hiszpan Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Czesc robaczki!Jakby co to ja tu bylem i widzialem :biggrin: Ktos leci na polnoc w tym roku? Pozdrowienia dla wszystkich! Uwazajcie na drogach, please... Zurki Cześć! Po otrzymanych od Was fotkach to bardzo ale to bardzo chętnie bym to wszystko zobaczył na własne oczka ale chyba nie w tym roku. Plan Brno musi zostać wykonany a na wiecej raczej zabraknie urlopu i funduszy. Na przyszły rok jednak jak narazie Skandynawia jest brana poważnie pod uwagę. Dzięki za zarażenie fotkami :clap:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Na przyszły rok jednak jak narazie Skandynawia jest brana poważnie pod uwagę. Dzięki za zarażenie fotkami :biggrin:PZDR!Witajcie Żurki.Wielkie dzieki za relacje. Super tam macie, moze i ja Was za rok odwiedze. Mam nadzieje ze niebawem bedziemy mieli okazje sie spotkac i wypic jakies piwko na zlocie.Wielkie pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 ludzie wypowiedzcie sie na temet WOSWIN zamiast V2.BO NIE WIADOMO CO ROBIC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 To co dzisiaj lanski?Ja zaraz zbieram się i idę po motocykl.To moze tak na 19.30-20:00 na wałach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Hejka Nie wiem czy przeoczyłem, ale czy Nevre już się chwaliła swoim nowym nabytkiem :wink: Gosia, jesteśmy z jednej wiochy może byś tak zaprosiła na jakąś prezentację połączoną z konsumpcją :biggrin: :biggrin: Pozdrowionka dla wszystkich Witam! Proszę o dozę cierpliwości . Jak na razie, to ona sama chodzi jak nakrecona. Może jak przyjedzie to "da znaka". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 (edytowane) Hejka Nie wiem czy przeoczyłem, ale czy Nevre już się chwaliła swoim nowym nabytkiem :wink: Gosia, jesteśmy z jednej wiochy może byś tak zaprosiła na jakąś prezentację połączoną z konsumpcją :biggrin: :biggrin: Wow, chetnie sie podłączymy i wpadniemy na jakiegoś"kawulca"Goniu pamietasz o ważnym "psikaczu" Edytowane 13 Czerwca 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Chciałbym złożyć najserdeczniejsze życzenia mojemu brajdakowi Moby-emu w dniu jego 32 urodzin. TY STARUCHU JEDEN :wink: :biggrin: Niech Kołchozy skopią mu dupe :biggrin: :flesje: I reszta też Szac-un Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Pożegnałam się już z wami, a okazało się, iż termin 22 czerwca jest już dla mnie nie aktualny :wink: :biggrin: :biggrin: Z jedej strony się cieszę, wkońcu piękna pogodynka nareszcie i mozna sobie smigać, ale z drugiej strony chciałabym już być gdzies na Haiti czy Bermudach :cool: Tak czy inaczej jeszcze troszkę z Wami pobędę :biggrin: A skoro już jestem to zadam pytanko, czy wybiera sie ktoś może w czwartek nad morze?? rano z Piotrkiem wyciągamy motorek i jedziemy, może ktos chciałby sie dołączyć?? GITTA jechałaś dziś może po 10 autobusem linii 75?? Widziałam osóbkę bardzo podobną do Ciebie, ale jakoś brakło mi odwagi by podejść :banghead: jak tu z Wami piszę to jest OK ale w realu jakoś nadal niesfojo się czuję :) wstydliwa jestem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja z Sylwia dzisiaj bylismy nad morzem i po 4 godzinnej kąpieli w słońcu czeka nas nieprzespana noc i oby tylko jedna :] narazie sobie odpuscimy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Ja z Sylwia dzisiaj bylismy nad morzem i po 4 godzinnej kąpieli w słońcu czeka nas nieprzespana noc i oby tylko jedna :] narazie sobie odpuscimy :] Witam! Co Wy tacy na to Słońce. Teraz zsiadłe mleko na "ciałko" . I... . Odcierpieć zachłanni. Pozdrawiam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wszystkiego najlepszego Moby!! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Wszystkiego najlepszego Moby!! :wink:no i my GENERAŁKI rowniez dołaczamy sie do zyczen :biggrin: ludzie wypowiedzcie sie na temet WOSWIN zamiast V2.BO NIE WIADOMO CO ROBIC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Sluchajta Ludziska!!1Padl pomysl by isc w czwartek na CaraokeJutro podjade zobaczyc czy bedzie otwarte i czy da sie zarezerwowac stolikKlub kaktus (na przeciwko orlenu na chopina) godz.21_____________________________________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 Sluchajta Ludziska!!1Padl pomysl by isc w czwartek na CaraokeJutro podjade zobaczyc czy bedzie otwarte i czy da sie zarezerwowac stolikKlub kaktus (na przeciwko orlenu na chopina) godz.21_____________________________________________JESTEM ZA.....CO DO STOLIKA MOGE ZAGADAĆ Z KIM TRZEBA :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 13 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2006 JESTEM ZA.....CO DO STOLIKA MOGE ZAGADAĆ Z KIM TRZEBA :wink:ooo elegancko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi