dziki46 Opublikowano 28 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2005 Dla mnie pogoda bomba i tak czekam na wymiane napinacza lańcuszka a zrobie to dopiero jak bedzie ciepło. Takiej zimy dawno nie było. A z drugiej strony to nie wiem jak jest u Was, bo ja jestem od 2 miesięcy w Kolobrzegu i w lutym naprawdę dużo tu napadało. Super zima !!! Ale mogłaby już powoli sie kończyć --- czas na wiosne pozdrawiam Cytuj Forum Kołobrzeskich Motocyklistów www.moto-kolobrzeg.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 wgruncie żeczy po śniegu tez mozna jezdzić motorkiem ;) a naj lepiej jak do motorka dołaczyć sanie. Pasażer ma ostrą faze przy 50 km/h szybiej narazie nie jechałem ale i tak na zakretach jest dobra bomba ;) polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Przeglądam posty na innych forach i mnie bierze.... JEŹDZIĆ!! :twisted: Obie mój pies się nie pomylił... ;) bo już nie mogę się doczekać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2005 Przeglądam posty na innych forach i mnie bierze.... JEŹDZIĆ!! :twisted: Obie mój pies się nie pomylił... ;) bo już nie mogę się doczekać. Pozdr. witam! zima nie daje za wygraną a ja mam jej juz dość...ostatnio znalazłem na hamerykańskif forum fajny podpis:"Never knock on Death's door: ring the bell and run away! Death really hates that!" ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2005 czy zauważyliście, że dzisiaj za oknem ubywało śniegu? u mnie z drzew dośc mocno kapało... może jednak zima pójdzie sobie stąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 6 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2005 witam hiszpan wykrakales znowu syplo bialym wielkim G :twisted: heh pod koniec tygonia powinni mi przetulejiowac cylinder u Tuleckiego i wreszcie wyprobuje nowa padake :) najgorsze ze miejsciowa P(M)Olicja dostala 2 nowe fury cza bedzie sie pilnowac :)8O:roll: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Hej!Ja już odbyłem poważną rozmowę z moim psem - jeśli ciągnie ze mnie łacha i zrzuca sierść tylko żeby mi narobić nadziei, to ja się z nią policzę! Wink i ogolę na łyso! Moja Suzi prawie gotowa - jeszcze tylko trzeba przyjrzeć sie zawieszeniu, ale to wymaga nieco suchego asfaltu... No cóż - czekam. Pozostają mi tylko filmy o śmiganiu na pięknym, czarnym i suchym asfalcie.... Kurcze, może się przeniesiemy na Florydę?? Wink Może urządzimy małe spotkanie w jakimś pubie? Ja co prawda nie mam tu wiele do gadania, bo nowy jestem i jeszcze nieźle żółtodziobem pachnę Embarassed ale taka mała propozycja - rozgrzać marzenia przy perlistym napoju... Question pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 No i tak z tego co słyszę dzisiaj w radio to zima łagodnie nas traktuje. U Czechów podobno miejscami zaspy po 3,5m (ludzie nie sa w stanie odnaleźć swoich aut). U nas w okolicach Zakopanego, Kilec czy warszawy tez jest wesoło i nawet pługi wirnikowe nie radzą sobie ze śniegiem. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2005 Hej!Ja już odbyłem poważną rozmowę z moim psem - jeśli ciągnie ze mnie łacha i zrzuca sierść tylko żeby mi narobić nadziei' date=' to ja się z nią policzę! Wink i ogolę na łyso! Moja Suzi prawie gotowa - jeszcze tylko trzeba przyjrzeć sie zawieszeniu, ale to wymaga nieco suchego asfaltu... No cóż - czekam. Pozostają mi tylko filmy o śmiganiu na pięknym, czarnym i suchym asfalcie.... Kurcze, może się przeniesiemy na Florydę?? Wink Może urządzimy małe spotkanie w jakimś pubie? Ja co prawda nie mam tu wiele do gadania, bo nowy jestem i jeszcze nieźle żółtodziobem pachnę Embarassed ale taka mała propozycja - rozgrzać marzenia przy perlistym napoju... Question pozdr.![/quote']Czemu nie chetnie jakies piwko wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 kurcze długo za oknem bedzie jeszcze to białe G? Zaczynam mieć dość jeżdżenia autem do pracy... Moto stoi bezczynnie a ja powoli zapominam jak sie na nim śmiga :DPZDR dla wszystkich oczekujących wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 10 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2005 Powoli to białe G zaczyna spływać. Gdyby temp nie spadała w nocy to wszystko zeszłoby do niedzieli.Ale nie jest źle: http://pogoda.onet.pl/0,919,miasto.html Ja czekam na trochę suchego i czarnego, bo zawieszenie czeka na werdykt :D Pozdrowienia (i cierpliwości) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Powoli to białe G zaczyna spływać. Gdyby temp nie spadała w nocy to wszystko zeszłoby do niedzieli.Ale nie jest źle: http://pogoda.onet.pl/0,919,miasto.html Ja czekam na trochę suchego i czarnego, bo zawieszenie czeka na werdykt :D Pozdrowienia (i cierpliwości) :D tego suchego asfaltu to chyba nieprędko sie doczekamy... za oknem znowu chlapa :? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 11 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2005 Hehe, pomyśl sobie co by Cię czekało gdybyś mieszkał na południu...Nie zazdroszczę chłopakom. U nas zaczyna powoli znikać, u nich uporczywie leży i jeszcze długo poleży. Trzeba mieć nadzieję we wszechmocnym wpływie Bałtyku :DA przed chwilą wróciłem z "okolicy". Sąsiad wyciągnął skuter i twardo śmiga do sklepu - szczegół, że o tej godzinie na tyle przymarza, że mi abs sie włącza, choć wcale się o to nie prosiłem :? Co z tym piwem? Sączenie w domu, oglądając klipy o paleniu gumy i innych ciekawostkach na Florydzie, zaczyna mnie wkurzać :roll: Poza tym - moja Suzi stoi w serwisie kolejny tydzień i cholernie się za nią stęskniłem!! :D ..idę utopić smutek... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2005 ech myslalem ze zloze juz KLamoteRa a ci z Tuleckiego juz 2 tydzien zamawiaja mi uszczelke pod glowice :twisted::twisted: chyba im podziekuje za taka obsluge i bede kupowal czescii w Larssonie lub w bielsku - bialej gdzie maja wiekszosc czesci dostepnych od reki p.s slyszalem o jakims serwisie Kawasaki w Szczecinie byl tam ktos :?: jakie ceny i czy mozna u nich kupowac/zamawiac czesci za normalna cene bo slyszalem ze sewisy autoryzowane zdrowo krojaps.2 kto wie gdzie mozna kupowac czesci do Kawy i nie czekac miesiaca na uszczelke :roll:p.s 3 termostat do KLR 600/650 moze ktos ma na zbyciu :( koles mnie dzisiaj zalamal ponoc swieta maja byc BIALE :?:?:?:?:cry::cry::twisted::(:x:( Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Nitomen sprawdź w WMJ , z tego co wiem to sprowadzają części w 4 dni. To jest na Ku Słońcu 58 mniejwięcej na wysokości Selfy po drugiej stronie ulicy. Lub na ich stronie internetowej www.wmj.pl , pozdrawiam serdecznie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi