Majkel Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 jak tylko sie da to w kolejny weekend tez jakaś wycuieczka by sie przydała PZDR!jezeli sie tak pogoda utrzyma jak dzis no to Ba!Tylko hasac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 No ja jeszcze na łikend chyba TLki nie złóżę ale w końcu mam MZ której nikt nie dogoni :) W każdym razie pas akutalny w niedziele ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam...widze ze sie dzieje... moje moto niestety czeka na mnie cobym se regulacje zrobil i oleum wymienil tu brak czasu mnie dopada...Witam! Czy Ty regulacje zaworów przeprowadzasz szlifując plytki? O ile wiem to płytki podlegają wymianie na nowe po pomiarach.Hej.. Mozna szlifowac plytki jesli sa popychacze szklankowe bez problemu, tylko potem takiej zeszlifowanej plytki nie wymienisz na inna.. tzn. w serwisie nie zamienia sie z toba na inny wymiar.. czeba wtedy kupic... Viper zobacz moze ktorys serwis sie z toba zamieni (ja sie zamienialem u tuleckiego, ale gadalem z mechanikiem a nie z nim) A tak do stronki to czemu fota na stronie glownej byla takie na ktorym bylem, a tera jest inna i mie nie ma ?? [ Dopisane: 21-02-2006, 10:51 ]AAaaa Michal ... co do opisu na stronke to walnij na razie cos sam.. a ja jak sie z wszystkim pozbieram to cos wyskrobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 kurde kurde! prognoza pogody mnie załamuje! zapowiada się kolejny kontratak zimy! jak to tak?! znowu oziębienie?!ŁE!!!! a ja już planowałem weekendowe polatanki :)A tu wygląda na to, że może i owszem polatamy sobie ale na łyżwach :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A tu wygląda na to, że może i owszem polatamy sobie ale na łyżwach :)PZDR! Tak ja se polatam ale z termometrem w d....Cholera nie mogę się wykurować. Znowu leże w wyrze BBBllllllleeeeee. PozdroKopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 A tu wygląda na to, że może i owszem polatamy sobie ale na łyżwach PZDR!Łyżwy tez sa w porządku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 jezeli sie tak pogoda utrzyma jak dzis no to Ba!Tylko hasac :)NO I STAŁO SIE MOJA SUZI DOSTAŁA KLAPSA OD MOJEGO KOLEGI VIDLAKA I JEGO FACHOWEGO SERWISU,NIE OPARŁA SIE UROKOWI POGODY I PUSCIŁA SIE NA PIERWSZA TRASE. :) DZIEKUJE BARDZO W IMIENIU SWOIM I MOJEJ SUZI TOBIE KOLEGO GRZEGORZU VIDLAK ZE NAS ZNOW POŁACZYŁES ;) ZYCZYŁ BYM SOBIE BY TAK MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA BYŁA WE WSZYSTKICH SERWISACH,POZDRAWIAM 8) :D dzien bez wazeliny to dzien stracony ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Cholera nie mogę się wykurować. Znowu leże w wyrze 3ba było wypic wiecej w sobote :buttrock:. Nastepnym razem zamow sobie grzane piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 3ba było wypic wiecej w sobote :buttrock:. Nastepnym razem zamow sobie grzane piwo A widzisz stary, niektórzy mówią że alkoholizacja pomaga w przeziębieniu ale chyba nie mnie hehehe Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 kurde kurde! prognoza pogody mnie załamuje! zapowiada się kolejny kontratak zimy! jak to tak?! znowu oziębienie?! ŁE!!!! K.... co siędzieje z tą pogodą???Widzieliście prognoze na kolejne tygodnie? Totalna masakraChyba jutro pogadam sobie z GITTĄ :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 W dupie to mam - w niedziele jade na pas :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 W dupie to mam - w niedziele jade na pas Mr. Green Co kto lubi... masochista :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 ludziska wczoras lecialem do Chojnic (słóżdowy wyjazd) a jak wszystkim wiadomo wczoraj nawiedzila nasz rjon straszna mgla, ale na trasie niedaleko Troszyna (niedaleko wolina ) leci gosciu na jakims malym enduro(chyba Aprilia) mgla byla w miare przejzysta ale dalej na trasie juz kolo koszalina lecial gosciu na GPZ podziwiam takich ludzi :buttrock: a teraz pytanko do was :nie wiem czy Batman cos wam wspominal (mowil ze popyta) chodzi mi remoncik mojego rumaka(wymiana uszczelniaczy na zaworach, uszczelki pod glowicami, wymiana lancuszków rozrzadu redulacje i wszystko z tym zwiazane) rocznik mojej hondy transalp to 1988jak by ktos sie chcial tym zajac za rosanda cene to bym z checia sie do was wybral na koniu.czekam na oferty... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No nie moge :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Za każdym razem jak widze wpis Mikołaja i jak widze tą fajnie sfetorzoną gębine to mam taki smajl hehehehhehe :buttrock: :banghead: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 No nie moge Za każdym razem jak widze wpis Mikołaja i jak widze tą fajnie sfetorzoną gębine to mam taki smajl hehehehhehe Ty też masz banana na gębie :buttrock: Chyba jutro pogadam sobie z GITTĄ A mnie niet jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi