hikor Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Bo tak naprawdę to Generał jest śnieżynką :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 ze Mikołaj nie zawiodł Mikolaj NIGDY nie zawodzi!!! Myślę' date=' że Mikołaj zaspokoił wasze pragnienia [/quote'] No wiesz mam nadzieje ze mialas na mysli pragnienia plci przeciwnej a nie generala itp :evil: Pozdro z Lipna Toruń->Warszawa dla braci fetorow i halo szn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 JEST JUTRO W PLANIE JAKIEŚ PUB-ISKO? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 JEST JUTRO W PLANIE JAKIEŚ PUB-ISKO? Tak Generał coś miał wymyśleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 DEJAY napisał: JEST JUTRO W PLANIE JAKIEŚ PUB-ISKO? Tak Generał coś miał wymyśleć!Zostawmy jutro ten cholerny namiocik, bo sie nie będziemy mogli znaleźć a z towarem to trochę męczące będzie się przemiszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Jeśli nie macie nic przeciwko to spotkam sie z Wani dopierow sobotę... Zgodnie z ustaleniami jestem o 11:00 celem niesienia pomocy i ławek :evil: Dzisiaj mam wieczorne zadanie bojowe -odwózka znajomej na lotnisko. Po powrocie zapewne bedzie ciut za późno na Namiot.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 ten cholerny namiocik' date=' bo sie nie będziemy mogli znaleźć a z towarem to trochę męczące będzie się przemiszczać[/quote'] Czyli dziś w namiocie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 My postaramy się być , ale czy to będzie możliwe do zrealizowania to nie mamy pojęcia. Ja mam nakrycia na stoły i chciałabym wam je pokazać czy się nadają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ja mam nakrycia na stoły i chciałabym wam je pokazać czy się nadają .Skarbie, ale przyjelismy wersje ze nie dacie rady i zakupów dla was nie ma.Sama we własnym zakresie musisz sie zaopatrzeć w produkty na które dostaniesz złocisze.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Skarbie' date=' ale przyjelismy wersje ze nie dacie rady i zakupów dla was nie ma. [/quote'] Tak ja o tym wiem. Pamiętasz jak rozmawiałyśmy kiedyś o obrusach :?: :?: To ja je mam ( papierowe ) przypomnij sobie tą rozmowe :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Pamiętasz jak rozmawiałyśmy kiedyś o obrusach To ja je mam ( papierowe ) przypomnij sobie tą rozmowe Jak nie dotrzecie dzis to moze podrzuć je konradowi lub Hiszpanowi , oni będąw sobote rano w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Tu bylem.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 konradowi lub Hiszpanowi , oni będąw sobote rano w szkole W sumie to niewiedzialem ze mam byc ale z mila checia przyjade. Ale tez nie odmowie sobie wizyty u Mikochów celem zrobienia kotlecikow :) :buttrock: :buttrock: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Cześć Wszystkim :) nie mogę się doszukać na forum, czy była mowa, gdzie dziś sie spotykamy i czy w ogóle się dziś gdzieś spotykamy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 nie mogę się doszukać na forum' date=' czy była mowa, gdzie dziś sie spotykamy i czy w ogóle się dziś gdzieś spotykamy[/quote']Tak w namiocie na hurciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi