zurek1976 Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Hej hej! Milutko, ze pamietacie o mojej Klameczce! :P Wasze zyczenia juz jej przekazalem tel, ale postaram sie ja tu zaciagnac wieczorkiem co by sobie sama poczytala :buttrock: U nas przymrozilo - Suza do garazu, akumulator do cieplego miejsca i chyba zakonczylismy sezon w tym roku na dobre. Do przeczytania wieczorem! PS.PREZES, od nas spoznione ale szczere - najlepszego!! :notworthy: Pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 KLAMECZKO TY NASZA POCIECHO Najlepszego ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Dzieki wszystkim za mile zyczenia :notworthy: Wszystkiego najlepszego dla Kasi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja spisało się nowe miejsce? Calkiem niezle dalo rade ... ale demokrqatycznym glosowaniem na pszyszly tydzien wybralismy namiot ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Kaśka, wszystkiego najlepszego!!!100 lat 100 lat 100 lat niech zyje zyje naaaaaaam :notworthy: a kto z nami nie wypije...... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 I ja dołączam sie do życzeń urodzinowych. Sto lat !! klameczka obyśmy szybko mogli oblać twoje zdrowie. ;) :) pees to jakas inwazja urodzinowa ?? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja spisało się nowe miejsce? Calkiem niezle dalo rade ... ale demokrqatycznym glosowaniem na pszyszly tydzien wybralismy namiot ;] Nie nie nie!Namiot to jak juz ustalone zostało lokal dla kolegów lubiacych klimat zimy w lokalu a nie dla grupy ludzi :twisted:Grzesiu!Jurny!Paskudo nie mieszaj z lokalem bo ja cie wezme zaraz w obroty to przestaniesz nadawac jak katarynka :lol: Aha tutaj podaje linka do strony i forum gdzie można w bardzo miły sposob szefowi lokalu napisac co sie o nim mysliwww.rockcity.pl klikajac na forum i tam sa tylko trzy tematy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Aha tutaj podaje linka do strony i forum gdzie można w bardzo miły sposob szefowi lokalu napisac co sie o nim mysli www.rockcity.pl klikajac na forum i tam sa tylko trzy tematy Do posta się gościowi dopisaliśmy a w tej chwili utrzymuje się jedynie z szatni i trzech ludzi, którzy wczoraj byli... GEJ(oczywiście nie obrażając gejów) Moja propozycja jest taka, aby sporzadzić listę pabów, które moglibyśmy pozwiedzać i zakotwiczyć na stałe...Oczywiście biorąc pod uwagę lokalizację takiego pabu i dogodną obserwację stojących na zewnątrz sprzętów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Nasza kochana KLAMECZKO od nas również wszyskiego naj....lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Moja propozycja jest taka, aby sporzadzić listę pabów, które moglibyśmy pozwiedzać i zakotwiczyć na stałe...Oczywiście biorąc pod uwagę lokalizację takiego pabu i dogodną obserwację stojących na zewnątrz sprzętów... Owszem lokal z widokiem na motocykle byłby wskazany,ale przeciez teraz spotykamy sie w jesien-zima gdzie nikt nie jezdzi a w lecie nie musimy miec lokalu bo po co.Trzeba wtedy korzystac z pogody i jezdzic a spotkania zazwyczaj sa na Wałach. P.S.Najlepsze życzenia dla klameczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 z powodu braku własnego środka transportu jednak nie dotarłem do Was. A co z corsiną? Ja osobiście nie byłem ponieważ gdyż znów cholerne zaliczenia.Klameczka dużo zdrówka życze Ci ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Klameczka!! Normalnie 100 lat!!! :) Co do lokalu nie mogę się wypowiadać bo wyszedłem z roboty tak późno że nigdzie już bym nie dotarł. Ale za tydzień wpadnę. Hiszpan. Właśnie co z autem?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Klameczka wszystkiego najlepszego :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Szybko pisze bo czas ucieka i życzenia sie spóżniają jakoś fale zanikają 100 LAT 100 LAT 100 LAT I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ KOCHANA KASIU-KLAMECZKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Także dołączam się do życzeń dla Klameczki :) No i mamy pierwszy snieg za oknem ;) Zamawial ktos to białe G?! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi