patryk.cbr Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 Komentować zachowania tego motocyklisty poprostu mi się niechce Ciekawi mnie czy ten drugi motocyklista stojący na kierunku przeciwnym zawrócił w końcu czy nie? Też zwróciłem uwagę na tego drugiego motocyklistę, niezły jest! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nie polecam, mnie to kosztowalo 6pkt i 500 zl. :/ do dzis sobie nie moge darowac. 500 zl ;/ale przynajmniej teraz staje zawsze na pomaranczowym i zawsze puszczam pieszych na pasach :)Nim się zatrzymasz na pomarańczowy najpierw sprawdz w lusterku czy tan za tobą stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Nim się zatrzymasz na pomarańczowy najpierw sprawdz w lusterku czy tan za tobą stanie.Wiadomo, zatrzymuje sie tylko wtedy jak nikt za mna nie jedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ...ale na prawym mam auto ktore mnie wyprzedza i jak ono dopiero wjechalo na lewy to ja zjechalem na prawy.znaczy ze sie ciąniesz jak ... po lewym (abstrachując że wyprzedza się tylko z lewej) ... jak na takich trąbie i poganiam długimi A co do filmy to nie wiem co z wami - widać ewidentnie na 100% ze to fotomontaż to jak tamten drugi miał się z pomocą rzucić buhahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikegsx400 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 jakby polecial blizej tira to dalby rade :icon_mrgreen: bylo sporo miejsca jeszcze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryisback Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) znaczy ze sie ciąniesz jak ... po lewym (abstrachując że wyprzedza się tylko z lewej) ... jak na takich trąbie i poganiam długimiOT Niestety kolego mylisz się.Rozdział 3, Oddział 6, Art. 24. Kodeksu drogowego10. Dopuszcza się wyprzedzanie z prawej strony na odcinku drogi z wyznaczonymi pasami ruchu, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 i 7: 1. na jezdni jednokierunkowej; 2. na jezdni dwukierunkowej, jeżeli co najmniej dwa pasy ruchu na obszarze zabudowanym lub trzy pasy ruchu poza obszarem zabudowanym przeznaczone są do jazdy w tym samym kierunku. EOT Edytowane 1 Marca 2008 przez jerryisback Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Fenix69: A co do filmy to nie wiem co z wami - widać ewidentnie na 100% ze to fotomontaż to jak tamten drugi miał się z pomocą rzucić buhahahahaha Dla czego twierdzisz, że to fotomontaż? A poza tym to jeżeli już jakiś palant ma się rozbijać to właśnie tak, czyli nie robiąc innym krzywdy swoją głupotą. No a byłoby już super jakby i jemu nic poważnego się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi