Sylwek Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Gitta to jest suzuki GsxF 750 z 91 kolor niebieski.Jeszcze w tym sezonie nie wyjechalo z garazu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Gdzie w Szczecinie czy w Swinoujsciu mozna kupic dobry akumulator do motocykla,bo ten co mam zaczyna PADAC, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 No brawo "Turbo" jasno i czytelnie. Może zacznijmy układać oficjalna listę! Im wcześniej ustalimy skład ekipy, tym lepsze miejsce znajdziemy na nocleg . Oficjalnie zglaszam gotowość i liczymy dalej.OFICJANIE PODPISUJE LISTE I ZAMAWIAM MIEJSCE LEŻĄCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 O rany, wchodze, patrzę, a tu same nowości... co się dzieje, mam nadzieję, że to zmiany na lepsze :) Darek, tym razem też chcesz miejsce na ławie, czy rezerwujesz cos miększego z materacem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Strasznie zakręcona tu jestem, a ten kolorek aż w oczy bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 cześć pozdrawiam Wszystki!!!Dla wtajemniczonych, dziś rano miałam problem z otwarciem lewego oka. Darek oddam Ci...napewno :PPewnie niektórzy juz po Berlińskich zakupach.Chwalcie się i opowiadajcie jak było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 O rany, wchodze, patrzę, a tu same nowości... co się dzieje, mam nadzieję, że to zmiany na lepsze :) Darek, tym razem też chcesz miejsce na ławie, czy rezerwujesz cos miększego z materacem???Mam numerek 3 po Dizlu i Pavulonie wiec najbardziej wypasioną leżankę poprosze :P cześć pozdrawiam Wszystki!!!Dla wtajemniczonych, dziś rano miałam problem z otwarciem lewego oka. Darek oddam Ci...napewno :PNajważniejsze pytanie jednak ----czy jest Pirat? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 O rany rany, alescie sie rozpisali :)Ladne kolorki, nie? Ale trza kolegom pomoc w prowadzeniu forum. Widzieliscie prosbe o wsparcie? Ok, ale ja tu w innych sprawach. Gratuluje wszystkim zmian maszyn na szybsze, lepsze, nowsze, ladniejsze, wygodniejsze czy jakie tam inne powody mieliscie :PHiszpan i inni co nie zmienili i nie planuja - gratulacje ze wiernosc! <OK> W ostatni weekend mialem nadzieje polatac, ale Kasi kask cos za maly na mnie, nie wspomne o ciuchach. Przygrzalo ostro, pod 20st w sloncu i 13 w cieniu. Wyciagnalem wiec (ciagle ta sama!) Sunie z garazu i po drobnych przygodach w koncu uslyszalem jej rowniutkie gadanie (pewnien pan bardzo sie postaral przy regulacji - podziekowania przesylam do Turze). Skonczylo sie na polatance miedzy domem a garazem, ale i tak bylo milutko. Dawajcie znac co u Was i prosze nie bic Sylwii! Pozdro all! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 nie.... nie mam foleciku pod okiem, ale mam powiekę jak bym obaliła fioletowy napój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Drodzy Bracia i Siostry!!!! W imieniu Księdza z kościoła przy ul. Zawadzkiego zapraszam WAS na poświęcenie motorów i akcesorii 09.04.2006 o godz. 19.00 . Będzie to zarazem 1 oficjalne spotkanie wszystkich motocyklistów i grup motocyklowych ze Szczecina i okolic. Pozdrawiam i gorąco zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Cześć!! Właśnie wróciłam z BMT, fajnie, że do mnie się odezwaliście, załatwiłam wam zniżki na bilety. Zakupy sie udały. POZDROWIENIA DLA CAŁEJ EKIPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Dawajcie znac co u Was i prosze nie bic Sylwii!U nas w porządku a Sylwia znowu nie tak strasznie obitaDa sie przeżyć, a mogło być gorzejJednak zemsta jest rozkoszą Bogówi ta sprawa będzie miala swój ciąg dalszy..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 A ja na targi nie jadę... :):(:P - heh mnie w tym roku pokarało.. ale co zrobić życie.... może chociaż jakieś fotki pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 ja także juz po targach. pozwiedzałem pooglądałem zakupy zrobiłem... czyli wyjazd udany był :) teraz bym troszke polatał :P może sie uda w koncu mamy weekend! No dobra a teraz ide walczyć o uznanie reklamacji na akumulator do auta. Kupione w styczniu juz ma dość a wydawało mi sie że Exide to dobra firma :P bywa i tak... może kupiłem jakiegoś Chinola? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Co to się porobiło. Nowa grafika na forum, nie mogę się przyzwyczaić.Powrót z Berlina można określić jako TERROR NA DROGACH. Panowie w granatowej astrze wiedzą czemu HEHE tak to jest jak bierze się za znajomych nie tych ludzi. HE ale śmiechu było :). Kupiłem kask AGV w bardzo fajnej cenie. Takie 50% wartości początkowej. :PMoże bym tak polatał dzisiaj? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi