Niedźwiedź Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Czołem (albo ramieniem ;)) wszystkimJak ja nie kocham wstawania rano :twisted: Zrobiło się kilkunastoosobowe grono ze Szczecina. Może by tak się dogadać co do miejsca spotkań?? np. w jakiejś knajpie co środę? ...... Co wy na to?? Jestem jak najbardziej za. Mam nawet propozycję: Nowe Stare Miasto, "Blue Crow" (albo jakoś tak), w środy jak pamiętam muza na żywo.OD JUTRA NA STRONIE INFO www.gryfgarb.szczecin.org.pl Generał, nie działa :? Tylko u mnie? Klameczka, czy to Ciebie rozjeżdżałem dziś około 8.00 na Wierzbowej? Jeśli tak, to sorki. :) Bo ja rano jeszcze śpię jak jadę, więc może mi się tylko śniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Cześć Wszystkim z rana, słoneczko zero chmurek takie dni lubie...już mam dobry humor zapewniony :) zatrzymuj się jak za Tobą wołamy !!! Ja jak to....to ja się nie zatrzymuję jak za mną wołają???? Nigdy....sorry może byłam zamyślona... Postaram się poprawić ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Postaram się poprawić Dobra, dobra... :) Mam nadzieję, że dołączysz do nas w sobotę na paradzie ślubnej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 dołączysz do nas w sobotę na paradzie ślubnej Jesne...załatwione... postram się śledzić pilnie forum (gdzie i kiedy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtekzx9r Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam wszystkich, bo chyba od tego trzeba zacząć jak się komuś wchodzi "z butami" na forum. :)Ze swojej strony jestem jak najbardziej za:) i przychylam się do wcześniejszych co tygodniowych spotkań w jakimś urokliwym pub-iku. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja też chcę!!!!! ja też chcę!!!!! Spotkania w pubiku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (gdzie i kiedy) http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=31648 Info na temat sobotniej parady!!! Dołączcie do nas :) ;) :P :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtekzx9r Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A co do tego pubiku to może Propaganda? Słyszałem z opowieści że ponoć podwiesili tam 2-kołowego rumaka więc atmosfera może być sprzyjająca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A może Jama pub na Wojska Polskiego ?? W sumie prawie centrum a i ładny parking dla motorkoff, pozatym jak jest ciepło to dla gości lokalu jest udostepniony ogródek piwny, obsługa tez bardzo dobra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Niedziela to smutny dzień, najlepsze rzeczy kończą się właśnie w niedzielę. Cieszę się, że mogłem Was poznać osobiście, ale nie miejcie pretensji jak kogoś nie będę pamiętał z imienia , tylu Was... znaczy Nas Po drodze widziałem Gittę z ekipą na bocznej drodze, ale byli troszkę daleko, a Marek poganiał (chyba nie zauważył) i nie wiem czy jakaś awaria czy sobie popas zrobili. Pozdrawiam, a następnym razem, jak się uda zabiorę ze sobą kobietę, żeby Was poznała No wkoncu dotarliśmy do domu!!!Była to awaria!szachiorowi zabrakło benzyny w Ksero-Fetors nie miał ładowania i mieliśmy przymusowy postój! [ Dopisane: Środa Sierpień 31, 2005 12:45 pm ]Monia powiedz Mackowi ze niech sie cieszy ze tylko jedna gume zlapal, ja wracajac z Polanowa dwa razy mialem kapcia dodam ze było bardzo fajnie i śmiesznie no i aż 10 godzin powrotu! [ Dopisane: Środa Sierpień 31, 2005 12:59 pm ]A co do tego pubiku to może Propaganda? Słyszałem z opowieści że ponoć podwiesili tam 2-kołowego rumaka więc atmosfera może być sprzyjająca:) Tam nie ma za bardzo gdzie postawić motocykli a lokal mały a ekipa duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Klameczka, czy to Ciebie rozjeżdżałem dziś około 8.00 na Wierzbowej? Jeśli tak, to sorki. :) Bo ja rano jeszcze śpię jak jadę, więc może mi się tylko śniło. Kurde, nie tylko ją ale i mnie :-) Taaa... a ja mówię do niej: "Niedźwiedź pojechał!", a ona: "No co Ty? Tutaj? O tej godzinie? niemożliwe..." :-D pozdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jestem jak najbardziej za. Mam nawet propozycję: Nowe Stare Miasto, "Blue Crow" (W tym pubie już od dawna takie imprezy się odbywają, ale pogadać jest trudna bo muza nawala aż uszy puchną.Jeszcze spotykają się moto-ludzie w Oberży na Arkońskiej, zaraz kolo "Arkonki", bardzo tam milo i duzy parking a koniki pod okiem. Fajnie by bylo coś wybrać dla calej "zalogi" HALO SZCZECIN" MY to jesteśmy w PORZĄDKU No wkoncu dotarliśmy do domu!!!No nareszcie Gitta, już tu tęskinimy za Tobą. MIELENKO W KTORYM TO JEST MIEJSCU TO SAM JESZCZE NIE WIEM General konkrety, jak się podjeleś to prosimy o precyzyjną info o zlocie a bedziemy sie ukladać, czy do Drawska czy do Zielonej Góry. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 W tym pubie już od dawna takie imprezy się odbywają, ale pogadać jest trudna bo muza nawala aż uszy puchną. Jeszcze spotykają się moto-ludzie w Oberży na Arkońskiej, zaraz kolo "Arkonki", bardzo tam milo i duzy parking a koniki pod okiem. Aniu ale tam jest drogo!;)Myślę że każdy da jakąś propozycję i wkońcu coś znajdziemy.Do jesieni mam czas pomyśleć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a co z knajpa prowadzona przez Outlawsów na Ludowej? tak teren odpowiedni, prowadzą(ili) go ludzie "z branży" więc może tam być miło (o ile to nadal działa)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No to koniec pracy, pora na Max'a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi