mikoch Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Cześć Wszystkim ale smutna pogoda i co z nami będzie Czy ktoś przyjdzie do pabu jak taka smutna pogoda ????? I właśnie dlatego będzie dużo wiary. Ja też będę!!!! Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Czy ktoś przyjdzie do pabu jak taka smutna pogoda ????? My mamy takiego plana :) Podejżewam że w taką pogodę to tym bardziej są szanse na spotkanie ludzików w pubie ;) coś trzeba robic popołudniem/wieczorem ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Konrado & PAWULONIK & saimon & moby Witam wszystkich ! :) Robi sie coraz ciekawiej, na zimę to juz cała brać motocyklowa bedzie na łamach forum. Żurki, nie martwcie się, na pewno was odwiedzimy, a kontakt netowy macie zapewniony :lol: Jesteśmy z powrotem tęskniliście Zana, nareszcie... ;) [ Dopisane: 28-09-2005, 09:26 ]Czy ktoś przyjdzie do pabu jak taka smutna pogoda ????? My przyjdziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 od rana z bananem na twarzy śmiga się w siodle Szkoda że nie spotkałam Cię po drodze jek wracałam rano z pracy, banan na twarzy 8O to musi interesująco wyglądać :P jeszcze 3 semestry i prawdopodobnie czeka mnie podobny los to smutne jak się coś takiego słyszy :? mnie osobiście jakoś to przygnębia :) załatwiłaś już wolne na weekendowe niechorze?Nie........... :? I właśnie dlatego będzie dużo wiary. Ja też będę!!!!Mam nadzieję-to fajnie, ja też wszystko robie żeby być, więc dozobaczenia ;) [ Dopisane: 14 ]My przyjdziemy...oj to się szykuje znów impreza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 od rana z bananem na twarzy śmiga się w siodle banan na twarzy to musi interesująco wyglądać To teraz zamiast kasku banan wystarczy ?? A smutne pany sie czepia czy nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Jak to dobrze, że się pojawiło troszku facetów na forum, bo już babojagi, lampucery i lafiryndy opanowały całe forum. :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Czy ktos z was slyszal moze cos o zakonczeniu sezonu w Grzepnicy ?? (tam gdzie Junak byl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelka Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Czesc Wam Wszystkim Tak tu sobie cicho siedze i czytam..i co czytam !! My jedziemy tam za PRACĄ a nie za KASĄ....jakbyś nie pamiętał to Tomek dostał wrotki z roboty......A mój dom jest tam gdzie jest mój mąż dlatego jedziemy razem.....przyjaciół napewno będzie nam brakowało...ale życie to sztuka wyboru.... Racja Kasia, nie daj sie ;) Z jednej strony szkoda, ze juz nie bedziemy widywac takiej przesympatycznej parki motocyklowej, ale z drugiej ciesze sie, ze bedziemy mieli nowa baze w Norwegii (tak jak ktos juz wczesniej stwierdzil) :P Trzymajcie sie cieplo :) Zycze powodzenia na "nowej" drodze zycia. Nie wiem czy bede miala mozliwosc pozegnac Was osobiscie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 To teraz zamiast kasku banan wystarczy ?? no ja właśnie też się tak zastanawiam czy to wsystarcz :) ale z Bandziorem to wszystko możliwe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Jak to dobrze' date=' że się pojawiło troszku facetów na forum, bo już babojagi, lampucery i lafiryndy opanowały całe forum. [/quote'] nie doczekanie twoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Jak to dobrze' date=' że się pojawiło troszku facetów na forum, bo już babojagi, lampucery i lafiryndy opanowały całe forum. [/quote']Cofam sie wstecz i nic, żadnej takiej nie widziałem może ja ślepy czy co chyba że moderator był szybszy odemnie i zdeletowal te posty. ;) Bez kobiałek forum to jak motor bez paliwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Jak to dobrze' date=' że się pojawiło troszku facetów na forum, bo już babojagi, lampucery i lafiryndy opanowały całe forum. [/quote'] No i GLIZDY :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Bez kobiałek forum to jak motor bez paliwa ooo Vidlak już cie lubie za to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Bez kobiałek forum to jak motor bez paliwa ooo Vidlak już cie lubie za to :) Buhhhaaaa podlizuch :-D A tak z innej beczki.Jesli moge cos zaproponowac to wystawcie kanapy i w tej komnacie poustawiajcie same ławy i ławki-wiecej nas sie pomiesci.Sama bym to zrobiła,ale jak co środa jestem na kursie,wiec kolo 21 bedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 to wystawcie kanapy i w tej komnacie poustawiajcie same ławy i ławki-wiecej nas sie pomiesci.Sama bym to zrobiła' date='ale jak co środa jestem na kursie,wiec kolo 21 bedziemy.[/quote']buhaha sama byś to zrobiła !!!! jasne !!!!! najeła byś kolegów do pomocy......no ale niech zostanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi