Maja Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 A ja mam zamiar pociagnąć dalej stary temat i w ramach protestu w tym nowym już nic nie napiszę... :) Hiszpan za oknem znowu słonko i czarny asfalt ;-) Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 ...tylko problem w pierońsko śliskiej nawierzchni pod wieczór. Raz mało na butach nie glebnąłem...Ale prawdą jest, że kusi, oj kusi :( Chyba, że w weekend będzie ładnie :) Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 witam z urlopu. nudy jak diabli, dobrze, że pogoda dzisiaj pozwoliła na polatankę bo bym zwariował w domu ;) chyba się uzależniłem od pracy czy jak? co robić z całym dniem wolnego? netu w domu nie mam , śnieg za oknem a kasy na "odstresowanie się" zawsze brak. dzisiaj juz mi lepiej ... polatałem z dusza na ramieniu bo miejscami suchy asfalt miejscami mokro a gdzieniegdzie na poboczach lód... no i o glebe łatwo :) ale fraja i adrenalinka jest :( trzymajcie sie !PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Witam Jestem nowy jak widac i mam pytanie bedzie jakis zlot w szczecinie na powietrzu albo jakies spodkanie i czy małoletni bedą magli w nim uczestniczyc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 8 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2005 Słuchajcie (czytajcie) - to bardzo ważna wiadomość! :-) Z mojego psa złazi cała sierść!! ;) (dot. tylko podszerstka) ...a teraz tłumaczę. Mój kundel to najlepszy przepowiadacz zmian pogodowych. Zawsze przed końcem zimy zmienia sierść na letnią. Rzecz w tym, że w tym roku zrobiła to wyjątkowo wcześnie i do tego robi to w takim tempie, że dywany są mi zbędne. Serio!Można więc tłumaczyć to tak: szykujcie maszyny! Jak się pomylę to trudno ;-) ale barometr psa wskazuje na interesujący marzec ;)Może wcześniej nastąpi otwarcie sezonu? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2005 Dzisiaj przegladałam z nudów forum , tzn czytałam je od początku i zastanawiam się gdzie zniknela polowa ludzi ktorzy wczesniej tak dzielnie się tu udzielali...Gitta, Kriso, misiekts, mikoch, viperPL....Gitta to wiem ze ma problemy z odpaleniem forum ale reszta ?? Najbardziej wytrwalymi to chyba jesteśmy hiszpan i ja...Pozdrawiam tych ktorzy juz zapomnieli o forum jak i tych ktorzy dalej je wspieraja aby nie zasnelo na wieczny sen... 8) 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2005 Witam! Dzisiaj jestem w pracy mimo, że miałem mieć wolne do poniedziałku i wiecie co nie myślałem że to powiem/napiszę ale cieszę się z tego, że nie siedzę w domku... Urlop w lutym to jednak nieporozumienie. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 12 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2005 Witam serdecznie , mam do sprzedania srebrny kask Uvex z otwieraną szczęką używany zaledwie kilka razy, z poprzedniego sezonu , rozmiar "S", jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę pisać do mnie na e-mail [email protected] , Pozdrawiam serdecznie... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam! W sobotę byłem na BMT... Jak sie wam podobało w tym roku? Co się stało z Louis i Hein Gericke? Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 14 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2005 A my dzisiaj polatalismy ciutke , sniegowa jazda jest extra...no poza konsekfencjami , nie moge siedziec na pupie , wywrotki sa twarde :-DDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 A my dzisiaj polatalismy ciutke , sniegowa jazda jest extra...no poza konsekfencjami , nie moge siedziec na pupie , wywrotki sa twarde :-DDD eeee a na czym śmigałaś? :P ja swojej SVki nie miał bym serca wywlec z garażu ... co innego sanki czy narty :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Na DR'ce , stara ale jara , mozna ja poswiecac juz na takie pogody ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 15 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2005 Na DR'ce , stara ale jara , mozna ja poswiecac juz na taka pogode ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 16 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 Hello wszystkim. wkońcu mi konto naprawili !!!! (thx Shrek :P). Będe mógł się trochę poudzielać... na własnym temacie ;):;):D:P heheheheh Co tam u was. Ja ostatnio naskrobałem nową stronkę i zapraszam www.kriso.friko.pl. Pozdrowienia i do zaobaczyska on the road... choć na razie za bardzo piz.... znaczy sie w dupkę zimno ;):P;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 16 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2005 witam! nareszcie mam net także w domku :P podłaczyli mnie dzisiaj do sieci. Co ciekawe szybkośc transferu danych mam na poziomie do 512kbit/sek a nie jak w umowie 256kbit/sek i to nadal za tą sama kasę (65PLN /miesiąc za 2 kompy) :D Prędkość zmierzona za pomocą : http://us.mcafee.com/root/speedometer/test_0150.asp jest co ciekawe symetryczna (nadawanie i odbiór) i nie ulega w przeciwieństwie do TPSA zmianom niezależnie od pobranych/wysłanych danych - ma poprostu być stała zawsze ;) już się cieszę :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi