Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co w tym Kaktusie było :banghead: ale mnie głowa strasznie boli :icon_mrgreen: Pozdrawiam Wszystkich i dzięki za wspólną zabawę :banghead:

oj dzialo sie oj dzialo.

bawilem sie przednie :icon_eek: Jak tylko zechcecie powtorki ta je chetnie sie wybiore

Dzisiaj planowane jest wyjście do Rockera pomachać piętą każdy kto ma czas i ochote niech sie stawi rozpoczynamy o 21

Ania....Hania...Monika...i cała reszta towarzystwa IDZIEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!

Edytowane przez Sylwia

Dzisiaj planowane jest wyjście do Rockera pomachać piętą każdy kto ma czas i ochote niech sie stawi rozpoczynamy o 21

Ania....Hania...Monika...i cała reszta towarzystwa IDZIEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!

No no ludziki zbierać się i lec :icon_mrgreen: imy na mały lanski do rokera:)

Ludziki moze jakas wspolna polatanka??? Proponuje 20.30 na wałach a cel podróży ustalimy na miejscu.

no niestety dziś z Piotrkiem nie latamy, zbyt dużo zaległości w pracy mamy :icon_mrgreen: Ale jutro jak najbardziej tak po 18 o ile nie będzie padało.jak nie będziesz miał z kim latac to wyślij sms-ka to sie gdzieś ustawimy, bo my też sami latamy i trochę nam nudno!!!

A ja doczekałam się KASKU, już nie jeżdzę w "czapkowym" już mam "eseczkę" :banghead: :smile: :buttrock:

Edytowane przez landryna

no to sie pochwale... :icon_mrgreen:

R1 roztrzaskana w drobny mak :banghead: tak sie konczy proba jazdy z urwana stopka kiedy spadnie z niej noga... :buttrock:

jestem troche poobdzierany, ale ogolnie jest git, zawsze to jakies nowe doswiadczenie i wiekszy respekt dla motocykla bo juz zaczynalem troszke przesadzac, a 180 koni nie wybacza zadnego bledu... :smile:

na szczescie jest AC wiec niedlugo znowu polatamy :buttrock: