Walkie Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 to mam rade dla kolegi Seboki: zrob FTPa podaj adres tutaj gdzie bedziemy mogli odrazu wrzucac zdjecia, i nie bedzie takich przestojow i 15 adresow do ogladania zdjec :icon_biggrin: Powodzenia, i sluchaj sie Pan prezes bo pogroza paluszkiem... :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) uwaga !!!!! ściągam zdjęcia od Vidlaka mam już 17% :icon_biggrin: zostało mi jeszcze 8 godzin ściągania, wiec jutro nie śmigam bo odsypiam :icon_mrgreen: Pozdro! Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 uwaga !!!!! ściagam zdjęcia od Vidlaka mam już 17% :buttrock:))) zostało mi jeszcze 8 godzin do ściągniecia, wiec jutro nie śmigam bo spie :buttrock:)) Pozdro! Ja z aparatu przez kabel USB na PC ściągałem je ze 2 godziny :icon_mrgreen: podtlenek do kompa sprzedam działa rewelacyjnie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Pierwsze foty z Woświna były już wczoraj na mojej stronie http://www.seboka.republika.pl , jak już wiecie ja przejmuje obowiązki moderatora , czekam na materiały od Carioki i ostro się biorę . Czyli lada dzień coś pójdzie , uwagi teksty lub zdjęcia które mają być umieszczane na stronie proszę kierować na [email protected] lub na [email protected] . Teraz proszę o chwile cierpliwości bo od ręki tego nie zrobię póki nie dotrą do mnie materiały . Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja z aparatu przez kabel USB na PC ściągałem je ze 2 godziny :biggrin: Już mam 44% i ledwo na oczy patrzę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Vidlak wrzucil fotki na moj serwer. Moze nie zapyla jak R1:) ale daje rade:] Za problemy techniczne z gory przepraszam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Czołem. Mam prośbę, potrzebujemy pilnie listę Halo Szczecin, bo mamy niecne plany. Zrobiłem coś takiego i proszę do środy wieczora o uzupełnienie ew. brakujących: Gitta WalkiehikorSeboka VidlakCariokaSylwiaKopernikgenerałannlandrynaviperPLZanahiszpan SzymonKaKonradosi3wcaDEJAYmiśkaDRNiedźwiedźZbychu_BelziGóraleczkaHeniuMajkelBORAS25SkolinkaKrakaMOTOWARIATP.r.e.z.e.sStixkermadecMarcinsJaskółczekadr.Bigzurek1976jarobMarek SosnowskiNEVRESylwekCórciaKudlaty21majaPAWULONIKmikochVizkamikitldziejasWolenweiderDiZelIceManSiurytSokółdomellBatman BatmanMajorStixbuddharafuszKrisopiotreksBandziororzelekM@LYRedskinKaśka (klameczka ;-))mobyCzarek-fightermoominatormisiekts666OZdziki46Monia pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Jeszcze ja, jeszcze ja!! :biggrin:hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ups, największy spamer grupy mi uciekł :icon_mrgreen: sorrki :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Luzik, postawisz browar i będziemy kwita :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: No Dominik, zajebiste te znaczki :buttrock: :icon_mrgreen: :rolleyes: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shrek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No Dominik, zajebiste te znaczkiHmm, ja się natyram po nocach, a Dominik zbiera laury, tak? nihuhu :biggrin: ale nieważne, jest taki, bo nie mam innego materiału, potrzebował bym ten znak w jakiejś formie graficznej oryginalnej, to by się zrobiło ładniej, a poza tym on nigdy nie będzie dobrze widoczny, ponieważ literki występujące na nim po zmniejszeniu do 30 pix wysokości zawsze zrobią się plamką :icon_mrgreen: Jak macie jakąś propozycje własnej ikony grupy, proszę zapodać, mogę podmienić. Jedyny warunek, to wielkosć max 130x30 pixeli.Poza tym całą listę spiszcie, kogo dodać do grupy, to może przed wyjazdem zdążę, a wyjeżdźam jutro o świcie, więc zostało tylko dzisiaj, albo za dwa tygodnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) A ja szukałam szukałam szukałam i nie mogłam znależć Halo szczecin i odgrzebałam jakiś stary temat:( a tu sie okazało że mamy osobny dział.Dziękujemy ci Dominiku no i oczywiście Adminie:)!!!!!! Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A ja szukałam szukałam szukałam i nie mogłam znależć Halo szczecin i odgrzebałam jakiś stary temat:( a tu sie okazało że mamy osobny dział.Dziękujemy ci Dominiku no i oczywiście Adminie:)!!!!!! Oczywiście popełniłem ten sam błąd. I mało zawału nie dostałęm jak zobaczyłem co odkopałaś. Ostatnie posty w styczniue 2005 :icon_mrgreen: Fajnie że mamy własny dział. Brawo dla zarządu forum :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) No ja też na początku sie troszke zmarszczyłem widokiem HALO z 2 stronami ale pani prezes szybko wyjaśniła co i jak - Dominiku i Adminie THX :biggrin:. Proponuje jeszcze dać w tym 2-stronicowym HALO linka na to obecne i temat zamknąć (albo zrobić ogłoszenie w tym dziale co by ludzie nie błądzili :icon_mrgreen: ) Pozdrawiam ALL Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi