jak.Nastepnie zrobiliśmy traske na Trzebiez gdzie jest wypasiona plaża.Trzeba będzie tam pojechac większa grupą i ją spacyfikowac. Dziwnei na nas patrzyli jak taka grupą wpadlismy zapakowani prwie cali w skory,no moze busery i tekstyle zeby nei bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Chwale się :lapad: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=50831 Do zobaczenia na trasie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Uwaga, mam info.jutro czyli 02 lipca w Nowogardzie o 1230 odbywają się zawody Motocrossowe. Czy są chętni na wyjazd, bo może jakąś większą grupę by się zmontowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Jutro bedzie bardzoooooooooo goraco wiec proponuje poleciec na te niebianska plaże w Trzebiezy.Wyjazd kolo 11-12.Jak cosik to dzwonic do mnie na kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Mam pytanko czy ktoś z Halo... zajmuje się sprowadzaniem motocykli na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Chwale się http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=50831 Do zobaczenia na trasie gratulacje i oby cie nigdy z siodła nie zżuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) ViperPL - wszystkiego naj naj naj (i tej Kawy wymarzonej ).Żyj nam sto lat:) Dołączam się do zyczeń Wszystkiego naj naj naj Dziękuje, Dziekuje za urodzinowe życzonka :) No to ---> :cool: Pozdro z Barlinka :lapad: Ps.Kraka: Chyba widzieliśmy się przejazdem w okolicy wałów, o godzinie ~24-1??. Jechała Kawa taka jaką masz w avatarku :biggrin: Edytowane 2 Lipca 2006 przez viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 (edytowane) Ps.Kraka: Chyba widzieliśmy się przejazdem w okolicy wałów, o godzinie ~24-1??. Jechała Kawa taka jaką masz w avatarku :cool: bardzo mozlwie, wczoraj krecilem sie calutki dzien na motorkupozdro i wszystkiego najlepszego :lapad: p.s fajny masz przebieg postow - istnie niedzielny heheh 666 Edytowane 2 Lipca 2006 przez Kraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Czy ktoś dziś lata może? jak tak proszę o eska bo z Piotrkiem nie mamy z kim posmigac wieczorkiem :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi