Carioka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ania ja ci dam recepte na to jak go z tego wyleczyc! Gitta bardzo cię o to prosze' date=' bo widzę jak Marcinek chodzi jak w zegareczku, to aż po zazdrościć.Oj' date=' Ania, nie narzekaj!!! Na razie tylko prospekt, ciesz się że jeszcze nie otrzymal pełnego członkostwa, to by dopiero było... [/quote']Vizka - prosze nie strasz 8O 8O 8O Jak tak dalej pójdzie to imprezy bedą tylko w szczerym polu przynajmniej w promieniu 5 kilometrów od najblizszych ludzików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Tylko nie zdradzaj tej tajemnicy nikomu Oki.. ci co maja wiedziec to wiedza ;] Major też lata... daje radę... tylko jak mokro to niefajnie... Ano malo ciekawie... a do tego wczoraj skrzywilem kluczyk... ale zostal odratowany... wypijemy za to jutro w pabie...Ja nie pije .... ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Witamy na forum, mam nadzieję, że czytasz wszystko a nie tylko to co nasza szamanka napisze. Czytam wszystko !!!!!!!!! :mrgreen: Wszystko czyta, Już ja ją pilnuję ALe ten mój mąż to tyran :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 ALe ten mój mąż to tyran Oj tam, te kilka siniaków................ :) :P :D Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 hehe no ładnie całe rodziny na forum :) Mikoch jak Ty teraz bedziesz się z pannami z forum umawiał na spotkania?! Teraz wszystko sie wyda! 8O Całe szczęście, że moja kobita nie chce sie logować więc ja będę mógł nadal spokojnie z Wami "romasować" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Mikoch jak Ty teraz bedziesz się z pannami z forum umawiał na spotkania?! Teraz wszystko sie wyda!No tak jak do tej pory............ na "priv" :lol: :lol: A przed swoim Żonikiem nie mam tajemnic. Bo wiesz, musiałbym spać na balkonie. :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 hehe no ładnie całe rodziny na forum Smile Mikoch jak Ty teraz bedziesz się z pannami z forum umawiał na spotkania?! Teraz wszystko sie wyda! Shocked Całe szczęście, że moja kobita nie chce sie logować więc ja będę mógł nadal spokojnie z Wami "romasować" Oj Hiszpan :idea: Ja tu zawsze byłam tylko mnie nie było widać :) Od kiedy mój mężczyzna zaczął bywać na tym forum :-D My mamy zdrowy układ :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 A przed swoim Żonikiem nie mam tajemnic. Bo wiesz, musiałbym spać na balkonie. Baby, ach te BABY człek by je łyżkami jadł.... [ Dopisane: 25-10-2005, 23:17 ]Ano malo ciekawie... a do tego wczoraj skrzywilem kluczyk... ale zostal odratowany... Ale z Ciebie łobuziak...to se polatałeś kuniem.... [ Dopisane: 25-10-2005, 23:19 ]ALe ten mój mąż to tyran Tak całkiem powaga-życzmy sobie, aby tyrania na tym polegała. Ale SKORPIONIKI są w PORZĄDKU i dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 No tak jak do tej pory............ na "priv" Ciekawe z kim?Dziewczyny czy z którą z nas może Myłosz romansuje na prv?Ha ha ha chciałby!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ciekawe z kim?Dziewczyny czy z którą z nas może Myłosz romansuje na prv?Ha ha ha chciałby!!!! I tak ani jedna się nie przyzna. Wiesz romansować muszę. Nazwisko zobowiązuje. Jak nie wiesz jakie zapytaj Nevre ostatnio ładnie się Jej przedstawiłem. :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 No tak bo jak Ty z takim nazwiskiem nie bedziesz romansowal to normalnie porazka dla calej meskiej populacji. Ktos musi i wypadlo na Ciebie. :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 No tak bo jak Ty z takim nazwiskiem nie bedziesz romansowal to normalnie porazka dla calej meskiej populacji. Ktos musi i wypadlo na Ciebie. Ja też mam takie nazwisko, co prawda w spadku, ale też zobowiązuje. :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 I tak ani jedna się nie przyzna. Wiesz romansować muszę. Nazwisko zobowiązuje. Jak nie wiesz jakie zapytaj Nevre ostatnio ładnie się Jej przedstawiłem. Tak w konkursie na najciekawsze nazwisko wśród bractwa motocyklistów wygraliscie z żoną a drugie miejsce zajął Kudłaty.Powiem wam że robienie listy do lokalu było bardzo ciekawe dzieki waszym nazwiskom :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Tak w konkursie na najciekawsze nazwisko wśród bractwa motocyklistów wygraliscie z żoną a drugie miejsce zajął Kudłaty. Bedom jakies medale ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Bedom jakies medale ?? ;]Medali nie bedzie ale mozesz wygrac podswietlane szczeble do drabiny albo kierunkowskazy do wanny,a główna nagroda to komplet kamieni do kiszenia ogurków :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi