Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

[/b]Wszystkim Motocyklistkom i Motocyklistom ......Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

Pozdrawiam goraco...Maja :- :P :P :banghead:

[/b]Wszystkim Motocyklistkom i Motocyklistom ......Świąt białych' date=' pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.

Pozdrawiam goraco...Maja :- :P :banghead: :P

[/i']

kurcze co dodać do tak treściwych życzeń? może tylko sie pod nimi podpisać? :P tego samego - tym samym Hiszpan

Jesli te "niespodziewane prezenty" okaza sie mile to nie mam nic przeciwko takim zyczeniom :lol: :lol: :lol: .

A tak naprawde to bardzo mile zyczenia i moge sie z czystym sumieniem pod nimi podpisac :lol: .

• 2 tygodnie później...

W sumie to on juz nie nowy bo 3 dniowy ale i tak witam :) W niedzielę udało mi sie rozpocząć nowy sezon bo odbyłem pierwszą w tym roku przejażdżkę ze znajomymi. Co prawda po godzinie musieliśmy uciekać brzed ulewą. Ale i tak było wesoło. No i udało się nam uciec na sucho:).

PZDR!

Witamy serdecznie Michał ;-)) Jak tam ludziska po sylwestrze ?? Hiszpan bawiles sie wkoncu na Ludowej ?? Ja spedzilam sylwestra rowniez z motocyklistami ale w WMJ na ku sloncu i musze powiedziec ze bylo swietnie......, pozdrawiam serdecznie tych ktorzy sie tam bawili oraz tych ktorych wywialo na inne imprezki :-)))

Maju bawiliśmy się ze znajomymi we własnym gronie... Niestety zostałem przez nich przekabacony i nie żałuję tej decyzji bo impreza rozkręciła się na maxa. Było długo, głośno i wesoło :) Koszty wyszły podobne co na Ludowej ale za to czekał na nas nocleg i dopiero w nowy rok spokojnie po odespaniu szaleństw wracaliśmy do domków.

PZDR!

• 2 tygodnie później...
Hej!

Czy środowe spotkania w Garażu nadal aktualne?

pozdr.

Obecnie środy, piątki i soboty należą do klubu Outlaws na ul. Ludowej.

Trafić trudno ale za to lokal robi wrażenie kubaturą :D Aha no i posiada windę towarową którą można wjechać do środka razem z motocyklem :D

No i detektyw Maja odnalazła zaginiony temat :D Czy kolega Admin może skleić Posty w tym wątku z postami z wątku http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=270558#270558 ?

zawsze to większy pożądek...

Hm, no własnie nie mogę :D

Chciałem to przed chwila zrobić, lecz po zadymie na forum w panelu moderacji nie ma już funkcji "scalaj". Napiszę do Shreka i jeśli tylko bedzie taka możliwosć natychmiast to uczynię.