Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

w końcu przyprowadziłem swojego konika z zimowiska w Świnoujściu (brat trochę protestował ale mu przeszło) :icon_razz:

teraz już mam dwie ręce, dwie nogi, dwa koła i mogę jeździć, jeździć, jeździć :wink:

na pochybel komunikacji miejskiej (do końca sezonu)

pozdrowionka i do zobaczenia na trasie

WITOJCIE

U nas wczoraj rozpoczeliśmy sezon było ognisko kiełbaski ogolnie super

Troche na dupy zmoczyło ale nie poddaliśmy się herbatka u kolegi w Przytorze i heja na miedzyzdroje koles (to był jego pierwszy raz) oczywiscie szlifa zaliczył ale nie groźnego szybko się pozbierał i jedziemy dalej

powiemm wam tak dla mnie juz sezon trwa pełna parą ale dlaczego bez motocykla :icon_razz:

brat swojego konia zabrał a moj jeszcze sie robi

do zobaczenia na trasie albo u was dajcie znac jak bedziecie cos organizowac (siatkówka z wami to piekny sport :wink: )

załuje ze blizj nie mieszkam to bym cześciej z wami na hale chodził :wink:

Marek Sosnowski napisał:

Witam! Majkel wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Radosci z jazdy nowym nabytkiem 1000 ccm.

I radości w życiu. Pozdrawiam.

A dziekuje Mareczku równiez pozdrwiam :icon_razz:

DEJAY napisał:

MAJKEL HAPPY BIRTHDAY NORMALNIE!!!

Normalnie szacun rowniez dzieki :wink:

Walkie napisał:

ja swoja DRke kupilem 12 lat temu :wink: a porozmawiac zawsze mozna byle temat byl ciekawy :wink:

No to prawie jak ja w 93 ujeżdżałem Afrykę rocznik 90' to były czasy :icon_razz:

Majkel sto lat..........

Edytowane przez Vidlak

Majkel Majkel Majkel wszystkiego najlepszego motocyklowy kolego radości, szczęścia moc i zawsze pełnego baku życzy Ci Żana z Generałkiem

Jak bym wiedziała, że to dziś to normalnie już wcześniej życzonka byś dostał z buziaczkiem.....

Bandzior napisał:

oznacza tyle, co przyspieszone tętno, czyli lepsze krążenie w rozbitej kończynie i zarazem szybsza rehabilitacja :bigrazz:

Normalnie gdzie Ty sie tego nauczyles? :icon_razz: :wink: :wink:

Wielkie pozdrowienia dla Żurków, trzynajcie sie cieplo a my juz sie zajelismy przeganianiem tej Waszej paskudnej skandynawskiej pogody

Majkel wszystkiego najnajnaj, samych zakretow na drodze

Edytowane przez Konrado

Bandzior napisał:

oznacza tyle, co przyspieszone tętno, czyli lepsze krążenie w rozbitej kończynie i zarazem szybsza rehabilitacja :icon_razz:

Ale mi sie rozpisal chlopie :wink: Az zamarlem z wrazenia, hehe! Ale ok, ten tekst conajmniej oznacza dobre samopoczucie :wink:

Pusc fotke jakas co bym sie nie musial za duzo domyslac :bigrazz:

Konrado - thanx za wsparcie z pogoda :crossy:

Majkel - pozdro i najlepsze zyczenia!

Zurki

Vidlak napisał:

No to prawie jak ja w 93 ujeżdżałem Afrykę rocznik 90' to były czasy :icon_razz:

Majkel sto lat..........

Heh to były czasy... ja jako jeszcze kurdupel wtedy '92r kupiłem upragnioną Hondę MTX :wink::) - to był szok... a hondzinka jeździ jeszcze do dziś w Gryfinie :wink::) - solidna robota :bigrazz::) - a ma juz 25 lat - zabytek :crossy::)

Życzonka dla Majkela

Pozdrowionka dla wszystkich

Żurek wielkie pozdro z Gryfina

Edytowane przez Kriso