IceMan Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 cudeńko 8O Konrado zamawiam przejażdżkę jak sie ociepli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 A myślałem że to zdjęcie z temp. jezdni nie wyszło tak dobrze. HEHE Sobota fajowa była. Zwłaszcza dla Kondrada. :D ;) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 co chcesz zrobic forumowe "pod napieciem" :D Daj spokoj to jest ich sparawa ( tak przymajmniej mi sie wydaje ). Pozdro mysle ze bedzie po sprawie jak pan poniesie konsekwencje swojego złego i nie odpowiedziałnego zachowania -trzeba aby nasza grupa była zgrana a nie jeden na drugim jezdzi po plecach.pozdrawiam do nastepnej strony PA sa juz pierwsze kroki do porozumienia wiec czas pokaze :?: TRZEBA DAC SZANSE ZAGUBIONYM I JA TO ROBIE' date='POZDRAWIAM[/quote'] na dzis nasz kolega michał znow sie wycofał z odpowiedzialnosci i stwierdził ze on jest wpozo i nie chcacy sie tak zachował ,A JA TAK NIE MYSLE I ZADAM NAPRAWY MOJEGO APARATU FOTOGRAFICZNEGO KTORY ZOSTAŁ ZEPSUTY MICHAŁ NIE MA NAWET ODWAGI POPATRZEC MI W OCZY TYLKO WYSŁUGUJE SIE TELEFONEM I OPINIA KOLEGI I JAK DZIECKO BOI SIE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA SWOJE CZYNY ,pisze to na FORUM poniewaz jest to naganne zachowanie i nie nalezy go lekcewazyc ,gdyz dzis dotyczy mnie a jutro moze CIEBIE.NIEKTORZY Z WAS SIE Z TYM GODZA I AKCEPTUJA TO ALE NIE JA I BEDE UPRZEDZAŁ WSZYSTKICH I WSZEDZIE PRZED TAKIMI LUDZMIgrono motocyklistow juz raz było podzielone przez jego zachowanie a teraz znow tak bedzie -NIE JEST TO SMACZNE I ZDROWE,[/size] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ludzie co z tą pogoda się dzieje?Do 15 marca mam czas zeby była idealna? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Nie wiem czy jest sens Generał wałkowanie tego tematu na forum!!!!!!!!!!!Nas to nie interesuje !!!!!!!!!!!!Daj już spokój !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 jak tak dalej pójdzie ze sniegiem to sie ludzie wezmą za klapy! nie jest dobrze. mnie także powoli wnerwia to co widzę za oknem. całe szczęście, że mam lek na śnieg ;) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Nie wiem czy jest sens Generał wałkowanie tego tematu na forum!!!!!!!!!!!Nas to nie interesuje !!!!!!!!!!!!Daj już spokój !!!!!! no to zabron mi ,mysle ze jak tak cie to nie interesuje NIE CZYTAJ I NIE ZWRACAJ UWAGI.goraco pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 NIE CZYTAJ I NIE ZWRACAJ UWAGI.nie da się za duże "bukwy"stawiasz!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 NIE CZYTAJ I NIE ZWRACAJ UWAGI.goraco pozdrawiam Nie sposob tego nie czytać.Nas też to jakoś nie interesuje co miedzy wami się dzieje.Dajcie sobie porządnie w morde i załatwicie sprawe po męsku.To jest temat o pogodzie,motocyklach i gołych babach ;) a nie o niesnaskach miedzy wami :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Wy mi tu lepiej napiszcie jaka ilość solenizantek się w środe zjawi haha ;) :twisted: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Wy mi tu lepiej napiszcie jaka ilość solenizantek się w środe zjawi haha Na pewno:Żana,Sylwia,Carioka,Gitta,Oriana,Monika twoja ukochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 NIE JEST TO SMACZNE I ZDROWE na dzis nasz koleganasz czyli kogo? michał pisze sie z duzej literyWYSŁUGUJE SIE TELEFONEM I OPINIA KOLEGIpo to jest telefon zeby z niego korzystac a kolega był swiadkiem i tu Cie szlag trafia ze nie mozesz ode mnie kasy wyciagnac. ;) NIE JEST TO SMACZNE I ZDROWEi kto to mówi Mielenko 2005 się kłania wtedy było nie smacznie i nie zdrowo. I tym postem zakańczam temat aparatu bo juz nie ma sensu tego dalej toczyc.A jak chcesz Jacku sobie jeszcze popisac to dam ci kawalek serwera na stronie Halo i tam do bólu mozesz sobie pisac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Witam! Pozdrawiam Denerała i Majkel-a. "Ten się czubi, kto się lubi". ... . I wszystkich moich kole(żanki)(legów). Stare powiedzenie pszczół mówi: "Dont łory bi hepi" . A pogoda i tak fajna koleżanko Gitta. Ps: ABY DO WIOSNY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 postem zakańczam temat aparatu bo juz nie ma sensu tego dalej toczyc.A jak chcesz Jacku sobie jeszcze popisac to dam ci kawalek serwera na stronie Halo i tam do bólu mozesz sobie pisac ;) a ja nie koncze lecz zaczynam ,i na temat MIELENKA 2005 mozesz sobie pisac jak cie tam nie było grono motocyklistow powinno byc zgrane wydaje mi sie ze twoje gwiadorstwo pomalutku juz bedzie wygasało-masz to jak w banku ciekaw jestem jak ten serwer zdobyłes ze jest TWOJ?A PISAŁ BEDE GDZIE CHCE I GDZIE MI SIE PODOBA DO ZOBACZENIA NA KOLEJNEJ STRONIE [/size] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Ludzie jak tam sie szykuje srodowe spotkanie 22 marca macie juz jakies konkretne miejsce??nareszcie wszystko zlozylo sie tak wspaniale ze bede caly tydzien w szczecinie na kursie i chcial bym z wami wszystkimi napic sie ;) a taka mila wiadomosc na marginesie te allegro to fajna sprawa kupilem dzis swojej ukochanej kurteczke (skure) za niewielkie pieniadze a co niech ma :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi