kermadec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzięki :biggrin: Czy ktoś wie co to za SV stoi w Garażu? Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 To ja zglaszam na Moderatora Gitte, z calego tego popapranego towarzystwa (mowa o Kobietach bo faceci wszyscy sa ok :icon_mrgreen: ) ona chyba jest najbardziej zrownowazona :biggrin: P.S.Dla informacji kupujacych kaski (bo moze ktos jeszcze tego nie wie) najwazniejsza w kasku jest nei skorupa a szyba, a zwlaszcza mozliwosc zakupu nowej i łatwosc czyszczenia (demontazu)To mowilem ja, Jarząbek... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Yoł,Kolejna porcja fotek do Woświnowej kolekcji: http://cerber.cs.put.poznan.pl/~inf66268/Woswin23.04.06.rar Pozdrawiam Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez SzymonKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 To ja zglaszam na Moderatora Gitte, z calego tego popapranego towarzystwa (mowa o Kobietach bo faceci wszyscy sa ok :icon_mrgreen: ) ona chyba jest najbardziej zrownowazona :icon_mrgreen:Całkowicie się zgadzam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Też jestem za - Gitta na moderatora :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Całkowicie się zgadzam :icon_mrgreen: Cała władza w rekach kobiet :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Też jestem za - Gitta na moderatora :icon_mrgreen: Ja jestem też za :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Kto jutro zabierze mnie do ułańskiej z prawobrzeża :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 jeszcze jeden komis i warsztat w jednym http://www.wwmoto.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jak widzę, przyzwyczajenie drugą naturą człowieka :biggrin:Zamiast założyć nowe tematy o różnych sprawach, dalej piszecie wszystko w jednym:D a możecie zakładać nowe, np. te linki do komisów, o kaskach, o wyborze moderatora Waszego, potem, jak już moderator będzie miał uprawnienia nadane, to poprzerzuca wszystkie posty tematami do nowych z tego tasiemca, zrobi się porządek, a nie przeciągany w nieskończoność blisko 300 stronicowy temat :icon_mrgreen: ruszcie głowami, bo po to właśnie Wam zrobiliśmy ten ogródek .... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ja jestem też za :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Kto jutro zabierze mnie do ułańskiej z prawobrzeża :biggrin: a co Miłosz w pracy czy na delegacji? Co do wyboru moda to faktycznie propozycja Gitty wygląda dość rozsądnie... Kobita "umi" trzymać ster władzy i jak do tej pory chyba jej jeszcze nie odbiła palemka mimo sporego udziału w organizacji spotkań grupy Halo. :icon_mrgreen: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a co Miłosz w pracy czy na delegacji? Co do wyboru moda to faktycznie propozycja Gitty wygląda dość rozsądnie... Kobita "umi" trzymać ster władzy i jak do tej pory chyba jej jeszcze nie odbiła palemka mimo sporego udziału w organizacji spotkań grupy Halo. :biggrin: PZDR! zgadzam się z Twoją opinią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a co Miłosz w pracy czy na delegacji? Miłosz dzisisaj wyjeżdza do piątku. W kwestji ułańskiej pogadamy już na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a co Miłosz w pracy czy na delegacji? Co do wyboru moda to faktycznie propozycja Gitty wygląda dość rozsądnie... Kobita "umi" trzymać ster władzy i jak do tej pory chyba jej jeszcze nie odbiła palemka mimo sporego udziału w organizacji spotkań grupy Halo. :icon_mrgreen: PZDR! A jak myslisz?? Znowy wyjazdy. Już mam dosyć. Więc proźba..... Ludzie z prawego brzegu, zabierzcie mi Żonę do Ułańskiej Ok?? Co do moda Gita jest własciwą osobą. :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Będąć na Walach coś mi sie obiło o uszy że w ten weekend coś się szykuje w okolicach Gorzowa ?? kto coś wie :biggrin: ?Jedzie ktoś tam z Halo :icon_mrgreen: ? Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 sie bede powtarzał!! ale tel lub cos do adriana poprosze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi