Carioka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 kiedys miałem kupic od Ciebie oponke dostałem Twój numer od Zurka. pamiętasz? Pamiętam już ciebie.To teraz zacznij się udzielac na forum bo chyba nikt nie zna cięMamy nadzieję' date=' że dopełnisz prezentacji bo zna Cię tylko Prezes I a Prezes II i reszta nie kojarzy Cię CHOPIE. Gdzie sie teraz chodzi w srody?"Szybko" proponuję JAMĘ, bo tam jest jeszcze dla nas wejście i dużo miejsca, a mamy dużu spraw do omówienia."Szybko" czekam na odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 a mamy dużu spraw do omówienia. Nas dzisiaj nie bedzie. Milosz wyjechał do Warszawy :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ja także dzisiaj odpadam... Jutro zresztą na 90% także.Mam nadzieje, że o ustaleniach dowiem sie od Was np tutaj lub poprzez GG.Kasę wpłaciłem więc ten krok już mam z głowy a w razie czego Gitta, Carioka piszcie do mnie na gg lub priv.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 "Szybko" proponuję JAMĘ' date=' bo tam jest jeszcze dla nas wejście i dużo miejsca, a mamy dużu spraw do omówienia. "Szybko" czekam na odzew.[/quote'] OK jutro motośroda w Jamie!!!!Czy wszystkim pasuje?Czy są jeszcze jacyś chętnina sylwestra przez nas organizowanego?Halo do NOWYCH osob z forum pisze.Szybko szybko bo lista się już zamyka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 dziekuje za zaproszenie, ale niestety jeszcze nie w tym roku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Przepraszam za zakłucenia chodziło mi o środę. Pomyliły mi się dni. Zawsze możecie złapać nas na gg jak bedzie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 awsze możecie złapać nas na gg jak bedzie potrzebaOki bedziemy was i Hiszpana łapać na gg ------------I nie tylko :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 UWAGA!!!W motośrodę o godzinie 20:00 w Jama Pub!!! Lista zamknięta!!!Podział obowiazków teraz zaczynamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 UWAGA!!! W motośrodę o godzinie 20:00 w Jama Pub!!! Lista zamknięta!!!Podział obowiazków teraz zaczynamy!!! dobra, dobra... Będziemy... Na ilu osobach zamknęła się nasza lista??? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 dobra' date=' dobra... Będziemy... Na ilu osobach zamknęła się nasza lista??? [/quote'] Szczegóły w środę.Czy wam tez się te buźki podobają przebrane z Mikołajów?Normalnie osłabienie! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Szczecin jest mały więc napewno ktoś mnie zna :D A jak nie to pozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 "Szybko" proponuję JAMĘ' date=' bo tam jest jeszcze dla nas wejście i dużo miejsca, a mamy dużu spraw do omówienia. "Szybko" czekam na odzew.[/quote'] No ja jeno przeto ino dopiero za tydzień wpadnę pofetorzyc :D teraz jeszcze skul musze odwiedzić, 3majta sie i niech ojciec dyrektor bedzie z Wami :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mnie jutro tyz nie bedzie.... obowiazki studenckie wzywaja.. czyli zalegly egzamin czas zaliczyc ... do poznej nocki bede rzezbil.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 A ja dzisiaj polatałem...Tak tylko sie chwalę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 i niech ojciec dyrektor bedzie z Wami Zawsze i na wieki,Amen :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi