Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam Strasznie sie rozprzestrzenia to nasze halo - witam nowych i nawet znam niektórych:-) Mareczku sosnowski wszystkiego co najlepsze.... Troszke mnie nie bylo na forum ale bardzo fajne tematy poruszaliscie ostatnio o tych wyjazdach i dlugich trasach - mam nadzieje ze temat powroci na wiosne i wybierzemy sie razem na dlugaaaaaa trase ;-) - uklony dla jaskoleczki za temacik Pozdrowienia i do zobaczenia w srode za 2 tygodnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 a ja dzisiaj własnie ponownie mam net w domku!szkoda tylko, że ostatnie zmiany zrujnowały mi konto... no ale trudno... chciałem to mam... nawet jesli nie wszystkie zmiany chciałem :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Vidlak-biednego studenta nie było stać na rachunek i ......wiesz co;)Stanąłes na płoni? :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 A ze tak spytam - ktoś zna kolege o nicku Patmate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 o losie :P SzacuneczekZnowu mamy zabawę na forum :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 A ze tak spytam - ktoś zna kolege o nicku Patmate?czekaj cos mi to mówi gdzieś kiedyś coś slyszałem o nim a co wisi Ci kase czy co? słowo i masz załatwione :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Nie-obiecał mi płytke z ofertą berlińskich sklepów z ciuchami i akcesoriami motocyklowymi.Ale spox-sciąge z neta.A może ktoś zna adresy internetowe takich sklepów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Troszke mnie nie bylo na forum ale bardzo fajne tematy poruszaliscie ostatnio o tych wyjazdach i dlugich trasach - mam nadzieje ze temat powroci na wiosne i wybierzemy sie razem na dlugaaaaaa trase Wink - uklony dla jaskoleczki za temacik Miło jest czasami usiąść,powspominać, zaplanować następny wypad -aż się cieplej robi.... Pomarzyć fajna rzecz,a stąd już tylko jeden krok do realizacji :P PS.Koleżanka też Skorpionek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Siemka wszystkim! WYMIOT w srode to rewelacyjny lokal na odreagowanie po ciezkiej pracy i spotkanie z moto ziomalami. Zachecam i polecam wszystkim rowniez niesmialym. Karmadek w Berlinie jest kilkanascie sklepow z akcesoriami motocyklowymi, jezdzimy tam dosc czesto. Zanim zaczniesz zbierac info wsrod braci motocyklowej , pokaz ludziom ze nie jestes bolcem z internetem w domu. A jak nie to powodzenia w poszukiwaniach ,szczecinskie komisy moto sa debesciarskie PROMOCJA CALY ROK!!!!!!!!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Pawulonik-THX za info.Ale powiem tak-nie jestem żadnym bolcem.Pare osób z tego forum znałem przed moim pojawieniem się tutaj i chyba nikt nie określił by mnie mianem bolca.Naprawde nie rozumiem oburzenia które wynikło z mojej wypowiedzi na temat mechaniki.Jedni sie znają,drudzy nie i nie ma o co sie kłócić.Jeśli kogoś uraziłem to sorki Skończmy ten temat i zacznijmy od nowa: Mam na imie Marcin jeśli ktoś nie wie.Latam aktualnie na SHL i zbieram na Suzke SV.Po drodze były jakieś WSK i Jawy oraz pożyczane: GSX-F i Bandit. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 Nie-obiecał mi płytke z ofertą berlińskich sklepów z ciuchami i akcesoriami motocyklowymiWitam! Trzy sklepy najbardziej popularne w (Berlinie moim zdaniem):LOUIS adresu nie pamiętam, http://www.louis.de/.POLO http://www.polo-motorrad.de/html/start2.htmlHEIN GEHRIKE http://www.hein-gericke.de/shop2005/hg/eb_...85677@155147894 .Dwa ostatnie są nie daleko od siebie ok. 1800 m . Pozdrawiam BRAĆ SZCZECIŃSKĄ. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 O dzieki serdeczne: :P .Pozdrawiam Pyrzyce:). P.S.A czy ktoś wie czy lepiej było kupić ciuchy jesienią czy może lepiej będzie kupić w lutym? (chodzi o Berlin oczywiście).Oczywiście gdybanie w sprawie jesieni nic już nie da ale może warto lecieć jeszcze w tym roku a może już w przyszłym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Lepiej kup na wiosnę. Zimą sporo się tyje i zostaniesz z wdziankiem akurat na swoją połowicę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ludzie, z Wami wszystkimi to jest OSŁABIENIE!!! Pozdrawiam Zarząd Halo, ustalenia poszły nam jak z płatka - Dziewczyny jesteście SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Pozdrawiam Zarząd Halo, ustalenia poszły nam jak z płatka - Dziewczyny jesteście SUPER!!! Iza czy ty jestes bi? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi