Konrado Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Hikor nie martw sie nie jestes sam ja na przyklad zaczynam cholerna szkole, az mnie strzela jak tylko o tym pomysle. Ale moze bedzie ladna pogoda i polatamy na miejscu. Bawiacym sie w Niechorzu zycze super imprezki!!!Do zobaczyska w kolejna środę w klubie.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 elo elo..... Jak jedziecie do Niechorza ?? Bo ja jesli bedzie padac lecem autkiem (miekki pisior ze mnie wychodzi na starosc ;] )... jak nie to kuniem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Witam! Żurki smutno będzie bez Was. Ciesze się, że spotykamy się w Niechorzu. Dzisiaj jeszcze tylko kilka spraw do załatwienia i do Niechorza. Dozobaczenia Wszystkim w Niechorzu. Niechorze, Niechorze. Każdy orze jak może. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 29 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 Jaaaaaa. Jak poczytałam to zbaraniałam :!: . A ja myślałam, że już wszystkich znam tak mniej wiecej, no troche wiecej. No, ale to nic nadrobie w Niechorzu :( . Witam wszystkich tych nowych i tych starych-forumowiczów oczywiście. ŻANA TAK SIE ZA TOBĄ STĘSKNIŁAM I ZA WSZYSTKIMI :!: :( :!: [ Dopisane: 30-09-2005, 01:30 ]Premiera filmu była, ale pocieszę cię, nie wszyscy się załapali. Więc nie martw się jeszcze będzie okazja, może za 2 tygodnieTYLKO NIE 15.10 :!: bo jedziemy na wesele. PROSZE ;) [ Dopisane: 30-09-2005, 01:51 ]Ja to forum to jak gazete czytam od końca DO WIADOMOŚCI KASI I ŻURKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Dozobaczenia Wszystkim w Niechorzu. Niechorze, Niechorze. Każdy orze jak może. Pozdrawiam Ano, orze, orze. Nie każdy może na to Niechorze. Ja z Tomkiem będziemy z Wami myślami... Niestety nie przyjeżdżamy, ale życzymy wszystkim udanej zabawy i poprawy pogody, co byście wyszli choc na chwilę z pokoików zaczerpnąć świeżego, jodowego powietrza nadmorskiego!!! Bawcie się dobrze!!! I moja standardowa prośba: WYPIJCIE NASZE ZDROWIE!!! Tym bardziej, że my chorzy jesteśmy... Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Ja z Tomkiem będziemy z Wami myślami... Niestety nie przyjeżdżamy, ale życzymy wszystkim udanej zabawy i poprawy pogody, co byście wyszli choc na chwilę z pokoików zaczerpnąć świeżego, jodowego powietrza nadmorskiego!!! Bawcie się dobrze!!! dzieki, tez do was myslom podazym na chwile ;] .... WYPIJCIE NASZE ZDROWIE!!!masz to u mnie jak w banku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 WYPIJCIE NASZE ZDROWIE!!! Viska juz wiem jakie bedzie moje nastepne stowarzyszenie, a właściwie to klub AA :-D :-D . Wole wypić z Tobą, bo ostatnio też piłam za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 byłem tu poczytałem,czekam na wałach o 18 i jedziemy do NIECHORZA ,ja jade autem bo motura niet :cry: no to pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Moze wpadne Was pozegnac bo juz powoli zaczynam znowu jezdzic :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Moze wpadne Was pozegnac bo juz powoli zaczynam znowu NO TO SUPER JEST MIŁO DOSTAC BUZIAKA NA DOWIDZENIA :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 byłem tu poczytałem,czekam na wałach o 18 i jedziemy do NIECHORZA ,ja jade autem bo motura niet :cry: no to pa Miłej zabwy w miłym gronie życzy Gitta i Szachcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Miłej zabwy w miłym gronie życzy Gitta i Szachcior DUZE DZIEKI 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 ...a tobie major dzieki ze moglam sie napic piwka.... Nie ma sprawy. U mnie to mówisz i masz. Szkoda,że nie możemy pobalować razem z Wami nad morzem. :cry: :cry: :cry: Pozdro ze wschodu!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Szkoda,że nie możemy pobalować razem z Wami nad morzem. Żałuj Rudy ŻałujAle nie martw się bdziemy o tobie pamiętać , no i posmiać się bedzie z kogo, Co nie wąski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 30 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2005 Żałuj Rudy Żałuj Rudy!? :? A tak w ogóle to co Ty jeszcze robisz przed kompem!!????A JAAZDAAA mi do Niechorza! Mieliscie nasze zdrowie wypić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi