NEVRE Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 malutkich czy nie aby sprawnychBo te malutkie potem są wielkie :D no sprawne pewno też, trzeba Anie o to zapytać, ale dziś sie rozpisałam sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Wszystkiego naj naj Aniu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 NAJEPSZEGO ZYCZY RODZINA GENERAŁA' date='[/quote'] Czy ja o czymś nie wiem ??? Vidlak a co ty masz wspólnego z rodzina generała?? Normalnie się pogubiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Czy ja o czymś nie wiem ??? Vidlak a co ty masz wspólnego z rodzina generała?? Normalnie się pogubiłam... Generał teraz pewnie bez kompa i odciety od świata, więc u Vidlaka siedzi na necie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Hehe, tu trzeba otworzyc nowy watek - ŻYCZENIA DLA ANI Pozdrawiam raz jeszcze w dniu dzisiejszym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 No Carioka, wszystkiego najlepszego, flaszę postawisz jutro :lol: :lol: :lol: A tak po drodze - czy ktoś w końcu leci jutro w kierunku wybrzeża? 8O 8O 8O [ Dopisane: 16-09-2005, 18:16 ]Fotki pliss.brum brum spadam. narkaMasz wcześniej adres Hiszpana. Ostatnio było ich tam 45 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Witam! Aniu sto lat z okazji urodzin. OSIEMNASTU !!! ! Pojechałbym do księdza, ale niestety autko wymaga małego przeglądu i jutro siedze w garażu. Bawie się w mechanika. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ja tez jadę. Niedźwiedź lecimy razem?? O której zbiórka i gdzie?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Ja tez jadę. Niedźwiedź lecimy razem?? O której zbiórka i gdzie??Wstępnie proponuję 9.30 - 10.00 parking przy NETTO w Dąbiu. :crossy: :crossy: :crossy: Jednak z uwagi na to, że mogą mnie zabrać do tego momentu do pracy, ;) musimy się rano jeszcze zdzwonić. :flesje: Telefon masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Wstępnie proponuję 9.30 - 10.00 parking przy NETTO w Dąbiu. Jednak z uwagi na to' date=' że mogą mnie zabrać do tego [/quote'] tu GENERAŁ JA TEZ JADE PLANUJE WYJAZD Z WAŁOW O 10,JESTEM UMOWIONY Z PAWEŁKIEM Z CRUISEROW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 tu GENERAŁ JA TEZ JADE PLANUJE WYJAZD Z WAŁOW O 10' date='[/quote']No to zdzwaniamy się jutro przed 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 No to zdzwaniamy się jutro przed 10.00Dobra. Pasuje mi.tu GENERAŁ JA TEZ JADE PLANUJE WYJAZD Z WAŁOW O 10,JESTEM UMOWIONY Z PAWEŁKIEM Z CRUISEROWTylko błagam nie 90km/h dobra?? Przynajmniej 95-100 ok? :lol: :lol: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Tylko błagam nie 90km/h dobra?? Przynajmniej 95-100 ok?Idę na 90-120 :-) :-) :-) i pod warunkiem, że Generał schowa frędzelki do kieszeni :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Idę na 90-120 i pod warunkiem, że Generał schowa frędzelki do kieszeni TAK!! Weźmiemy noże i sami mu je poucinamy!!! Ten stop jest przesadzony!!!! Dobrze że za pierwszym razem trzymałem dystans bo się można nieźle zdziwić. :twisted: 8O 8O [ Dopisane: Sobota Wrzesień 17, 2005 7:31 am ]Mam pytanko, zabierać namiocik czy nie?? będzie tam jakieś miejsce na nocleg?? A może wracamy tego samego dnia?? Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 17 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2005 Najlepszego Carioka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi