Gitta Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 masz układy to chyba jakis twoj krewny/ty szamanka masz wpływ na niebo/ i ten pan tez do nieba sie pcha Ma ktoś jakieś prośby do Ojca Dyrektora?W naszym mieście zakładam Studenckie Koło Miłośników Radia Maryja.Czy są chętni? :lol: P.S. Jak z O.R. będą układy to i pogoda sie poprawi! :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 zakładam Studenckie Koło Miłośników Radia Maryja.Czy są chętni? ja jestem chetny ale nie do RADIA MARYJA ale zeby dac komus w ryja :evil2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam! Miłe koleżanki i miłych kolegów. Czy oglądaliście film pt: Nie widząc zła, nie słyszac zła? Taki tam o "ślepym" i "głuchyn". BO MY TU Z SIURYTEM LOKALE PROPONUJEMY!!!!! ! A tu żadnego odzewu nie słychać. Czyżby ze Szczecina do Pyrzyc było dalej ja z Pyrzyc do Szczecina? No dobrze , dobrze rozumiem Was jest więcej. "MYŚMY PRZEGŁOSOWANI". Pozdrawiam i DO-ZO-BA-CZE-NIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Czy są chętni? Ja moge założyc podworkowe kółko różańcowe :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 ble! o czym Wy tu ostatnio gadacie?! Normalnie brak ruchu na świerzym powietrzu źle coś robi z klimatem rozmów skoro zaczyna sie pisac o OR :D FE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 ble! o czym Wy tu ostatnio gadacie?! Normalnie brak ruchu na świerzym powietrzu źle coś robi z klimatem rozmów skoro zaczyna sie pisac o OR FE! Właśnie ruch jest szczególnie w czwartek gdy gramy w siate.To ta jesienno-zimowa pogoda zrobiła z naszych mózgów kisiel :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Noo o lokalach... Bylem se ostatno w piwnicy i... pogadalem.. i mam wpasc tam w weekend po dokladniejsze szczegoly, ale da rade sie ugadac na tansze pifko, na duuzy stol... brak miejsc parkingowych.. lokalizacja: centrum szczecina [ Dopisane: 25-11-2005, 08:56 ]Ja moge założyc podworkowe kółko różańcoweA pszyjmiesz mnie na skarbnika ?? (skladni na pifko wprowadzimy ;]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Bylem se ostatno w piwnicy Kudłaty w czyjej to piwnicy byłeś?? i pogadałeś?? do kogo?? nie poznaje kolegi :-D :-D :-D może to przez to ze z bracią motórową nie ćwiczysz na sali ciała i umysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Kudłaty w czyjej to piwnicy byłeś?? i pogadałeś?? do kogo?? nie poznaje kolegi może to przez to ze z bracią motórową nie ćwiczysz na sali ciała i umysłu a ty co CHWALIPIETO :D JAK KOMUS NIE DOWALISZ Z RANA TO CHORA JESTES a taka kiedys ładna byłas TAKA AMERYKANSKA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Kudłaty w czyjej to piwnicy byłeś?? i pogadałeś?? do kogo??To taki lokal... i pogadalem do wspolwlascicielki.. kto teraz wlascicielem jest to nie wiem... może to przez to ze z bracią motórową nie ćwiczysz na sali ciała i umysłu.a to pszez to ze robicie sale w terminie co mnie nie pasi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 a ty co CHWALIPIETO JAK KOMUS NIE DOWALISZ Z RANA TO CHORA JESTES a taka kiedys ładna byłas TAKA AMERYKANSKA Ty Genarał spokój... Gołąbku Pokoju!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Ty Genarał spokójno a jak bedzie spokoj, a potem trawniki na biało a trawa na zielono :-D no to do zobaczenia do jutra no widze ze poskutkowało bo od wczoraj taka tu cisza,macie duzo ROBOTY Z TYMI TRAWNIKAMI :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 a ty co CHWALIPIETO JAK KOMUS NIE DOWALISZ Z RANA TO CHORA JESTES Gołąbku Ty mójJaki z Ciebie obrońca skrzywdzonych :-D :-D :-D a taka kiedys ładna byłas TAKA AMERYKANSKAZa cholerę tego nie kumam, chyba muszę więcej ćwiczyć .................................................. umysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Za cholerę tego nie kumam, chyba muszę więcej ćwiczyć .................................................. umysł?? MYŚLENIE NIE BOLI I MA PRZYSZŁOŚĆ :D ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Tak, wystarczy że jeden dzień mnie nie ma, a juz się drapiecie??? A spokój mi tam :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi