Kraka Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 tez sie pisze na jutrzejsze lansowanie sie po szcecinie tylko zeby sniegu nie bylo.maszyne pojde dzis przygotowac, naladowac akumulatork :] Gitta i ogromna prozba z mojej strony. Z postow wynika ze dobra jestes w czarowaniu.Prosze Ciebie w imieniu moim i innych motobraci i siostr o poprwe pogdody na jutrzejszy dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 wczoraj czytalem na plakacie WOŚP ze maja byc Harlejowcy Dostałam informację od Prezesa Cruiserów -JURKA' date=' że oni robią spotkanie motocyklistów dla WOŚP i zapraszają wszystkich moto na ul. Hangarową przy nowym markecie na godzinę 12.30. Potem ekipa ma jechać do Pasażu Bogusława, bo tam jest II część imprezy. MYŚLĘ, ŻE MOŻEMY TAM POJECHAĆ - KTO SIĘ NIE BOI I MOŻE BO SPRZĘT SIĘ RWIE..... [/color'] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 jeden mały drobiazg to pogoda... widzieliście prognozę? http://weather.icm.edu.pl/ zanosi sie na niezłą lodówę... brrrrr ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Mnie na WOSPie nie bedzie, bo:Pierwsze primo : moto spiDrugie primo: ustawilem sie juz z kolezanka ;] Trzecie primo: Wole jezdzic jak mi dupa nie przymarza do kanapyCzwarte primo: Na kacu wole nie jezdzic ;) Milego lansowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 wczoraj czytalem na plakacie WOŚP ze maja byc Harlejowcy a w zwiazku tych HARLEJOWCOW ustalono ze wyjazd na WOSP bedzie juz o 12,15 z wałow .wiec kto da rade niech dołaczy,jedna kwestia jest warunkiem- POGODA :buttrock: pozdrowionka pa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Witam wszystkich, W sumie ciuch z gore mam więc mógłbym pohasać ale... transik śpi smacznie w garażu w Świnoujściu. Ciepełka odważnym! PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Niedźwiedź!!!! STO LAT!! Tylko ja mam dla Ciebie prezent!! Oto ON Mam nadzieję że na starość nie będziesz tak wyglądał.A wiesz to już niedługo. Zana wszystkiego naj!! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Ja się chyba pojawię. A co mi tam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 ZANA WSZYSTKIGO NAJ NAJ LEPSZEGOSPELNIENIA MAZEN I TAKIE TAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 Najlepsze życzenia dla Żany' date=' Niedźwiedzia i Stix'a!! [/quote']Vidlak z rodziną dołącza się do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 zurek1976 napisał:Najlepsze życzenia dla Żany' date=' Niedźwiedzia i Stix'a!! Vidlak z rodziną dołącza się do życzeń[/quote']Bandzior (choć chwilowo bez rodziny) - także. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Czesć!!!jeden mały drobiazg to pogoda... widzieliście prognozę? http://weather.icm.edu.pl/ zanosi sie na niezłą lodówę... brrrrr Śnieg nie pada to chyba pogoda dopisała :buttrock:to o 1215 na Wałach??Sylwia w pracy ale może ja odkurzę sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Do zobaczenia pod TOP SHOPING! ide rozmrażać sprzęt :crossy: :buttrock: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 UWAGA :!: :!: :!: Wszystkie PLECACZKI i PLECAKI spotkanie na WOŚP o 14.30 przy STARYM DUECIE nna DEPTAKU BOGUSŁAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Wszystkiego Najlepszego dla Jubilatów: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi