Seboka Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Jeśli pytałem o uwagi miałem na myśli bardziej merytoryczną zawartość strony niż kolorystykę itp. Przede wszystkim ma być poświęcona motocyklom klasycznym yamahy , właśnie czekam na pozwolenie od przedstawiciela Mitsui Motor Polska na opublikowanie materiałów z książek serwisowych . Jak by ktoś miał materiały to proszę mailem wysłać to postaram się umieścić . :) :) Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 SIEMA LUDKOWIE :!: :!: :!: A ja z innej beczki czy jutro na 19.00 MOTO ŚRODA W BISTRO UŁAŃSKIM :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 czy jutro na 19.00 MOTO ŚRODA W BISTRO UŁAŃSKIM TAK JUTRO ALE NA GODZINĘ 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 SIEMA LUDKOWIE A ja z innej beczki czy jutro na 19.00 MOTO ŚRODA W BISTRO UŁAŃSKIM wy to w tym Szczecinie to macie dobrze ciągle tylko spotkania przy piwku i spotkania Zazdroszcze wam :) :) :) POZDRO :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 czy jutro na 19.00 MOTO ŚRODA W BISTRO UŁAŃSKIM TAK JUTRO ALE NA GODZINĘ 20 Grunt to zdecydowanie i dokładna informacja hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 postaram sie zawitac... w końcu raz w tygodniu wypada sie z Wami spotkać :( Konrado lecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Konrado lecisz? A jak. Na piwko zawsze z reszta co mam innego do roboty, pizdzi jak w kieleckim ze sie nawet latac nie chce, a jak mi sie latac nie chce to znaczy ze trzeba pic PIWO!!! zrobił stronke dla mojej firmy i jest ok hehe czarny humor :( ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 wy to w tym Szczecinie to macie dobrze ciągle tylko spotkania przy piwku i spotkania Zazdroszcze wam POZDRO To przeprowadz sie do naszej krainy wiecznego zimna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Cześć wszystkim :( Mamy plan dziś pojawić się na obowiązkowym środowym piwku :lol:ale prośbę mamy, kto podzeli się z nami sylwestrowymi zdjęciami i przyniesie nam je wszystkie już pozgrywane do kupy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troth Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam wszystkich :(Jak widać w opisie również jestem z naszego kochanego miasta Szczecina ;) no i oczywiście często bywam na tym forum jako że raczej wolę wszystko najpierw przeczytać gdzie się da a potem dopiero działać :DNo ale może wrócę do rzeczy.Motocykla jeszcze nie posiadam, zamierzam kupić go mniej-więcej pod koniec tego roku, jeśli wszystko wypali (tzn jeśli po robocie w wakacje starczy mi na to pieniędzy...). Wybór padł na Virago 750, już właściwie dość dawno ;) a teraz, skoro coraz bliżej spełnienia marzenia (posiadania własnego motocykla) zastanawia mnie coraz więcej prozaicznych spraw. Zwracam się więc do wszystkich forumowiczów ze Szczecina aby podpowiedzieli mi w sprawie trzymania motocykla w sezonie. Zimą mogę go trzymać w garażu ojca (na drugim końcu miasta), nie ma problemu ale nacodzień wolałbym mieć go bliżej siebie. I teraz moje pytanie - gdzie i jak w Dąbiu przechować motocykl. Czy można go zostawić pod blokiem zostawiwszy wszelkie zabezpieczenia czy konieczny jest np wynajęcie garażu? Długo o tym myślałem i nie widzę jak narazie innych rozwiązań :/ wpływ mają oczywiście koszta, bo gdybym miał możliwość kupiłbym własny garaż i niczym się nie przejmował :P no ale trzeba będzie liczyć się (niestety dosłownie) z każdą złotówką bo benzyna też swoje kosztuje...Czy możecie mi cokolwiek doradzić? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie pomysły, uwagi. Jeśli wiecie także coś o cenach parkingów czy garaży do wynajęcia w Dąbiu to również z góry dziękuję :(Kończę i tak już przydługi post, pozdrawiam i przepraszam jeśli zaśmieciłem ten tematGBM :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 ale prośbę mamy, kto podzeli się z nami sylwestrowymi zdjęciami i przyniesie nam je wszystkie już pozgrywane do kupyA jak przyniosę to co mi za to zrobisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 A jak przyniosę to co mi za to zrobisz? OJ ANIA ANIA CIEKAWE CO W TEJ TWOJEJ GŁOWIE SIEDZI??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Hej na preclach juz napisalem, ale moze i tutaj znajdą sie osoby chetne na kulig. Np w niedziele do południa (kiedy jest jasno). Jakies spokojne miejsce, moze okolice głebokiego. Potem mozna by zrobic ognisko (jak ktos znalazl by suche drewno 8) ) Kiełbase tez mozna by zaprosić :lol: Potrzebne auto z hakiem + sanki , kask motocyklowy tez moze sie przydac :twisted: (zalezy kto bedzie prowadził) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Poczekaj .. snieg dopiero zaczyna padac ... a kulig sie zrobi.... (ja osobiscie do wtorku jestem wylaczony z dzialalnosci imprezowej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Czy możecie mi cokolwiek doradzić? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie pomysły' date=' uwagi. Jeśli wiecie także coś o cenach parkingów czy garaży do wynajęcia w Dąbiu to również z góry dziękuję [/quote'] Siemako Nowy Forumowiczu!Miłego czytania i oczywiście udzielania się.Co do trzymania konia w lecie to zostaje ci poznać kogos do kogo byś mógł dostawić za niewielką opłata(albo wielką) do jego garażu albo stawianie motocykla na parking strzeżony,który kosztuje w granicach 100-200zł za miesiąc.Chyba że sa jakieś inne o których nie wiem to bardzo prosze forumowiczów o podpowiedź. Troth trochę się pogubiłam skad jestes i gdzie chcesz trzymac konia?Pracujesz i mieszkaszw Dąbiu?Czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi