ann Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Sąsiadko Kochana Wszystkiego Najlepszego Zyczy Ann&Bandziorr&YellowFazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Gitta przeci*o kiedy zapraszasz na popijawę???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Dolączam sie do życzeń, WSZYSTKIEGO NAJ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Dziś Twojego święta pora,Już od rana wielki ruch,Stań przed lustrem, wciągnij brzuch!Jeśli nie chcesz się stresować,Musisz ostro zabalować! Wszystkiego naj naj lepszego w dniu urodzin spełnienia wszystkich marzeń życzy Skolinka i Mikoch :) :bigrazz: :( :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Dolączam sie do życzeń, WSZYSTKIEGO NAJ... :) Małgorzatko LARWO Ty moja wiesz że jesteś naj......... i jak najbardziej w PORZĄDKU a zatem wszystkiego najlepszego miłości, szczęścia moc i pełny bak.....[/color]życzy ci ZANA z Generałkiem Edytowane 29 Marca 2006 przez Zana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Jeśli nie chcesz się stresować,Musisz ostro zabalować! I tutaj kochany żoniku sie zgadzamy :) Bedzieta dzisiaj w Ułańskiej??Ja mogę się nie wyrobić na 20.00 ale do 21.00 powinienem juz dotrzeć. :bigrazz: :( Wszystkiego naj, solenizantom!!!!! Edytowane 29 Marca 2006 przez mikoch Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 :) GITTO droga WSZYSTKIEGO NAJ....... ode mnie i Moniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Spełnienia najskrytszych marzeń Gosiu :-)))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Urodzinki, urodzinki, wszyscy robią słodkie minki żyj nam długo i szczęśliwie, pomyśl czasem o nas mile. :) :bigrazz: :( Gosiak:):icon_mrgreen::) Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Witam! STO LAT STO LAT. To za mało. Drugie tyle by się zdało!!!!!!!!!! !Sto lat GOSIU przyjmij i od nas. Niech Ci życie słodko płynie z przyjaciółmi. Przy chłopaku ( Szachciorku) i maszynie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 WSZYSTKIRGO NAJ NAJ LPSZEGO I PEŁNIENIA MARZEŃ ŻYCZY OLEK ASIA NO I JA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) WOW a ja taka skołowana siedziałam w pracy,że nikt smsa nie wysłał a tu tylko tel od Borasa i Asi,Jaroba i Profesora.Normalnie dziękuję za życzenia forumowe!!! Edytowane 29 Marca 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Qrka....skończyłem dzisiaj wcześniej prace (o 21) i miałem wpaść do Ułańskiej ale......znowu zapomniałem gdzie to :) . Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Giciu wszystkiego naj naj naj. Samych zakretow ale tylko na drodze!!!! Czy ktos planuje jakas grubsza polatanke na weekend??? O ile oczywiscie pogodynka pozwoli.PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Czy ktos planuje jakas grubsza polatanke na weekend??? O ile oczywiscie pogodynka pozwoli.PZDR!!!O taaaak , mam plana pojechac na pas startowy, postawić kilka gumek , popatrzec na piękne okoliczności przyrody, jeżeli zbierze się ekipa to bryknąć w niewielką traskę.Wszystko zależy od aury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi