NIX Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, w końcu przyprowadziłem swojego konika z zimowiska w Świnoujściu (brat trochę protestował ale mu przeszło) :icon_razz: teraz już mam dwie ręce, dwie nogi, dwa koła i mogę jeździć, jeździć, jeździć :wink: na pochybel komunikacji miejskiej (do końca sezonu) pozdrowionka i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Bandzior i Ann - prosze mi sie tu pochwalic co ma znaczyc zolty FAZER?? :wink:oznacza tyle, co przyspieszone tętno, czyli lepsze krążenie w rozbitej kończynie i zarazem szybsza rehabilitacja :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam! Majkel wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Radosci z jazdy nowym nabytkiem 1000 ccm.I radości w życiu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 WITOJCIEU nas wczoraj rozpoczeliśmy sezon było ognisko kiełbaski ogolnie superTroche na dupy zmoczyło ale nie poddaliśmy się herbatka u kolegi w Przytorze i heja na miedzyzdroje koles (to był jego pierwszy raz) oczywiscie szlifa zaliczył ale nie groźnego szybko się pozbierał i jedziemy dalejpowiemm wam tak dla mnie juz sezon trwa pełna parą ale dlaczego bez motocykla :icon_razz: brat swojego konia zabrał a moj jeszcze sie robido zobaczenia na trasie albo u was dajcie znac jak bedziecie cos organizowac (siatkówka z wami to piekny sport :wink: )załuje ze blizj nie mieszkam to bym cześciej z wami na hale chodził :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 MAJKEL HAPPY BIRTHDAY NORMALNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam! Majkel wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Radosci z jazdy nowym nabytkiem 1000 ccm.I radości w życiu. Pozdrawiam. A dziekuje Mareczku równiez pozdrwiam :icon_razz: MAJKEL HAPPY BIRTHDAY NORMALNIE!!! Normalnie szacun rowniez dzieki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Oczywiście dołanczam się z życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 oznacza tyle, co przyspieszone tętno, czyli lepsze krążenie w rozbitej kończynie i zarazem szybsza rehabilitacja :icon_razz: i tak BRACIE TRZYMAJ nie dawaj sie TRZEBA BYC TWARDKIM A NIE MIETKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) ja swoja DRke kupilem 12 lat temu :wink: a porozmawiac zawsze mozna byle temat byl ciekawy :wink: No to prawie jak ja w 93 ujeżdżałem Afrykę rocznik 90' to były czasy :icon_razz: Majkel sto lat.......... Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Vidlak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Majkel Majkel Majkel wszystkiego najlepszego motocyklowy kolego radości, szczęścia moc i zawsze pełnego baku życzy Ci Żana z Generałkiem Jak bym wiedziała, że to dziś to normalnie już wcześniej życzonka byś dostał z buziaczkiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Sto lat Majkel! obyś nawinął w życiu conajmniej z milion km na 2 koła :icon_razz: fajnie było znowu się spotkać z Wami wszystkimi na pasie. Miło było przywitać wiosnę! oby sie nam w tym sezonie dużo i bezpiecznie latało!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Majkel wszystkiego najlepszego :icon_razz: :wink: Sto lat :wink: życze ja i Mikoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) oznacza tyle, co przyspieszone tętno, czyli lepsze krążenie w rozbitej kończynie i zarazem szybsza rehabilitacja :bigrazz: Normalnie gdzie Ty sie tego nauczyles? :icon_razz: :wink: :wink: Wielkie pozdrowienia dla Żurków, trzynajcie sie cieplo a my juz sie zajelismy przeganianiem tej Waszej paskudnej skandynawskiej pogody Majkel wszystkiego najnajnaj, samych zakretow na drodze Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez Konrado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 oznacza tyle, co przyspieszone tętno, czyli lepsze krążenie w rozbitej kończynie i zarazem szybsza rehabilitacja :icon_razz: Ale mi sie rozpisal chlopie :wink: Az zamarlem z wrazenia, hehe! Ale ok, ten tekst conajmniej oznacza dobre samopoczucie :wink: Pusc fotke jakas co bym sie nie musial za duzo domyslac :bigrazz: Konrado - thanx za wsparcie z pogoda :crossy: Majkel - pozdro i najlepsze zyczenia! Zurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) No to prawie jak ja w 93 ujeżdżałem Afrykę rocznik 90' to były czasy :icon_razz:Majkel sto lat..........Heh to były czasy... ja jako jeszcze kurdupel wtedy '92r kupiłem upragnioną Hondę MTX :wink::) - to był szok... a hondzinka jeździ jeszcze do dziś w Gryfinie :wink::) - solidna robota :bigrazz::) - a ma juz 25 lat - zabytek :crossy::) Życzonka dla MajkelaPozdrowionka dla wszystkichŻurek wielkie pozdro z Gryfina Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez Kriso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi