Majkel Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Majkel - jak masz jakis plan spozycia alkoholu to ja jestem chetny dla chcacego nic trudnego wszystko da sie zalatwic jutro cos sie wymysli. :) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 I czy w łikenda jakies fetorzenie sie zapowiada lub/i spożywanie alkoholu ??Sobota = rumba... (klub studencki - studenci free , piekne panie mile widziane ;]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 WitamDostałem dzisiaj cynka więc przekazuje dalej....Koleś ma do sprzedania Yamahe XJ600 '94 rok przeb.27tyś na holenderskich blachach.....koszt około 1000 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ej HALO piszcie cos bo temat spada w dół :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 I czy w łikenda jakies fetorzenie sie zapowiada lub/i spożywanie alkoholu ??Sobota = rumba... (klub studencki - studenci free , piekne panie mile widziane ;]) tak tak soboty w rumbie sa ciekawe :twisted: jak bede w szczecinie to tez sie pojawie, nie pozwole ci zagarnac wszystkiego kudłaty :) szit nie noge zasnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 hehe Siewca czas pisania postu masz wyczesany! normalnie o tej porze to chyba tylko nieliczni są przy kompie. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 I czy w łikenda jakies fetorzenie sie zapowiada lub/i spożywanie alkoholu ??Sobota = rumba... (klub studencki - studenci free , piekne panie mile widziane ;]) tak tak soboty w rumbie sa ciekawe :twisted: jak bede w szczecinie to tez sie pojawie, nie pozwole ci zagarnac wszystkiego kudłaty :) szit nie noge zasnac Nie martw się bo i ja dzisiaj piguły musiałam wziąć żeby zasnąć.Słuchajcie wczoraj widziałam dwóch młodziaszków na skuterku a do tego jeden z nich miał kask bez szyby.Wyglądali komicznie,gdy na swiatlach i przy stojacych na przejsciu dziewczynach zaczeli przygazowywac.Jakby to byla co najmniej Hayabusa.Hiszpan to do ciebie:A propo Hayabusy to w ostatnim ŚM jest opis Duala jego konia:) Ale milo mnie to zaskoczylo.Aha i pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Hiszpan to do ciebie:A propo Hayabusy to w ostatnim ŚM jest opis Duala jego konia:) Ale milo mnie to zaskoczylo.Aha i pozdrawiam Razz Tak tak mam ten numer ŚM. Czytałem opis i też byłem miło zaskoczony bo znam właściciela i konia :) Także serdecznie PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A tez czytalem ten opis, ale nie wiedzialem ze to ktos znajomy. Najbardziej rozbawilo mnie to ze motocykl zostal wyposazony w tlumiki Devil :P Polskie podróbki ktore sam mam w TLce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 nie pozwole ci zagarnac wszystkiego kudłatyspokojnie... wystarczy dla wszystkich ;]o tej porze to chyba tylko nieliczni są przy kompiereszta rozbija sie po imprezach o tej porze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A tez czytalem ten opis, ale nie wiedzialem ze to ktos znajomy. Najbardziej rozbawilo mnie to ze motocykl zostal wyposazony w tlumiki Devil Polskie podróbki ktore sam mam w TLce Tak znajomy z Warszawy.Byl u nas w Szczecine w tamtym roku,na pasie razem bylismy tylko nie pamietam kto jeszcze był.A do Hyszpana to chyba nawet nad morze dojechal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 I czy w łikenda jakies fetorzenie sie zapowiada lub/i spożywanie alkoholu ??Sobota = rumba... (klub studencki - studenci free , piekne panie mile widziane ;]) tak tak soboty w rumbie sa ciekawe :twisted: jak bede w szczecinie to tez sie pojawie, nie pozwole ci zagarnac wszystkiego kudłaty :P szit nie noge zasnac Haha ja tyż wale do rumby hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 A do Hyszpana to chyba nawet nad morze dojechal? Nie Dual do mnie tylko ja do Duala z oliwką do CBRy byłem... a za drugim razem to tak tylko na pogaduchy podjechałem do Marka. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 A propo Hayabusy to w ostatnim ŚM jest opis Duala jego konia:) Ale milo mnie to zaskoczylo. Byl u nas w Szczecine w tamtym roku' date='na pasie razem bylismy tylko nie pamietam kto jeszcze był.[/quote']Tak, się na wałach spotkaliśmy i na pas śmignelismy :P to były czasy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Tak' date=' się na wałach spotkaliśmy i na pas śmignelismy to były czasy [/quote'] No własnie wiedziałam ze jeszcze ktos był ale skleroza mnie dopadła.Piter wracaj szybko do zdrowia. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi