Sylwia Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 jak to ?????to ja mogę w piatek !!!!!!!!!!!!! jechać !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 NO I STAŁO SIĘZMIENIŁEM STAJNIE HMMMMZOBACZYMY CZY WYBÓR BYŁ DOBRY Buttrock R6 jeśli ma chromowane fele to znam konia, silnik brzytwa prostowałem jej kości po dluższym staniu u mnie w komisie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No rzeczywiscie juz wszyscy sie zbroja. I ja tez. A co ;) Mam pytanie: Gdzie zmieniacie laczki i po jakich cenach. Bedzie moja 1 zmiana opon w moto i nie bardzo sie rozeznaje. Wiem ze na ul. Zielonogorskiej zmieniaja ale chodzi mi o to aby zrobic to jak najtaniej, bo czeka nowiuśka 160 17'Z gory THX PS. Mam na sprzedaz oponke 170 do spalenia bo do jazdy to sie srednio nadaje, dokladniejsze wymiary podam na dniach jesli ktos bedzie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No rzeczywiscie juz wszyscy sie zbroja. I ja tez. A co :) Mam pytanie: Gdzie zmieniacie laczki i po jakich cenach. Bedzie moja 1 zmiana opon w moto i nie bardzo sie rozeznaje. Wiem ze na ul. Zielonogorskiej zmieniaja ale chodzi mi o to aby zrobic to jak najtaniej, bo czeka nowiuśka 160 17'Z gory THX PS. Mam na sprzedaz oponke 170 do spalenia bo do jazdy to sie srednio nadaje, dokladniejsze wymiary podam na dniach jesli ktos bedzie zainteresowanyjesli chodzi o zmiane to polecam tylko ZIELONOGORSKA ,ale wiem i ze w MOTOMAR to jakos tam robia-SAM SPRAWDZ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 No rzeczywiscie juz wszyscy sie zbroja. I ja tez. A co Z ktorego roku jest twoj konik i jaki kolor?Nie jezdziles dzisiaj czasem w okolicy Turzynu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Normalnie ja sie pochlastam... Same nowe konie! Ludzie co was opętało? A na starych sprzetach to nie łaska latać? :)No!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 NO I STAŁO SIĘZMIENIŁEM STAJNIE HMMMM Normalnie gratulacje Panie. Mam nadzieje ze skoncze w niedziele wczesniej zajecia i uda nam sie spotkac w wiekszym gronie na malej polatance. W sumie to juz 3 dzien latam i normalnie zimno dopiero po 50 km. Ludzie co was opętało? Ombre wiosna idzie i hormony buzuja. Sam dobrze przeciez wiesz :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Witam.Czy ktoś może mi powiedzieć którędy wjechać do Berlina aby najłatwiej dojechać do Louisa?Może ktoś ma to na mapce? I jak jechać z Louisa na BMT? P.S.Albo na odwrót..jak jechać na BMT i z BMT do Louisa. Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Aha jeśli ktoś konia chce taniej zarejestrowac to proponuję on linie https://rezerwacja.um.szczecin.pl/qmatic/ dzieki za link, szkoda że nie ma jeszcze numerków na początek maja :) wcześniej niestety nie mogę. Dejay,gratuluję zmiany sprzętu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Witam.Czy ktoś może mi powiedzieć którędy wjechać do Berlina aby najłatwiej dojechać do Louisa?Może ktoś ma to na mapce? I jak jechać z Louisa na BMT? P.S.Albo na odwrót..jak jechać na BMT i z BMT do Louisa. Pozdrawiam ALL www.map24.de :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 jou wlasnie przed chwila dostalem oficjalna wiadomosc od kierownika referatu promocji miasta bielawy: tegoroczna edycja SFF 2006 odbedzie sie 3 czerwca br. no to co, miśki, pozostaje zalatwiac urlopy i kase :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 edycja SFF 2006 możesz mnie oświecić co to jest za impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Czesc,o ktorej i ile aut jedzie jutro na BMT? mysle ze nie glopio bylo by pojechac w grupie... jak by co to bede mial 2 lub 3 miejsca wolne. Pozdrawiam [ Dopisane: 23-03-2006, 09:13 ] edycja SFF 2006 możesz mnie oświecić co to jest za impreza StreetFighter Festival - czyli wszystko to czego sam nie zrobisz nigdy na swoim koniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 Czesc, o ktorej i ile aut jedzie jutro na BMT? mysle ze nie glopio bylo by pojechac w grupie... jak by co to bede mial 2 lub 3 miejsca wolne. KERMADEC!!!!!!!odezwij sie do tego dobrego czlowieka to cię zabierze!!!! DiZel napisał: edycja SFF 2006 możesz mnie oświecić co to jest za imprezaStreet Fighter Festival w Bielawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 23 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2006 tegoroczna edycja SFF 2006 odbedzie sie 3 czerwca br. No brawo "Turbo" jasno i czytelnie. Może zacznijmy układać oficjalna listę! Im wcześniej ustalimy skład ekipy, tym lepsze miejsce znajdziemy na nocleg . Oficjalnie zglaszam gotowość i liczymy dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi