Gitta Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No jestem w ogromnym szoku jak się koń prowadzi w porówaniu z GS'a!Marzenia się słuchajcie spełniaja!!!!Brak słów ze szczęścia.Wedle życzenia zmiana atavatrka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Cześć!!!Kurde dzień nieuwagi i tyle zaległości...normalnie czytania na kilka dobrych minut, dzieje się tu ...a dzieję :crossy: szkoda że jutro nie uda mi sie dotrzeć do Ułańskiej :icon_mrgreen: ale w czwartek napewno się zjawię i chętnie komyś przyłoże z piłki :icon_mrgreen: mam jeden dług do spłacenie, prawda Derek :)HMMM A O CO CHODZI? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zadam pytanie odnosnie niedzieli i Woświnu... gdzie dołacza sie prawy brzeg? bo centrum i tak smiga przez Struga... zbiórka przy Centrum Słoneczne? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Siemacie :icon_mrgreen: DOJECHALISMY!!! Troszke sie pekalem zrobic 900km na raz ale nie bylo zle. Fazer to jednak wygodna maszyna. Polozylem sie na tankbag'u i mialem kuszetke na autostradzie :crossy: Wiaterek z zachodu nap..alal ostro, za ostro... Na tyle ostro, ze w prawym luku motor mialem wyraznie przewalony na... lewo :icon_mrgreen: 7.5l / 100km przy 140-160km/h. Chyba niezle, co? Gitta, pogoda, taka sobie, nie masz litosci. Kondom z Louis'a sprawdzil sie 100%. Z ochraniaczami na buty wygladalem jak ufoludek (trafna uwaga Dizel) ale przynajmniej mialem ciagle suche stopy i bylo mi ciut cieplej. Przygody dwie - 1. utracona kontra regulacji naciagu tylnego kola. Niewiele brakowalo a pozbylbym sie calgo naciagu... 2. olej sie wzial i zjadl. Nie caly na szczescie, ale ponoc tak miewaja maszyny katowane przez pare godzin po paru miesiacach postoju. Przeboleje :) W kazdym razie jestemy na miejscu. Od weekendu zaczynam ciac po winklach :icon_mrgreen: Pozdrawiamy wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zadam pytanie odnosnie niedzieli i Woświnu... gdzie dołacza sie prawy brzeg? bo centrum i tak smiga przez Struga... zbiórka przy Centrum Słoneczne? PZDR!Prawy "brzeg" dołącza na "Chociwelskiej" - na pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam! My Pyrzyce jeszcze nie wiemy na 100% jak jedziemy. Planujemy bezpośrednio przez Stargard in na Woświn. Ale jezioro duże i nie wiemy dokładnie gdzie to spotkanie ma się odbyć. To może jednak Pojedziemy z Wami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Marzenia się słuchajcie spełniaja!!!! Giciu Motoniciu masz rację, że się spełniają, ale trzeba im w realizacji pomóc-a tu należą się podziękowania dla mojego małżonka. Ttrzeba MOCNO chcieć i tu pragnę TOBIE PODZIĘKOWAĆ za pewne słowa, które kiedyś od Ciebie usłyszałam - dały do myślenia i powzoliły mi podjąć decyzję co do rezygnacji z jazdy jako PLECAK.....MOJA LARWO KOCHANA Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 To może jednak Pojedziemy z Wami. Pozdrawiam.Było by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Witam! Mówisz masz. Carioka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a czy ktoś sie wybiera na gryfino?? Ja lece na 10000 procentów :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Szacun Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja lece na 10000 procentów :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :crossy: Szacun Kopernik i juz Cie lubie mordamam nadzieje ze mi sie uda wpasc na gryfino i zabrac tam swoja panią stuknie nam 2 latka jak jestesmy razem i to bylo 2 lata temu jak bylismy razem na zlocie w gryfinie i tam sie tak naprawde wszystko zaczełomam nadzieje ze do zobaczenia w Gryfinie :) GITTA piekny awantar :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Joł, joł, joł!!!!Mordy moje kochane!!!Ja się wybieram i nad Woświn i na gryfino. Mam nadzieję że ślub brata zakończy się o takiej godzinie, że za wiele nie stracę. Wesele raczej oleję ale ślubu nie mogę. Wolę być z wami na zlocie. :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Żanuś dech mi w piersiach zaparło(a mam je spore;) po tych miłych słowach.Pyrzyce mozecie dołączyć w samym Chocilwu.Będziemy przejezdzać koło kościoła, który jest na głownej drodze.Boras faktycznie dwa lata wam zaraz strzeli na Gryfinie.Ciekwa historia;) A avatarek wedle zyczenia zmienimy.Kermadec moze znajdzie się w aucie dla ciebie miejsce.Ja nie biore nikogo na plecy.Jeszcze musze troche pojezdzic bez balastów zbednych.:icon_mrgreen: Do wszystkich.Spod Wałów do zjazdu ze Słonka będzie nas policja eskortować.Prosze sie nie stresować jeśli zobaczycie ich na miejscu startu.To dla bezpieczeństwa i przejazdu całej kolumny przez switla. Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Do wszystkich.Spod Wałów do zjazdu ze Słonka będzie nas policja eskortować. was is das policja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gitta - dzięki z pomysł ale obawiam sie,że wyjazd (poza brakiem konia) jest niewykonalny również z powodu pracy.Poprostu musze być na 19 w Szczecinie :icon_mrgreen: (trzeba pomagać marzeniom :wink: ).Może do końca maja moje marzenie sie spełni :flesje:. Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi