hiszpan Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Konrado i Mikoch z Waszych postów wynika' date=' że nie dojechaliście wczoraj do pubu... co sie stało? [/quote'] No tak nie dojechalismy' date=' ja bylej juz pijany a Mikoch :-x :-x :-x Jutro wpadniemy z lekarstwem :) :D :D by ulzyc w cierpieniu!!![/quote'] hehehe! jak sie nie boicie kataru to zapraszam! siedze w domku i staram sie pozbyć tych wycieków... jak narazie idzie mi tak sobie :) PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 No tak nie dojechalismy' date=' ja bylej juz pijany a Mikoch[/quote'] A Mikoch był conajmniej wkór......y. Nieźle wczoraj mi ciśnienie kilka spraw i ludzi podniosło. Postanowiłem więc wyładować złość w domu nie czyniąc krzywdy nikomu. No ale nic. Bywa i tak. Liczy się natomiast to że jutro piątek i upragniony wekend. Trzymajta się!! P.S Fajnie że jeszcze nas tolerują w knajpce. :twisted: :twisted: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Hej wszystkim !!! Dziękujemy za zdjęcia - pies też ma parę ładnych fotek. Tereny są przepiękne. Rozumiem' date=' że wekendy spędzacie na zwiedzaniu. Fajnie bo my raczej na popijaniu.[/quote'] heja no a my w ten weekend nie bylismy gorsi- do 4 na baletach...tylko ze tu troszke inaczej to wyglada pijesz ile sie da w domu, potem okolo 23 do taksowki i na balety -gdzie jedno piwo kosztuje 30 zl- a i tak wypilam 4 :-D [ Dopisane: 03-11-2005, 23:06 ]Pozdrowienia od Zurkow!!Dziękujemy i dawajcie sprawozdanie po jutrzejszej wizytacji Jesli chodzi o towarzystwo to ok ale wszyscy okolo 40 ' date=' pija tylko na wyjazdach i to duzo :) widzialam fotki, spotykaja sie co srody w swoim klubie i to jest naprawde super miejsce pelno fotek pucharow,piwko na miejscu , kuchnia, bilard, maja koszulko , czapeczki ibluzy z logo, i co najwazniejsze warsztat na miejscu ale o tym zurek napisze bo ja to tylko zimujace maszyny ogladalam :roll: I jeszcze jedno--- [b']Zana dawaj przepis na sernika --w profilu mam adres [/b] No i pozdrowka dla wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 piwo kosztuje 30 zl- a i tak wypilam 4 No ja w ciebie wierze moja ty alkoholiczko :-D Cieszę się że już się zaklimatyzowałaś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 heja no a my w ten weekend nie bylismy gorsi- do 4 na baletach...Hey maja KasiulkoCieszy mnie bardzo' date=' że załapałaś klimata. I że się juz w domku nie nudzisz. Szalej szlej i nabieraj wprawy bo tu ( jak wpadniesz na chwilę ) żyć Ci spokojnie nie damy. katar powoli mi przechodziMam już nadzieję, że do następnej środy pubowej wyzdrowiejesz i nie będziesz juz nas straszył "kozą na bandżi" hihihi My na dzień dzisiajeszy jestesmy w domu przed TVGitta zamawiam miejsce w pierwszym rzędzie i popkorn z colą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 heja lutkija fprawdzie jestem chory, ale moze bysmy tak cos wypili?wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 ja fprawdzie jestem chory to nic lepszego niz spirycik na katarek nie znajdziesz ;] ... ale moze bysmy tak cos wypili? wieczorkiem?Ja dzisiaj odpadam (pije u kolesia na urodzinach)' date=' jutro wybieramy sie do Rumby, moja watroba spokoju nie zazna w ten weekend ;'] no a my w ten weekend nie bylismy gorsi- do 4 na baletach...tylko ze tu troszke inaczej to wyglada pijesz ile sie da w domu' date=' potem okolo 23 do taksowki i na balety[/quote']To prawie jak u nas... do 22- 23 w akademiku a potem do klubu, tylko ze z buta a nie taxi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 ale moze bysmy tak cos wypili? wieczorkiem? Byśmy, byśmy... ale ja jade nas szkolenie i na weekend odpadam... do zobaczenia po powrocie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 My na dzień dzisiajeszy jestesmy w domu przed TV Gitta my na dzień dzisiejszy też idziemy na bal pilotów :!: :!: :!: ( pilot w ręku ) :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 A ja gdzies ide tylko jeszcze nie wiem gdzie.A moze nad morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 My na dzień dzisiajeszy jestesmy w domu przed TV No coś ty ciotka coś wymyślimy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 MAJOR, NAJLEPSZE ŻYCZENIA W DNIU URODZIN :twisted: :arrow: :mrgreen: :arrow: ;) :arrow: :) :arrow: ;) :arrow: ;) :arrow: :lapagora: :arrow: :P oby Twój koń posłusznym był, przy tym niepaliwożernym i do pionu rwał zawsze gdy potrzeba; życze też tego, by wspólne wypady częstszymi się stały :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Ja dzisiaj odpadam (pije u kolesia na urodzinach)' date=' jutro wybieramy sie do Rumby, moja watroba spokoju nie zazna w ten weekend ;'] a ja pewnie w klubie będę ci akompaniował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 MAJOR' date=' NAJLEPSZE ŻYCZENIA W DNIU URODZIN [/quote']Nic dodać nic ująć. Wszystkiego NAJ Major :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 4 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2005 Wszystkiego naj Major żebyś zawsze miał z kim, miał gdzie i miał za co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi