Maja Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 [/b]Wszystkim Motocyklistkom i Motocyklistom ......Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Pozdrawiam goraco...Maja :- :P :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 [/b]Wszystkim Motocyklistkom i Motocyklistom ......Świąt białych' date=' pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. Pozdrawiam goraco...Maja :- :P :banghead: :P [/i'] kurcze co dodać do tak treściwych życzeń? może tylko sie pod nimi podpisać? :P tego samego - tym samym Hiszpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 Jesli te "niespodziewane prezenty" okaza sie mile to nie mam nic przeciwko takim zyczeniom :lol: :lol: :lol: .A tak naprawde to bardzo mile zyczenia i moge sie z czystym sumieniem pod nimi podpisac :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 23 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2004 Oj Panowie...takie lenistwo :-PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 witam jestem tutaj nowy nie dawno kupilem sobie virago 535 i jestem kandydatem w grupie zachodniej chetnie strzeliłbym jakies piwko i poznal troche ludzi Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 W sumie to on juz nie nowy bo 3 dniowy ale i tak witam :) W niedzielę udało mi sie rozpocząć nowy sezon bo odbyłem pierwszą w tym roku przejażdżkę ze znajomymi. Co prawda po godzinie musieliśmy uciekać brzed ulewą. Ale i tak było wesoło. No i udało się nam uciec na sucho:). PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Witamy serdecznie Michał ;-)) Jak tam ludziska po sylwestrze ?? Hiszpan bawiles sie wkoncu na Ludowej ?? Ja spedzilam sylwestra rowniez z motocyklistami ale w WMJ na ku sloncu i musze powiedziec ze bylo swietnie......, pozdrawiam serdecznie tych ktorzy sie tam bawili oraz tych ktorych wywialo na inne imprezki :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2005 Maju bawiliśmy się ze znajomymi we własnym gronie... Niestety zostałem przez nich przekabacony i nie żałuję tej decyzji bo impreza rozkręciła się na maxa. Było długo, głośno i wesoło :) Koszty wyszły podobne co na Ludowej ale za to czekał na nas nocleg i dopiero w nowy rok spokojnie po odespaniu szaleństw wracaliśmy do domków. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2005 witam od niedawna posiadam motocykl i chetnie bym poznal motocyklistow ze szczecina nawet przy piwku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 No i detektyw Maja odnalazła zaginiony temat :D Czy kolega Admin może skleić Posty w tym wątku z postami z wątku http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=270558#270558 ?zawsze to większy pożądek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Hej!Czy środowe spotkania w Garażu nadal aktualne? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Oj...Wiadomość co najmniej przykra....Są jakieś alternatywne miejsca spotkań (Szczecin, okolice) ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 Hej!Czy środowe spotkania w Garażu nadal aktualne? pozdr. Obecnie środy, piątki i soboty należą do klubu Outlaws na ul. Ludowej. Trafić trudno ale za to lokal robi wrażenie kubaturą :D Aha no i posiada windę towarową którą można wjechać do środka razem z motocyklem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 17 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2005 No i detektyw Maja odnalazła zaginiony temat :D Czy kolega Admin może skleić Posty w tym wątku z postami z wątku http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=270558#270558 ?zawsze to większy pożądek... Hm, no własnie nie mogę :DChciałem to przed chwila zrobić, lecz po zadymie na forum w panelu moderacji nie ma już funkcji "scalaj". Napiszę do Shreka i jeśli tylko bedzie taka możliwosć natychmiast to uczynię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi