Vizka Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Przytulamy DiZla !!!!!!! Dizel, ty to jesteś przytulony!!! A ja sie urlopuje i szykuję do jutrzejszej imprezy na dwóch kółkach! Będzie mocno, oczywiście pierwszy punkt: PARADA!!! Pamiętajcie wszyscy, spotykamy się o 15:30 pod kościołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Poniewaz czytam od końca to tez sie łapie na te kuli (czy to te kulki o których mysle) no napewno nie do drinka No zapewne do drinka nie będą.Monia powie do czego je użyła.Aha a czy wy wiecie że do nas jutro przejeżdzacie drogie robaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Kurde! Wszystko na styk a tak bym chciał połubudubić na paradce!!!Do samego końca nie będę wiedział czy dam radę się pojawić :) ;) :D Trzymajcie kciuki to może się pojawię. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 [ bym chciał połubudubić na paradce!!!czy dam radę się pojawić ;) :D :) Tu nie ma o czym myslec dawaj z nami w gajerkach na parade konikiem, trzeba pobałaganić pod kosciołem, :) zrobic przejazd przez wały itp ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 No tak, łatwo mówić!! Jak się tyra tam gdzie ja, to nie można być pewnym następnej godziny, a co dopiero wyścia z firmy o czasie!! :) ;) :D Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Klameczka' date=' czy to Ciebie rozjeżdżałem dziś około 8.00 na Wierzbowej? Jeśli tak, to sorki. :) Bo ja rano jeszcze śpię jak jadę, więc może mi się tylko śniło.[/quote'] Mnie mnie - ale by było gdyby to był sen- Misia by cię ze skóry obrała że śnisz o mnie.. :D [ Dopisane: 02-09-2005, 22:38 ]Normalnie!!!Klamka musimy jeszcze raz sie tak zresetować;) Ty to jesteś normalnie w porządku Zofia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Ty to jesteś normalnie w porządku Zofia Pasuje co do mnie te imie?Ha ha ha te chłopki nabrały się. [ Dopisane: Piątek Wrzesień 02' date=' 2005 10:24 pm[/i'] ]Środa 7.09.2005 o godzinie 20:00 .Lokal mieści sie przy ul.Wyzwolenia na przeciwko Fali.Ten sam budynek co nauka jazdy Fedeńczak(były Pub 2/3).Zapraszam wraz z Adamem XJ i prezesem tego lokalu:) P.S.Lokal pod zimowe spotkania motocyklowe szykujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 fajnie by było znowu na zimę mieć miejsce spotkań coby w następnym sezonie jakoś sie poznawać na ulicy :)PZDR i do zobaczenia jutro na ślubie Pavulonika i Moniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Ty to jesteś normalnie w porządku Zofia Pasuje co do mnie te imie?Ha ha ha te chłopki nabrały się. [ Dopisane: Piątek Wrzesień 02' date=' 2005 10:24 pm[/i'] ]Środa 7.09.2005 o godzinie 20:00 .Lokal mieści sie przy ul.Wyzwolenia na przeciwko Fali.Ten sam budynek co nauka jazdy Fedeńczak(były Pub 2/3).Zapraszam wraz z Adamem XJ i prezesem tego lokalu:) P.S.Lokal pod zimowe spotkania motocyklowe szykujemy Ha !! No to tym razem są duże szanse ze się pojawię ;-) Tylko Gitta krzycz głośno bo tylko Ciebie znam z tej bandy na zywo :-)) PzDr aLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Tylko Gitta krzycz głośno bo tylko Ciebie znam z tej bandy na zywo ) PzDr aLL mysle ze znasz nas wiecej tylko peirdolka jestes ze sie nie pokazujesz' date='przeciez cala nasza paczka poznala sie juz 2 lata temu w polanowie,moze poprostu za duzo maselka w tym wieku. ale nie martw sie to my cie znamy :roll: LUDZIE CZEKAMY NA WAS NA WASZYCH KONIKACH O GODZ. 15 POD KOSCIOLEM NA UNISŁAWY, NIE ZAWIEDZCIE NAS :?: NOWY PAB JAK NAJBARDZIEJ MI PASUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Środa 7.09.2005 o godzinie 20:00 spotkanie towarzysko-browarowo-motocyklowe w Rock City.Lokal mieści sie przy ul.Wyzwolenia na przeciwko Fali.Ten sam budynek co nauka jazdy Fedeńczak(były Pub 2/3). Zapraszam wraz z Adamem XJ i prezesem tego lokalu:) Dobry pomysl, a nawet zaje....sty!Mam nadzieję, że frekwencja bedzie. Moze pojawią się ci którzy jeszcze nie odebrali koszulek HALO SZCZECIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Tylko Gitta krzycz głośno bo tylko Ciebie znam z tej bandy na zywo No nie! A nas to nie znasz? a z kim byłaś zapalić znicz na Jasnych Błoniach? Z kim zmokłaś?1 hę?!Pozdrówki dla wsiech! do zobaczenia o 15.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 do zobaczenia o 15.30 Do zobaczenia! Czekamy na was wszystkich, będziemy robić hałas na cześc Moni i Pavulona!!! A teraz biegnę się kąpać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 do zobaczenia o 15.30 Wpadamy z Vidlakiem na 100% :) Będzie głośno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Dobry pomysl' date=' a nawet zaje....sty! Mam nadzieję, że frekwencja bedzie. Moze pojawią się ci którzy jeszcze nie odebrali koszulek HALO SZCZECIN.[/quote'] No to wszystk ustalone.Jeszcze dzisiaj pod kościołem powiadomimy innych którzy przyjadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi