Batman Batman Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Nie wiem co w tym Kaktusie było :banghead: ale mnie głowa strasznie boli :icon_mrgreen: Pozdrawiam Wszystkich i dzięki za wspólną zabawę :banghead:oj dzialo sie oj dzialo.bawilem sie przednie :icon_eek: Jak tylko zechcecie powtorki ta je chetnie sie wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 czy w ten weekend cos sie dzieje czy latamy po miescie? Ja odpadam... na zagle na weekend ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ludziki moze jakas wspolna polatanka??? Proponuje 20.30 na wałach a cel podróży ustalimy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Propozycja jest interesująca. Ale jeszcze nic nie mogę obiecać. Zobaczymy. :banghead: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 szkoda tylko ze sie rozpadalo :icon_mrgreen:ale za to piwko wyszlo znakomicie :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Dzisiaj planowane jest wyjście do Rockera :banghead: pomachać piętą każdy kto ma czas i ochote niech sie stawi rozpoczynamy o 21 :banghead: :icon_mrgreen: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Sokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Dzisiaj planowane jest wyjście do Rockera pomachać piętą każdy kto ma czas i ochote niech sie stawi rozpoczynamy o 21 Ania....Hania...Monika...i cała reszta towarzystwa IDZIEMY !!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dzisiaj planowane jest wyjście do Rockera pomachać piętą każdy kto ma czas i ochote niech sie stawi rozpoczynamy o 21 Ania....Hania...Monika...i cała reszta towarzystwa IDZIEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!No no ludziki zbierać się i lec :icon_mrgreen: imy na mały lanski do rokera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Ludziki moze jakas wspolna polatanka??? Proponuje 20.30 na wałach a cel podróży ustalimy na miejscu. no niestety dziś z Piotrkiem nie latamy, zbyt dużo zaległości w pracy mamy :icon_mrgreen: Ale jutro jak najbardziej tak po 18 o ile nie będzie padało.jak nie będziesz miał z kim latac to wyślij sms-ka to sie gdzieś ustawimy, bo my też sami latamy i trochę nam nudno!!! A ja doczekałam się KASKU, już nie jeżdzę w "czapkowym" już mam "eseczkę" :banghead: :smile: :buttrock: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zmiana planów przenosimy się do Rumby koło Pinokia (wjazd za free) Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zmiana planów przenosimy się do Rumby koło Pinokia (wjazd za free) Czekamy Tak Tak :icon_mrgreen: :banghead: :smile: Dawajta do naszego klubika:) Szac-un Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 No dobra nikt nie chciał jechać na Woświn to my jedziemy sami :icon_mrgreen: My czyli jak narazie brygada Mikoch z Skolinką, ja z Aldoną i Konrady. Jak ktoś z was ma ochotę do nas dołączyć to zapraszamy!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Dzięki Wszystkim za impreze :icon_mrgreen: dawno nie bawiłam się w takich klimatach ( Depech Mode, Prodigy czy The Dors) extra :smile: Kopernik spoko ziom z Ciebie. :banghead: Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 no to sie pochwale... :icon_mrgreen: R1 roztrzaskana w drobny mak :banghead: tak sie konczy proba jazdy z urwana stopka kiedy spadnie z niej noga... :buttrock:jestem troche poobdzierany, ale ogolnie jest git, zawsze to jakies nowe doswiadczenie i wiekszy respekt dla motocykla bo juz zaczynalem troszke przesadzac, a 180 koni nie wybacza zadnego bledu... :smile:na szczescie jest AC wiec niedlugo znowu polatamy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 Gratulacje .... ale tak na serio to dobrze ze tobie sie nic nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi