Sylwia Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 koniem wstyd auto ciu t ładniejsze mam :>no ja bym sie kuciła co jest ładniejsze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 GS-ka po drodze odmówiła posłuszeństwa :icon_razz: No ale na szczęście jakoś dotarła do garażu o własnych siłach. Przy okazji czy ktoś może mi napisać na prv gdzie Halo Szczecin naprawia motorki gdy już własnej inwencji brak? Chodzi mi o jakiś tani i dobry warsztat. Z góry dzieki. Napisz co sie stanelo, moze cos ktos pomoze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 no ja bym sie kuciła co jest ładniejsze :icon_razz: no pisz!!przyjme to na klate!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 popieram w tym roku organizatorzy w lubinie obiecali ze to bedzie porzadna impreza i jak by sie zebrała wieksza ekipa ze szczecina to moge ponegocjowac o jakies znizki przy wejsciu albo co :icon_razz:Witam! Lubin jest chyba w czasie Bożeg Ciała. A my wyjeżdżamy na zlot do starego sierżanta w opolskie lasy, także termin się nakłada. Ale jedziemy przez lubiń. Mamy tam rodzinę, którą odwiedzimy, to i może zaliczymy odwiedziny i na zlotowisko. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Witam! Lubin jest chyba w czasie Bożeg Ciała. A my wyjeżdżamy na zlot do starego sierżanta w opolskie lasy, także termin się nakłada. Ale jedziemy przez lubiń. Mamy tam rodzinę, którą odwiedzimy, to i może zaliczymy odwiedziny i na zlotowisko. Pozdrawiam. spoko drzwi Lubina dla Was zawsze otwarte :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 no pisz!!przyjme to na klate!!na klatę !!!!!!!!!!!!!!!!!na klatke chyba!!!!!!!!!!!!!Nie rozśmieszja mnie bo mi przepona peknie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 na klatę !!!!!!!!!!!!!!!!!na klatke chyba!!!!!!!!!!!!!Nie rozśmieszja mnie bo mi przepona peknie :icon_razz: oj zdziwiła byś się!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 oj zdziwiła byś się!!dobra ....dobra...wierze ci :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 dobra ....dobra...wierze ci :icon_razz: wiec wal!! auto - motór!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 wiec wal!! auto - motór!! oj.......pogadamy w cztery oczy przy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Halo halo co wy znowu za czat robicie?Bede posty kasowac!!!Spokój szatany!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Halo halo co wy znowu za czat robicie?Bede posty kasowac!!!Spokój szatany!!!!to była prowokacja,żebyś się odezwała do nas :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 to była prowokacja,żebyś się odezwała do nas ;) Tak tak ja juz wiem jak wy mnie chcecie sprowokować!Paskudy!Ja caly dzien ciezko pracowalam (spolecznie;)i nie mogłam poczytac o czym piszecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 kurcze znowu nie było mnie przez weekend a tu 3 strony postów ;) w czasie weekendu zostałem zawieziony na super miejscówkę na letnie wyprawy. Jest taka miejscowość jak Dominikowo... normalnie raj na ziemi... piękna okolica i nie daleko :) namawiam do odwiedzin :(PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 pytanie do adminów: czemu temat "Tor Poznan 12-14 Maja" został zablokowany?? może ludki zechcą podyskutować o wrażeniach z czasu spędzonego na torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi