Gość Darth1 Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Hej. Wszystkiego naj naj dla mlodej pary ;) Wracajac do poscigu - widzialem to na wlasne oczy. Gosc jechal Jawa 350 TS bylem na skrzyzowaniu Jagielly i Kopernika. Wyjechal z podpozadkowanej w Jagielly na klaksonie wymuszajac pierszenstwo. I tak mial szczescie ze przezyl. Gosc troche przesadzil ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Aj tam zaraz przesadził, chciał sie troszke rozerwac i tyle. A że mu nie wyszło to inna sprawa. Szkoda tylko, że nam wszystkim robi opinie. Ciekawi mnie tylko jedno: dlaczego nie piszą w gazetach o pościgach kierowców samochodów których jest z pewnością więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Dziękuję wszystkim którzy przybyli na parade.Opłaciło się!Małgos Byłło SuperWięcej takich wypadów, spotkan i imprez!Widziasz, Na Halo Szczecin zawsze możesz liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Więcej takich wypadów, spotkan i imprez! Widziasz, Na Halo Szczecin zawsze możesz liczyć.Szkoda tylko iż cięzko nam się później zorganizować i wypić razem zdobycze, ;) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Więcej takich wypadów' date=' spotkan i imprez! Widziasz, Na Halo Szczecin zawsze możesz liczyć.[/quote']Szkoda tylko iż cięzko nam się później zorganizować i wypić razem zdobycze, ;) :D :D[/quoteWITAM!BRACHU Z DOSWIADCZENIA WIEM ZE TAK DUZA GRUPE JEST CIEZKO NAMOWIC DO WSPOLNEGO DZIALANIA,NAGLE KTOS MA WODE NA GAZIE,DZICI PLACZA ,PSA TRZEBA WYPROWADZIC ITD. NA HALO SZCZECIN JEST BARDZO DUZO UCZESTNIKOW A NA WCZORAJSZA PARADE PRZYJECHALA MOZE 13 Z NAS,(duzo straciliscie byla kupa smiechu i pol dnia na koniu) NA PRZYSZLOSC PROPONUJE GLOSNO I WYRAZNIE OKAZYWAC ZAINTERESOWANIE A NAPEWNO FETORZYC BEDZIEMY RAZEM.POZDRAWIAM ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolarz Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 no i wodeczka juz po impresce wypita' date='i było super/dupa zmarzła/ale co tam aby tak dalej[/quote'] No no a miala byc łysa opona ;) i Ty general podobno nie pijesz a tu takie deklaracje ..wypita? Musze przyznac ze fajnie bylo i tylko fakt ,ze ten ziąb dał w dupsko czadu...zwlaszcza w powrocie.Jednak trzeba byc twardym nie mientkim hehe Aby tak dalej a moze otworzymy wlasny monopolowy ;) Gitta jesli masz jakies fotki to poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 FETORZYC BEDZIEMY RAZEM Tak trzeba przyznać że fetorzenie po dywaniku się udalo wspaniale.Jesteście w tym najlepsi. A co się z Panem wczoraj stało.... że Pan nie dojechał? Wypijanie zdobycznej wódeczki nawet nam nieźle poszło i zabawa była przednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 moze otworzymy wlasny monopolowy dobra propozycja ja proponuje nazwiemy go tak ze by fajnie było: Halo Łódka- alkochol free ofcours ;) I będziemy normalnie zaopatrywali nasze magazyny w sobotnie wypady :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Małgos Byłło Super Więcej takich wypadów' date=' spotkan i imprez! [/quote'] Ja myślę Aniu, że spotkań i imprez podczas jesieni i zimy nam nie zabraknie. A jak już wiadomo zrobimy coś z niczego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Witam! No fajnie. Wy obstawiacie wesela , a ja z Gosią w Lubiniu jako goście robiliśmy u mojej kuzynki. Wódy też sie troche polało. A dzisiaj to tylko obiad i do domku blizej Was. Dwa piwa wypite i alkohol we krwi wyrównany do poziomu. Pozdrawiam (-y). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 no i wodeczka juz po impresce wypita,i było super/dupa zmarzła/ale co tam aby tak dalej[/quot----Czesc Kolarz! a gdzie cie wcielo w Niechorzu??? I gdzie reszta fotek z imprezki? pozdrowienia Rusty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Witam bardzo serdecznie :) Kilka zdjęć z Jazdy Po Plaży tutaj: http://www.motocyc.pl/2005/galeria/morze/index.html Może ktoś siebie rozpozna ( napewno SEBA :lol: ). POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Świetne zdjęcia :) Kurde też chciałbym sobie fotki popstrykać na plaży fajna sprawa :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Z tego co przeczytałem to na wymuszeniach mineła znacznej części forum prawie cała sobota :) no ładnie :P normalnie mafia w porównaniu z członkami tego forum to mały pikuś :P PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Chciałbym podziekowac wszystkim ktorzy w Dąbiu zrobili brame dla mojego kolegi chłopak do dzis jest w szoku i nie moze dojść do siebie,było super dlatego jeszcze raz dzieki bo jak szlachta żądzi to grosza nie żal,flaszeczki zebrane wieczorem oproznione i jest git ja po wczorajszym dzniu robie sobie dłuuuuuga pszerwe od alkocholu bo jeszcze troche i czeka mnie AA (aktywni alkocholicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi