IceMan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Może dziś jakiś większy spęd kuniów zrobimy na pasie ? Ekipa prawobrzeże pamieta zeszły tydzień :icon_mrgreen: szlifowanie butów, ogień z tłumików, koła, stoppie, dymiące gumy, same atrakcje :buttrock: może do tego jakieś kiełbaski dorzucimy tym razem ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Może dziś jakiś większy spęd kuniów zrobimy na pasie ? Ekipa prawobrzeże pamieta zeszły tydzień :buttrock: szlifowanie butów, ogień z tłumików, koła, stoppie, dymiące gumy, same atrakcje :wink: może do tego jakieś kiełbaski dorzucimy tym razem ? :D jak sie nie rozpada to ja sie pisze jak najbardziej, napiszcie tyklko o ktorej :D albo zajdzcie po mnie :icon_mrgreen: fakt w zeszlym tygodniu bylo zacnie :buttrock: pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja odpadam. W tym tygodniu weekend w Choszcznie. Sprawiedliwość musi być! Wyjeżdżamy dzisiaj a powrót w niedziele wieczorkiem. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) ja myslę że koło 20Konrados tez chętny, Mikoch do 20 w pracy ale potem wpadnie, Buddha powinien byćczekamy na resztę :icon_mrgreen: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez IceMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth1 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Ja tez chce ale tym razem optuje za jakims posilkiem w miedzyczasie :buttrock:O 20 na pasie czy pod garazami? :icon_mrgreen: Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Darth1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 nie ma jeszcze decyzjia może Neste koło Reala ?Jeśli chodzi o posiłek to ja kupuje jakieś kiełbaski :buttrock: Scyzoryk albo nóż niech ktoś zorganizuje, ja nie mam :icon_mrgreen: Na rozpałkę będzie beznyna :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Hej! Hello!!! Kaktusowcy, jak tam, gardełka pożdzierane, mam nadzieję, że tym razem was nie wyprosili :icon_mrgreen: Jou Valizka Pewnie że zaśpiewaliśmy-i nawet trochę popiliśmy. Stwierdzam co następuje:1) Chlanie w czwartki jest beeee2) Znacznie łatwiej się zasypia wieczorem w czw. niż wstaje w pt rano3) W pracy męczy kac i nie wyspanie4) a gardło będę leczyła przez następne pół roku...hmm... może i dobrze,mam nadzieję zdążyć na ponowne spotkanko w Kaktusie po wakacjach Pozdrawiam wszystkich gorąco,życzę miłej zabawy w weekend i do zobaczyska w przyszłym tygodniu. Z poważaniem Adriana Antczak P.S. no!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Pozdrawiam wszystkich gorąco,życzę miłej zabawy w weekend i do zobaczyska w przyszłym tygodniu. *** toooo.... to znaczy, ze sie zobaczymy dopiero w poniedzialek??? :icon_mrgreen: ale misiu, no weź, no... diz! p.s. weekend = :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darth1 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 nie ma jeszcze decyzjia może Neste koło Reala ?Jeśli chodzi o posiłek to ja kupuje jakieś kiełbaski :buttrock: Scyzoryk albo nóż niech ktoś zorganizuje, ja nie mam :icon_mrgreen: Na rozpałkę będzie beznyna :buttrock: Ja tez nozyka niestety nie mam wiec zrzucam ten obowiazek na kogos innego:)Jesli chodzi o Neste o 20.00 - mnie to jak najbardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Czy ktoś w niedziele wybiera sie nad morze? Będe u babci w Babigoszczy i chętnie sie podepne pod wracających (w umiarkowanym tempie).Musze być w Szczecinie o 18:30 tak więc z Babigoszczy wyjazd ok 18:45. Do zobaczenia na trasie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Hehe. Ale wam dobrze. Ja jeszcze w pracy. Nici z polatanki. W dodatku w wekend inwentaryzacja :icon_mrgreen: mam nadzieję, że bawicie sie dobrze. Edytowane 30 Czerwca 2006 przez mikoch Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Elloł ziomy i ziomalki Małe info: Jak ktoś będzie chcial posiedzieć w dobrym towarzystwie, napić się bronxa i potuptać przy dobrej muzyce to zapraszam na 22 godzine do klubu Rumba. Chyba nie muszę reklamować niektórzy tam juz byli lokalik extra. Szac-un Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Na chociwlu bylo super. Byly zakrety, kolka itp itd a takze zawody w wyrywaniu drzew i ognisko, zupa z kota sie nie udala ;D Trzeba to powtarzac bo jest calkiem OK:)A teraz czas lulac.PozdrawiamyAna i Buddha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Na chociwlu bylo super. Byly zakrety, kolka itp itd a takze zawody w wyrywaniu drzew i ognisko, zupa z kota sie nie udala ;D Trzeba to powtarzac bo jest calkiem OK:)A teraz czas lulac.PozdrawiamyAna i Buddha fakt kolejny raz bylo b.fajnie :icon_mrgreen: dobrze ze coraz wiecej osob tam przyjezdza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Jakby ktoś z was chciał wybrać się z nami (Dizel,Szachior i Gitta znaczy ja) na traske w strone Polic do fabryki benzyny syntetycznej to zapraszam. Spotykamy sie o 11 na ul.Łukasińskiego.W razie "W" dzwonic do mnie na komoorofon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi