Vizka Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 O rany rany, alescie sie rozpisali To nie my, Tomku, te strony tak spuchły po zmianach na forum... Ale zaczynam się przyzwyczajać, powoli, powoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Ello all:) No widze nową szate na forum, całkiem ładna:) Normalnie wczoraj postanowiłem się pierwszy raz przejechać w tym sezonie. No [beeep]ucha!!!! Gdyby nie to że cały czas jeżdże na starym laczku który w zasadzie powinien już dawno leżeć w śmieciachale nie wytrzymałem i 50 km poszło Normalnie jestem wyleczony Szacun dla wszystkich Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 hej wam wszystkimwczoraj po kursie (ukonczonym sukcesem i certyfikatem ) wyjezdzajac z waszego miasta widzialem jak jakis gosciu szalal na SUPERMOTO co ruszane ze swiatel to zapinal pionaszacun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@LY Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 witamjedzie ktos moze jeszcze jutro na bmt? moze pojechali bysmy wspolnie zawsze mniejszy koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Słuchajcie i zobaczcie, mechaniczny czy nie, koń to koń i trzeba pomóc! http://www.allegro.pl/item94343226_ezyr_po...5_dni_c_d_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witajta ludkowieStrasznie się pozmnieniało i nie mogę się przyzwyczaić, ale damy rady bo.....MY MOTOCYKLIŚCI I PLECAKI JESTEŚMY W PORZĄDKUPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności... Właśnie znalazłam stronkę www HaloSzczecin- gratuluję pomysłu .Podziwiam osobę ,która policzyła i "skatalogowała" wszystkich użytkowników z forum Halo Szczecin od 2003roku :) Aż poczułam się zobowiązana aby się odezwać :P Pozdrawiam cieplutko z wiosennego StargarduAśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 mam takie pytanko o ktorej jutro na pasie? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 :) ale nas (tu w Świnouściu) zasypałobialusienko :P a myslełem że już wiosna :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 mam takie pytanko o ktorej jutro na pasie?No nie wiem. Ma podobno padać. Właśnie wyjrzałem za okno i stwierdzam obecność śniegu, w dość dużych ilościach :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: To już nie jest śmieszne to jest wkur........ i to do potęgi nie 2 a 22 !! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Zaczynam od srody urlop i ma sie zaczać LATO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Qfa! znowu snieg! a miałem nadzieje na polatanke jutro :) szlag by ta pogodę !PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Mam do sprzedania kombi textylny dla kobitki 2-czesciowy, ja mam 170 cm, waga tylko dla zainteresowanych :-PPP W razie zainteresowania pisac do mnie na gg (2142579) lub na kom .....603-500-098 PzDr..... B) B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Drodzy Bracia i Siostry!!!! W imieniu Księdza z kościoła przy ul. Zawadzkiego zapraszam WAS na poświęcenie motorów i akcesorii 09.04.2006 o godz. 19.00 . Będzie to zarazem 1 oficjalne spotkanie wszystkich motocyklistów i grup motocyklowych ze Szczecina i okolic. Pozdrawiam i gorąco zapraszam. Niech zgadne!Pewnie ksiądz co jezdzi na Bandicie robi te spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Drodzy Bracia i Siostry!!!! W imieniu Księdza z kościoła przy ul. Zawadzkiego zapraszam WAS na poświęcenie motorów i akcesorii 09.04.2006 o godz. 19.00 . Będzie to zarazem 1 oficjalne spotkanie wszystkich motocyklistów i grup motocyklowych ze Szczecina i okolic. Pozdrawiam i gorąco zapraszam. Tak sie niesmialo zapytam......skuterek tez moze ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi