Gitta Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Gitta bede mial dla was gazetke o ktorej z szachciorem gadalem (nie wiem czy bedzie pamietal ) Jakby co to odezwijcie sie w piatek' date=' jol[/quote'] Pamięta,wczoraj mi o tym mówił:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Witam! Dizel! Przyjmij "życzonka" z okazji imienin. I Wy wszyscy Andrzeje z całej Polski. Pozdrawiam i bawcie się dobrze. Pamiętajcie , że jutro do pracy. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Dobrze zatem, że trzymałem sie za Subarynką Masz rację. Ja zawsze trzymam się daleko za, daleko przed albo jadę w bagazniku :-) :-) :-) DIZEL wsiego haroszego i braku kaca :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 No to jestem w domku po niemal 2 dniach na obczyźnie. Kupiłem u niemiaszków Subaru. Wreszcie jestem w domu. U nas biurokracja u nich też. Wczoraj urzędy komunikacji były tam nieczynne lub w ostateczności czynne do 14:30 więc musiałem zostać w Germanii aby załatwić sprawy papierowe. Ten zakup przynajmniej poprawił mi humor po tym jak jednak dowiedziałem sie że mój związek trwający ponad 50 miesięcy jednak sie rozpada. Trudno bywa i tak. Niestety więc Sylwestra spędzę sam i prawdopodobnie z nie najlepszym nastrojem więc nie bedę próbował nawet zawracać komukolwiek głowy swoją osobą. Bawcie się dobrze!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Niestety więc Sylwestra spędzę sam i prawdopodobnie z nie najlepszym nastrojem więc nie bedę próbował nawet zawracać komukolwiek głowy swoją osobą. Nawet o tym nie mysl!!!! Sadzisz że się nas pozbędziesz??? Nic z tego!!!!Ustaliliśmy w Rio Brawo, że sylwester będzie i to huczny. Więc koniami a Cię tam zaciągnę!!! A reszta mi w tym pomoże. Już ty bądź tego pewien. Humor też Ci poprawimy................................. na siłę a co!!! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Więc koniami a Cię tam zaciągnę!!! A reszta mi w tym pomoże. No pewnie a co!!!! I to sam normalnie Miłoszowi pomoge. Za łeb i do bagażnika :P)A co do sali o ktorej wczoraj rozmawialismy to niestety ale wiekszosc miejsc jest juz wynajeta a te ktore pozostaly sa strasznie drogie. Ale jeszcze nic straconego jeszcze jutro podzwonie moze jednak cos sie wymysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Chciałem oficialnie podziękować za dzisiejszą HALĘ. Zajebisty pomysł oby tak częściej.Ps. Żana nie denerwuj się następnym razem podniesiemy wyżej sufit :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Chciałem oficialnie podziękować za dzisiejszą HALĘ. Zajebisty pomysł oby tak częściej. Ps. Żana nie denerwuj się następnym razem podniesiemy wyżej sufit Powiem krótko dwa słowa do....jesteście i do tańca i do różańca, a to w tych czasach rzadkość. Normalnie jesteście w PORZĄDKU.....Za podnie sienie sufitu serdelecznie dziekuje [ Dopisane: 01-12-2005, 23:33 ]A co do sali o ktorej wczoraj rozmawialismy to niestety ale wiekszosc miejsc jest juz wynajeta a te ktore pozostaly sa strasznie drogie. Ale jeszcze nic straconego jeszcze jutro podzwonie moze jednak cos sie wymysli. Dzisiaj powstał nowy pomysł związany z salą... Jeżeli uda się to będzie to sala gimnastyczna, na którą nie będziemy mogli wejść w normalnych wyjściowych butach więc pomysł jest taki aby to były piżamy i śmieszne kapcie. Czad nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 piżamy i śmieszne kapcie hehe przynajmniej nikt mi nie wypomni ze znow spalem w ubraniu :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Witam wszystkichW końcu się zebrałem w sobie no i jestem :PNiby się powinienem przedstawić ale imię Jarek niewielu coś powie więc zacznę od tego po czym można mnie poznać: Transalp i Boras (brat) PozdrowionkaJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 am wszystkich W końcu się zebrałem w sobie no i jestem Niby się powinienem przedstawić ale imię Jarek niewielu coś powie więc zacznę od tego po czym można mnie poznać: Transalp i Boras (brat) No brawo Jarecki!Witam w naszym gronie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 elo dziekuje seredcznie za zyczenia - wiem ze nieszczere, ale i tak sie licza :P dzieki tez za wczorajsze pohasanie na sali - bylo fajnie.MVP calego meczu zostal majkel tłenti siks :-) i jeszcze chcialbym zaznaczyc, ze przewage punktowa calego meczu dla naszej druzyny zdobyly moje smierdzace bąki :P [ Dopisane: 02-12-2005, 10:22 ]a tera z innej beczki: jest pomysl, zeby wybrac sie ekipą w ktorys piekny weekend pozwiedzac jakies ciekawe miejsca. cos a'la bandziorowy wypad na rozpoczecie sezonu 2005 w bunkry. wprawdzie pogoda nie specjalnie dopisuje do ganiania końmi, ale mamy tez auta (np. hiszpan wlasnie cos przywlókł), wiec dawajcie propozycje ciekawych miejsc w zachodniopomorskim, ktore mozna obejrzec, a przy okazji dziabnąc sobie wursta z ognicha (posrod snieznych zasp :lapad: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Dzisiaj powstał nowy pomysł związany z salą... Jeżeli uda się to będzie to sala gimnastyczna,Juz jest i mozemy szykować sie do przygotowań sylwestrowo-organizacyjnych.Dziewczyny :!: cała siła w Was :!: :!: :!: :!: Chciałem oficialnie podziękować za dzisiejszą HALĘ. Zajebisty pomysł oby tak częściej.Prawda, że superascie było??? Witam wszystkichWialski dla Borasa 2 :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Witam.A też się coś odezwe:)Jakbyście mieli problemy Hiszpana gdzieś zanieść to służe swoja skromna mocą:P Hiszpan nie dołuj się wiem, że to się łatwo mowi ale ostatnio przeżylem coś podobnego i już się otrząsnąłem jakoś. Hmm ja sylwestra spędzam na ławce na placu zabaw na bukowym pijąc spirytus coby cieplej było :lapad:A teraz jade nad morze odpocząć po tym wszystkim co ostatnio przeżyłem.Miłego weekenduPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Gitta co z tym sylwestrem ?????? A jak ja chcę przyjść z dwoma chłopami to zapłacę 195 zł ????????? Gdzie ten sylwester ????????? Jakie stroje ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi