mikitl Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jelsi bedzie pasowac do mojego to bym sie skusil... Jakby co to numer masz ;) A z reszta jutro widze Cie w wymiocie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 jcie spokój Gitcie' date=' ona teraz jednym żyje, nie pogoda jej w głowie, troche wyrozumiałości... [/quote'] yyyy czym?Ja głupia nie wiem o co chodzi!!No moze zyje sylwestrem!Mamy juz pełen przebranie na sylwka ;) [ Dopisane: Wtorek Grudzień 20, 2005 6:34 pm ]KOMUNIKATJutro tj. środa 21.12.2005 spotykamy sie w NAMIOCIE o godzinie 19:00 w celu dopiecia na ostatni guzik imprezy sylwestrowej. Osoby z wyznaczonymi zadaniami kulinarnymi uprasza sie o spisanie danych ilosciowych potrzebnych do wykonania zadania i dostarczenia ich do Żanety,Carioki lub Gitty.Może być też informacje wysłana na gg lub maila jesli jutro kogos nie będzie.Koniec komunikatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Jakby co to numer maszNiestety gdzies posialem... tzn. jakis czas temu wykasowalo mi wszystkie nr-y wiec nie mam ... A z reszta jutro widze Cie w wymiocie101% right środa 21.12.2005 spotykamy sie w NAMIOCIE o godzinie 19:00 w celu dopiecia na ostatni guzik imprezy sylwestrowej.I nie tylko po to.... to pszy okazji ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 KOMUNIKATJutro tj. środa 21.12.2005 spotykamy sie w NAMIOCIE o godzinie 19:00 w celu dopiecia na ostatni guzik imprezy sylwestrowej. yyyyyyyyyyyyyy a gdzie to? PZDR! żeby nie było że nie ma PZDR! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 yyyyyyyyyyyyyy a gdzie to? Namiot znajduje sie na terenie targowiska turzyn koło Domu Studenckiego Kordecki.Koło Mercury szaszłykarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 amiot znajduje sie na terenie targowiska turzyn koło Domu Studenckiego KordeckTylko żeby nas nie wyrzucilibo ostatnio to tradycją się staje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Tylko żeby nas nie wyrzucili bo ostatnio to tradycją się staje Hehe :twisted: mnie ostatnio z kontrastów wyje.... bo za ostre pogo było ;) Dzisiaj małe fetorzenie tez jest w planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Z kontow tez udalo mi sie kilka razy wyleciec, z hormona rowniez ... a dzisiaj pelna kultura... na 5 rano do pracy musze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 na 5 rano do pracy musze Przyjmij najszczersze kondolencje ... spożycie alkoholu udało się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Przyjmij najszczersze kondolencje ... spożycie alkoholu udało się Kurde a mnie coś głowa boli.Czyzby udala sie imprezka? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Kurde a mnie coś głowa boli.Czyzby udala sie imprezka? A do której, a własciwie do którego piwa to się balowało? A jaki ty masz dzisiaj okrągły przebieg na forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 A do której' date=' a własciwie do którego piwa to się balowało? A jaki ty masz dzisiaj okrągły przebieg na forum!!![/quote'] Co prawda do drugiego strongowego,ale jestem lekko osłabiona/przeziębiona i moze dlatego mnie tak siekło.A przebieg faktycznie very fajny.Normalnie ja juz SUPPORT jestem buhhhhaaaa.Mikitl i Majkel wy jeszcze jestecie prospekty? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Mikitl i Majkel wy jeszcze jestecie prospekty? My senior prospect jestesmy :) Dzieki temu mozemy juz WC nosic i z honorem oddawac mocz na wszystko i wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Normalnie ja juz SUPPORT jestem to ja nie wiem czy koleżance gratulować czy to moze jakies obraźliwe :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 My senior prospect jestesmy Dzieki temu mozemy juz WC nosic i z honorem oddawac mocz na wszystko i wszystkichPopieram brata fetora:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi