Maja Opublikowano 23 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2005 A ja sobie dzisiaj jechałam koło 13-14:00 z moim Tubikiem na grzybki i mijalismy jakis motorek, to było na skrzyzowaniu jak sie leci od Lubieszyna i w prawo jest Dobra, pamietam ze motorek był czerwony albo wiśniowy, wiecej nic nie zarejstrowałam ale mysle ze to ktos z Was leciał od strony Stolca :lol: PzDr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam! Maja a jak grzybobranie? Na imprezie niedzielnej widziałem jak ludziki taszczyli z lasku piekne grzyby. Nawet w TV mówili, że jest urodzaj na naszych terenach. Możesz to potwierdzić? A co do czerwonego motocykla to mozliwe, że mijałaś Mikocha. Był na imprezie a na dodatek śmiga czerwoną VTRką :) Ale jego to chyba bys poznała co?! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 pamietam ze motorek był czerwony albo wiśniowy, wiecej nic nie zarejstrowałam ale mysle ze to ktos z Was leciał od strony Stolca Laughing PzDr..... No to chyba byłem ja. Jak jeszcze jechały na tym motocyklu dwie osoby to nawet z pewnością ja. :) :) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 przy redukcji przed zakretem pojechal mi tyl i poczulem sie jak Rossi ....przed lepsza gleba.... rossi napewno by z tego nie wyszedł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 przy redukcji przed zakretem pojechal mi tyl i poczulem sie jak Rossi ....przed lepsza gleba.... rossi napewno by z tego nie wyszedł :(o napewno by z tego nie wyszedł :) on jest tak cienki, że ostatnio nawet nie wygrał w Turcji! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 GittaTak doszła ale tylko twoja żony brak! Witam!!!!!!!!!!!! Gitta ja cię codziennie czytam, tylko coś nie miałam odwagi napisać. Jestem codziennie na forum. :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 on jest tak cienki, że ostatnio nawet nie wygrał w Turcji! O tak!! To wychodzi, że ja jestem tak samo dobry jak Rossi, bo też nie wygrałem w Turcji :twisted: :twisted: :twisted: Gitta ja cię codziennie czytam, tylko coś nie miałam odwagi napisać. Jestem codziennie Witaj Żono!! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam! Maja a jak grzybobranie? Na imprezie niedzielnej widziałem jak ludziki taszczyli z lasku piekne grzyby. Nawet w TV mówili, że jest urodzaj na naszych terenach. Możesz to potwierdzić? A co do czerwonego motocykla to mozliwe, że mijałaś Mikocha. Był na imprezie a na dodatek śmiga czerwoną VTRką :) Ale jego to chyba bys poznała co?! PZDR! No w ciągu godziny pełen kosz grzybków,wiec jestem bardzo zadowolona.......:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 przy redukcji przed zakretem pojechal mi tyl i poczulem sie jak Rossi ....przed lepsza gleba.... rossi napewno by z tego nie wyszedł :) Smiej sie, smiej... jakbym wywalil figure i przerysowal ZONY motor to jeszcze jedna figure wycialbym do prawym sierpowym tuz po powrocie do domu ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam!!!!!!!!!!!! Gitta ja cię codziennie czytam, tylko coś nie miałam odwagi napisać. Jestem codziennie na forum. :oops: :oops No siemanko!Twój mąż napisał swoje dane a o Tobie zapomniał.Oczywiście przypomniałam się jemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Witam!!!!!!!!!!!! Gitta ja cię codziennie czytamWitamy na forum, mam nadzieję, że czytasz wszystko a nie tylko to co nasza szamanka napisze.Wypijcie prosze za mnie bo ja tez Skorpionik Wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia, duzo słońca i miłości z okazji urodzinów życzę mojej przyjaciółceMoże sie teraz odezwiesz do mnie :) :) :( jakbym wywalil figure i przerysowal ZONY motor A Ty sie uspokój z tym jeżdżeniem cudzym motocyklem, osłabienie z tym Żurkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 przerysowal ZONY motor to jeszcze jedna figure wycialbym do prawym sierpowym tuz po powrocie do domu ... za motor prawym i za zupe że była za słona lewym sierpowym :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Wczoraj sensacja w tv kristiansand - koles jakis nagral sobie przejazdzke po tutejszych drogach i puscil to do sieci. I niby wszystko ok, ale na liczniku mial 300 i policja nie wierzyla wrecz, ze to mozliwe.... Chyba jakis lepszy cwaniak 8) http://fishki.net/video/gonshikPo sciagnieciu dodajcie rozszerzenie .wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Wypijcie prosze za mnie bo ja tez Skorpionik Hehe. Ja też Skorpionisko. Wredoty z nas nie?? [ Dopisane: Poniedziałek Październik 24, 2005 7:24 pm ]Witamy na forum, mam nadzieję, że czytasz wszystko a nie tylko to co nasza szamanka napisze. Wszystko czyta, Już ja ją pilnuję. :-) :-) :-) :arrow: :mrgreen: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 No i skończyło się szatanienie. Dziś mialem okazje się przekonać ze pogoda nie pozwala na frywolne latanie. Trzeba się mocno pilnować bo inaczej :ehz: :ehz: :ehz:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi