Gitta Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) A teraz z innej beczki.Przeczytajcie sobie tego posta http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=42647Proponuję odżałować te jedno "piwo" i wpłacić na konto.Wpłaty proszę kierować na konto: Grzegorz Musiał ul. Wyszyńskiego 26/1 58-309 Wałbrzych MBank BRE Wydz. Bankowości Elektronicznej: 41114020040000310237875198 (w tej formie można kopiować i wklejać) Ważne!!! Tytułem: SERWER / login na forum (żadnych innych wpisów, ułatwicie mi zadanie!) A tutaj możecie sprawdzac ile juz jest na koncie.ja swoje symboliczne"piwo"przelalam dzisiaj.Jaskoleczka widze ze ty tez:)http://www.gm.internetdsl.pl/serwer.html Edytowane 27 Marca 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Pogoda chu**wa nic dodac nic ujacNo i za tego posta dostalem jakies dziwne ostrzezenia... to nowe forum jakos sie mniej mi podoba.. mam nadzieje że jak już deszcz spłucze sól i piasek z dróg to wyjdzie słonko i tak juz pozostanie conajmniej do listopada :)Marzenia scietej glowy... ja juz chcialem odpalac, przeglad robic, a tu mi na glowe zaczelo leciec i znowu czekam... nie wiem dlaczego ale nie widać mojego zdjęcia chociaż je załadowałem hmmmmmZnowu cos spie.. (czyt. zepsules) ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 ładny motocykl w twoim avatarku jest? Sie wie-GS jest najładniejszym motocyklem :) Czy dzisiaj wszyscy mają tak beznadziejny dzień w pracy jak Ja? Chcę do domu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Sie wie-GS jest najładniejszym motocyklem :) Czy dzisiaj wszyscy mają tak beznadziejny dzień w pracy jak Ja? Chcę do domu!!! Oj poniedziałki u mnie zawsze są "wesołe" ja także chciałbym już do domku :rolleyes: ale jeszcze tylko 1g56min :unsure:a teraz nawet 1g33min :angry:PZDR! Edytowane 27 Marca 2006 przez hiszpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 czy ktos sie orientuje ile kosztuje i jakie sa mozliwosci przewiezienia konia z Wawy do Szczecina pociagiem? i jak to sie w ogole robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 czy ktos sie orientuje ile kosztuje i jakie sa mozliwosci przewiezienia konia z Wawy do Szczecina pociagiem? i jak to sie w ogole robi?z tego co wiem to pociągiem nie przewieziesz konia. Zadzwoń na info pkp i sie wszystkiego dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 czy ktos sie orientuje ile kosztuje i jakie sa mozliwosci przewiezienia konia z Wawy do Szczecina pociagiem? i jak to sie w ogole robi? Zgłoś się do STOLICY oni z tego co pamietam sa najtansi.Ładnie pakujesz konika tak żeby się nie poobijał.W jakies kartony-folie co wolisz.Najlepiej dowiedz się dokładnie u przewoźnika.My tak z Przeworska sciagalismy motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no dzisiaj jeżeli chodzi o motorki to zostaje nam tylko eurosport i motogp. Dobre i to! cholera oni tam maja ponad 20 stopni :D JA TAM DZIS SE POJEZDZIŁEM I JEST OK. :) .I JAK SIE DA TO DALEJ BEDE SOBIE JEZDZIŁ :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 A tutaj możecie sprawdzac ile juz jest na koncie.ja swoje symboliczne"piwo"przelalam dzisiaj.Jaskoleczka widze ze ty tez:)http://www.gm.internetdsl.pl/serwer.html A zgadza się,zgadza-ja swoje "piwko" już przelałam na konto Forum :) Dominik Szymański na czacie pisał, że znaleźli się chojni "sponsorzy" co nawet po 100zł. przelewali :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) teraz srednio 20 zl 1 osoba placila (z tych co zaplacili)Ja zaplacilem skromnie bo 5zl no ale lepsze to niz nic, w koncu nie zarabiam a paliwo tyko drozeje ;/Bede sie staral co miesiac cos nei cos wplacac i WY tez sie postarajcie (warto miec konto z dostepem do internetu bo szkoda placic 3 zl za operacje na poczcie) haha bylem w 1 "dziesiatce" :notworthy: Zmienilem laczka z tylu na zielonogorskiej i kosztowalo to 20 zl ( w sumie nie tak drogo chyba ) Edytowane 27 Marca 2006 przez Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 A cio Wy tak narzekacie na pogode ?? Ja od dwoch dni latam popoludniami i nie jest zle......nawet poslizgu zadnego nie mialam niekontrolowanego :-PPP Trzeba latac a nie spac :-PPP PzDr aLL :notworthy: :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 A cio Wy tak narzekacie na pogode ?? Ja od dwoch dni latam popoludniami i nie jest zle......nawet poslizgu zadnego nie mialam niekontrolowanego :-PPP Trzeba latac a nie spac :-PPP PzDr aLL :notworthy: :) :Dno i dobrze gadasz :icon_mrgreen: trzeba jezdzic :) (oczywiscie ci co maja czym)bo ciagłe tylko sie przechwalaja a konie maja- na telewizorach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 czy widzicie co sie dzieje za oknem? :notworthy:jak sie do piatku utrzyma to nie bede musial jechac PKP :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Oj, marudy, marudy, my z Tomkiem wczoraj jeździliśmy, w sobotę tak samo... Twardym trzeba być ;-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Pogoda dzisiaj sprzyja... niestety jutro znowu ma być kraina deszczowców... nie mam pojęcia co robic... wywlekać konia z garazu? i potem niech moknie w ogrodzie czy niech stoi jeszcze kilka dni aż sie pogoda wyklaruje? bo narazie trudno rano przewidzieć co bedzie za te 8-9 godzin... więc strach do pracy latać :notworthy:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi