Wolenweider Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 hoho jak tutaj ostatnio grożnie 8O chyba rzeczywiscie przyda sie jakas odpręzajaca jazda na 2oo :P Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Myślę że trzeba być odpowiedzialny za to co się robi a alkohol nie jest wytłumaczeniem, nieraz trzeba ponieść koszta i mówi się trudno. Trzeba umieć się dogadać . Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jazdy nie bedzie, bo znowu snieg za oknem :| . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ano za oknem kolejny kontratak zimy... A szkoda... Przez okno słonko tak ładnie grzeje... W autku to nawet miło... Szkoda, że po otwarciu okna szroni ;) PZDR! i nie dajcie sie zwariowac zimie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Kurdeeeeeeeeee przez tą zimę wpadam w depresjeeeeeeeeeee.Ratujecie !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 a ja się wkońcu odprężyłem nad morzem pogoda dopisała i niewytrzymałem zrobiłem ok 60kmale frajdaPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 a ja się wkońcu odprężyłem nad morzem pogoda dopisała i niewytrzymałem zrobiłem ok 60km ale frajda Takim to dobrze :banghead: A ja ;) Ale myślę że z pierwszym dniem marca rozpocznie się już wiosenkaaaa....rozmarzyłam się :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Takim to dobrze A ja Ale myślę że z pierwszym dniem marca rozpocznie się już wiosenkaaaa....rozmarzyłam się Jeszcze jakies do 5 dni i będzie można spoojnie wyciągać koniki na powietrze:)Sylvi poczekaj chwilunie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jeszcze jakies do 5 dni i będzie można spoojnie wyciągać koniki na powietrze:) Sylvi poczekaj chwilunie:)Gitta dla ciebie wszystko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jeszcze jakies do 5 dni i będzie można spoojnie wyciągać koniki na powietrze:) A pewne to jest??Bo jak tak to ;) :banghead: :banghead: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Jeszcze jakies do 5 dni i będzie można spoojnie wyciągać koniki na powietrze:) A pewne to jest??Bo jak tak to ;) :banghead: :banghead:to wy nie wiecie ze w tym kraju nic juz nie jest pewne od czasu zmian w naszym rządzie.a tak wogule to prawda u nas nad woda dzis bylo pieknie ale w cieniu troche pizgłojak tam Majkel doszły zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 generał jak juz sprawe wyjasnicie to napisz 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 generał jak juz sprawe wyjasnicie to napisz 8) a co jestes glodny sensacji niczym dziennikarze tvn? co chcesz zrobic forumowe "pod napieciem" ;) Daj spokoj to jest ich sparawa ( tak przymajmniej mi sie wydaje ). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ewidentnie czas juz na polatanki i odstresowanie się... Gitta trzymam za słowo (mam to na piśmie ;) ) Teraz musi sie poprawic pogoda!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ewidentnie czas juz na polatanki i odstresowanie się... Gitta trzymam za słowo (mam to na piśmie ) Teraz musi sie poprawic pogoda! daję słowo że po 8 marca będzie cieplej a już od połowy marca czyli kolo 16.03 to będzie dla was odemnie prezent czyli super wiosenna pogoda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi