Gitta Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Czy może mi ktoś pomóc ? Gdzie w naszym kochanym mieście zamienie płytki zaworowe ? Pogoda jest a ja śmigać nie mogę bo konik z rozgrzebanym serduchem stoi :) Byłem w Suzuki - nie mają wymiaru, w Garażu nie chcą pomóc :bigrazz: Gdzie mogę się udać jeszcze ? HELP !!! :( Mój szwagier może by mógł ci pomóc.Podaj gg lub email to wysle ci jego numer telefonu kom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Stwierdzam oficjanie iż dzisiejsze wywijanie nóżką (dla wtajemniczonych) jest porównywalnie męczące do czwartkowej sali :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Stwierdzam oficjanie iż dzisiejsze wywijanie nóżką (dla wtajemniczonych) jest porównywalnie męczące do czwartkowej sali :) Dobrze szło!Przyznam że więcej siły dzisiaj było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Dobrze szło!Przyznam że więcej siły dzisiaj było;) A to dlatego Giciu że to dopiero wtorek - na początku tygodnia zawsze więcej siły mamy. Ale to już niedługo się zmieni, ponieważ zaczną się wekendowe zlociki, błociki i namiociki..... Pewnie po którymś razie mięczaki wymiękną na czwartkową salę bo nóżki będą bolały po wtorku....zobaczymy, poczekamyOczywiście pozdrawiam motorowych sportowców i nie tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 No ja też krzycze "HELP".Kto potrafi i za małą opłatą zerknie w moją SHL i zrobi światła (i ogólnie spojrzy co i jak) ??? Też chce już latać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No ja też krzycze "HELP".Kto potrafi i za małą opłatą zerknie w moją SHL i zrobi światła (i ogólnie spojrzy co i jak) ??? Też chce już latać :bigrazz: dzwon do SASZY to nasz najlepszy mechanior od takich staroci,wasnie teraz reanimuje jednego i podobno mu sie uda to zrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 miało niby padać dzisiaj a nie pada... hmmm to poco ja dzisiaj do pracy leciałem autem? hmmm? coś mi tu nie pasi... chyba trzeba poprostu postawic auto pod płotem i latać, latać, latać :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No ja też krzycze "HELP".Kto potrafi i za małą opłatą zerknie w moją SHL i zrobi światła (i ogólnie spojrzy co i jak) ??? Też chce już latać :)Masz tu numer tel do Szaszki 501920139.A co jej dolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Dzięki.A dolega to że ma światła jak z kaganka.No i sie przegrzewa ale to wina mojego poprzedniego "mechanika".Zamiast kupić normalną świece to wkręcił jakąś od motorówki :) (ale ciołek) i pewnie ciepłota sie nie zgadza.Ledwie od niego z centrum Dąbia dojechałem do trasy zamkowej (ale już na nią nie podjechałem).No ale świece to sam wymienie tylko światła to problem.Bo niebiescy z miejsca sie przyczepią :/ (czyli nie mam też jak jej przetransportować do mechanika:( ) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No i pada................... Nie aby strasznie mi to przeszkadzało bo siedzę w pracy do 20.00 ale tak jakoś................... :) mam nadzieję że przestanie do wieczorka. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Gittuś, laleczko, wszystkiego najlepszego!!! Oby się toczyło... w jak najlepszym kierunku!!! Ściskam Cię i Tomasz też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 No i pada................... Nie aby strasznie mi to przeszkadzało bo siedzę w pracy do 20.00 ale tak jakoś................... :) mam nadzieję że przestanie do wieczorka. Takie tam pada! ledwo kropi ! a chyba własnie przestaje bo słonko wyłazi zza chmurek :bigrazz:Niestety jutro ma padac i to poważniej... :( PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Gitta - wszystkiego naj naj naj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Kochana Małgorzato duzo miłości i szczęścia oraz cudownego weselicha w tym roku życzy Carioka i Majkel Edytowane 29 Marca 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) Gittuśka Kochana!!! Dużo zdrówka,bezpicznej jazdy i ciągle pełnego baku... z całego serducha życzą Ada i Dizel Edytowane 29 Marca 2006 przez Góraleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi